statistikos
Δραστήριο μέλος
Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα.

30-10-09

15:50
Ωχ,αυτο πονεσε...
Βασικα εγω ρωτησα αρκετα ατομα πριν καταληξω καπου και ολοι μου ειπαν ΟΔΕ.Το εχω καταλαβει και εγω ο ιδιος οτι η ΟΔΕ ειναι αρκετα θεωρητικη σχολη(τα μαθηματα τα θεωρητικα ποτε δεν ηταν το φορτε μου),αλλα κοιτωντας το προγραμμα σπουδων της ΟΔΕ στα επομενα εξαμηνα εχει αρκετα πρακτικα.Αντιθετα το οικονομικο αρχιζει πρακτικα και συνεχιζει θεωρητικα.Να ξεκαθαρισω οτι μιλαω για το ΠΑΜΑΚ.Στο ΟΠΑ δε ξερω τι ακριβως συμβαινει.Τελος παντων,τα ατομα με τα οποια μιλησα μου ειπαν πως απο την ΟΔΕ εχεις καλυτερες προοπτικες για αργοτερα,σε σχεση με το οικονομικο.Και οτι ειναι και πιο οργανομενο σαν τμημα.
Απλως αυτο που εχω παραπονο απο σενα ειναι οτι ναι μεν δεν εχεις και την καλυτερη αποψη για την ΟΔΕ αλλα δεν εχεις απαντησει τεκμηριωμενα για ποιο λογο.
Υπάρχει τεκμηριωμένη η άποψη μου, στις σχολές ΟΠΑ στο 5ο πεδίο. Δεν παίζει ρόλο ΠΑΜΑΚ-ΑΣΟΕΕ, διοίκηση επιχειρήσεων θα σπουδάσεις. Εγώ το λέω σαν πτυχίο γενικότερα. Ο κυριότερος λόγος είναι ότι δεν ξεχωρίζεις από τη λαοθάλασσα πτυχιούχων. Εδώ είναι μαθηματικό....δεν μπορώ να λέω για το 5ο πεδίο. Off-topic!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.