ΤΑΣΟΣ6123
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AnaCroN
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

ΤΑΣΟΣ6123
Νεοφερμένο μέλος

mimi
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΤΑΣΟΣ6123
Νεοφερμένο μέλος

mairh.c.p
Νεοφερμένο μέλος

Το τμήμα Μαθηματικών στην Ελλάδα που προσφέρεται για πραγματική επιστήμη, είναι μόνον αυτό της Σάμου. Τις καλύτερες επιλογές όμως για ειδικεύσεις και προγράμματα, θα τις έχετε σε αυτό των Αθηνών.
Σχετικά με τα παιδιά που μιλάνε για "διάνοιες" του μάθηματικού, θα ήθελα με λύπη να πω ότι οι περισσότεροι ενδιαφέρονται απλά για ένα απλό πτυχιάκι, το οποίο αργά ή γρήγορα θα πάρουν.
Αν μιλήσουμε όμως για έναν πραγματικά ευφυή άνθρωπο που θα επιλέξει το Μαθηματικό ώς πρώτο του πτυχίο, τότε θα ανταμειφθεί σίγουρα.
Τα Μαθηματικά σου δίνουν έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης και επίλυσης των προβλημάτων, όταν μπορείς να το δεις αυτό.
Έχεις τη δυνατότητα ειδικεύσεων και μεταπτυχιακών σε πολλούς τομείς. (πληροφορική, οικονομικά, information systems, management, logistics, μετεωρολογία.. ακόμα και αρχιτεκτονική εξωτερικών χώρων)
Όποιος θέλει πολλές πόρτες για εργασία, θα κάνει την καλύτερη επιλογή..
ΤΑΣΟΣ6123
Νεοφερμένο μέλος

Καλημέρα σε όλους.
Το τμήμα Μαθηματικών στην Ελλάδα που προσφέρεται για πραγματική επιστήμη, είναι μόνον αυτό της Σάμου. Τις καλύτερες επιλογές όμως για ειδικεύσεις και προγράμματα, θα τις έχετε σε αυτό των Αθηνών.
Σχετικά με τα παιδιά που μιλάνε για "διάνοιες" του μάθηματικού, θα ήθελα με λύπη να πω ότι οι περισσότεροι ενδιαφέρονται απλά για ένα απλό πτυχιάκι, το οποίο αργά ή γρήγορα θα πάρουν.
Αν μιλήσουμε όμως για έναν πραγματικά ευφυή άνθρωπο που θα επιλέξει το Μαθηματικό ώς πρώτο του πτυχίο, τότε θα ανταμειφθεί σίγουρα.
Τα Μαθηματικά σου δίνουν έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης και επίλυσης των προβλημάτων, όταν μπορείς να το δεις αυτό.
Έχεις τη δυνατότητα ειδικεύσεων και μεταπτυχιακών σε πολλούς τομείς. (πληροφορική, οικονομικά, information systems, management, logistics, μετεωρολογία.. ακόμα και αρχιτεκτονική εξωτερικών χώρων)
Όποιος θέλει πολλές πόρτες για εργασία, θα κάνει την καλύτερη επιλογή..
εγω περναω μαθηματικο πατρας...τι να κανω να μην παω ???δεν ειναι καλο το τμημα εκει???εκει δεν μπορω να κανω τα μεταπτυχιακα που ειπες(οικονομικα,πληροφορικη,κτλπ)???
mairh.c.p
Νεοφερμένο μέλος

εγω περναω μαθηματικο πατρας...τι να κανω να μην παω ???δεν ειναι καλο το τμημα εκει???εκει δεν μπορω να κανω τα μεταπτυχιακα που ειπες(οικονομικα,πληροφορικη,κτλπ)???
Ασφαλώς και μπορείς και εννοείται πως δε θα αφήσεις αυτή τη σχολή!!!..
Καλή αρχή!..

tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω παλι γιατι ακουω το αντιθετο?Το μαθηματικό με λίγο διάβασμα είναι από τις πιο εύκολες σχολές!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rudi
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

και γω το ιδιο με σενα ειμαι, με τι διαφορα οτι θελω να κανω οτιδηποτε αλλο εκτος απο καθηγητης μαθηματικων. Βεβαια πολλοι το'παν αυτο στην αρχη...Εγω εχω βαλει στοχο για φετος μαθηματικο αλλα δεν ειμαι κανενα ιδιαιτερο μυαλο.. απλως μου αρεσουν πολυ τα μαθηματικα και ιδιαιτερα η διδακτικη τους.. σκεφτομαι το τμημα Αθηνας, Πατρας η Ιωαννινων. Τι με συμβουλευετε οσοι ειστε φοιτητες μαθηματικου η εχετε τελειωσει..?
fostiras13
Νεοφερμένο μέλος

onoffon
Εκκολαπτόμενο μέλος

παντου μια χαρα ειναι... κοιτα να πιασεις τα μορια και τα αλλα θα ερθουν απο μονα τουςπαιδιά κι εγώ τώρα δίνω και σκέφτομαι να δηλώσω μαθηματικό... Στην Πάτρα και στη Θεσσαλονίκη είναι καλά τα τμήματα??
panozi
Νεοφερμένο μέλος

Tsol
Νεοφερμένο μέλος

sabbath
Νεοφερμένο μέλος

ΥΓ. ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ....ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ YEAH!!!
Vasileia!
Νεοφερμένο μέλος

εγω θελω σαμο και μετα μεταγραφη......ας μην ανεβει ι βαση....στα ορια ειμαι....αυτο το αοδε και η εκθεση μασ κατεστρεψε............................................................................... αν δεν περασω του χρονου θα σκιστω!!!
ΥΓ. ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ....ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ YEAH!!

εγω θελω σαμο και μετα μεταγραφη......ας μην ανεβει ι βαση....στα ορια ειμαι....αυτο το αοδε και η εκθεση μασ κατεστρεψε............................................................................... αν δεν περασω του χρονου θα σκιστω!!!
ΥΓ. ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ....ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ YEAH!!![/q
κι εγω τα λατρευω!!!!! θελω στατιστικη σαμου και ειμαι 800 μορια παραπανω...την πιανω τι σχολη?
κι εγώ θέλω μαθηματικό ιωαννίνων και έιμαι 2000+ μόρια πάνω απ'την περσινή βάση..
αλλά θα ανέβει λίγο..θα είμαι 2000 ακριβώς μάλλον φέτος..
τέλος πάντων..
μήπως αντί για γιάννενα να βάλω αθήνα ή θεσσαλονίκη????????
γιατί όλοι λένε ότι εκεί είναι πιο εύκολα και των Ιωαν. είναι το δυσκολότερο από όλα τα μαθηματικά!!!!!!!!!!!.......
![]()
fostiras13
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.