Προσωπικά, σκοτίστηκα τι θεωρείς εσύ!!
Μιας και είσαι πτυχιούχος, κοίτα να βρεις εσύ γρήγορα καμιά καλή δουλειά και άσε εμένα να κάνω ό,τι νομίζω.

Τώρα, αν σου φαίνεται βουνό αυτό, επειδή έχει θολώσει το μυαλό σου από το πολύ διάβασμα, πρόβλημά σου!
Α, και πού είσαι?
Μόλις τελειώσω τις σπουδές, δεν πρόκειται να περιοριστώ στην Ελλαδίτσα. :nono:
Ένα άλλο απωθημένο μου είναι να δουλέψω στο εξωτερικό.
Μάθε ότι έξω σε πέρνουν με αναγνωρισμένο πτυχίο αλλοδαπής
και κυρίως της αντίστοιχης πρωτεύουσας, τουλάχιστον για τους μαθηματικούς. (Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, έτσι είναι τα πράγματα!!)
Όταν εσύ στην Ελλάδα θα παίρνεις το χαμηλότερο μισθό, εγώ στην Ευρώπη θα είμαι κατά πολύ περισσότερο καλυμένος.
Μπορεί να δυσκολευτώ λιγάκι στην αρχή, αλλά μετά θα δούμε ποιος από τους δυο μας θα "κλαίει" περισσότερο! (

)
Έχε υπόψη σου ότι ξέρω άριστα και 2 ξένες γλώσσες (Aγγλικά: Proficiency, Γαλλικά: Dalf C1&C2).
Το καλοκαίρι πήρα και το πτυχίο της Microsoft για τους υπολογιστές (το ECDL δεν πιάνει μία μπροστά σ' αυτό).
Οπότε, έχουμε και λέμε:
α) Πτυχίο από
Μαθηματικό Αθήνας (Μ.Sc.)
β) Πτυχίο από
Μαθημάτικό Αιγαίου (Σάμος) (M.Sc.)
γ) Μεταπτυχιακό στο
Mαθηματικό Αθήνας (Ph.D)
δ) Πτυχίο
Αγγλικών (ECPE) και Γαλλικών (DALF)
ε) Πτυχίο
Υπολογιστών (Μicrosoft)
Όσον αφορά τη χρονική διάρκεια που θα απαιτηθεί για τα (α), (β), (γ)?
Από το να μείνω για δουλειά στην Ελλάδα, κάλλιο αργά παρά ποτέ.
ΣΗΜ: Κανονικά, θα έπρεπε να τελειώσω κατευθείαν ένα πανεπιστήμιο του εξωτερικού. Γιατί ως γνωστόν, η Ελλάδα, όσο και να το κάνουμε, είναι πάααααρα πολύ πίσω στο τομέα της εκπαίδευσης

!!
Κρίμα που δεν το σκέφτηκα νωρίτερα.
Βλακεία μου!!:xixi:
ΣΗΜ2: Λες να μην ήξερα ότι μπορούσα κατευθείαν από τη Σάμο να κάνω master στην Αθήνα?
Δε μπορούσε το μυαλουδάκι σου να σκεφτεί ότι ίσως να θέλω να "μεταναστεύσω" για δουλεία στο εξωτερικό?
(Θα μου πεις, άμα το μυαλό του άλλου περιορίζεται μόνο στα Ελληνικά σύνορα, λογικό ακούγεται!!!!)
Δεν πειράζει!! Συγχωρεμένη!!!!!!!!!!!!!!!