Iliana in sky
Νεοφερμένος

Αν σου αρέσει η σχολή σου,προσπάθησε!! Λένε ότι στο πρώτο έτος προσαρμόζεσαι! Από τη στιγμή που λες ότι δεν διάβασες κιόλας,δεν είναι παράλογο που δε πέρασες τα μαθήματα! Νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ!! Τώρα,λοιπόν που θα ξεκινήσεις,βάλε στόχο να διαβάζεις! Αν όχι μέσα στην εβδομάδα τότε τα σαββατοκύριακα. Διάβαζε αυτά που κάνατε μέσα στην εβδομάδα και βγάζε σιγά σιγά την ύλη σε κάποια από τα μαθήματα που χρωστάς!
Κι εγώ στην ίδια θέση με σένα βρίσκομαι!! 4 μαθήματα! Όμως,έχω σκοπό από το 2ο έτος να κάνω αυτά που σου είπα παραπάνω!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ο Κρητικός
Νεοφερμένος

Μπερδεύτηκα..σε ποιο έτος πας τώρα;;
Αν σου αρέσει η σχολή σου,προσπάθησε!! Λένε ότι στο πρώτο έτος προσαρμόζεσαι! Από τη στιγμή που λες ότι δεν διάβασες κιόλας,δεν είναι παράλογο που δε πέρασες τα μαθήματα! Νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ!! Τώρα,λοιπόν που θα ξεκινήσεις,βάλε στόχο να διαβάζεις! Αν όχι μέσα στην εβδομάδα τότε τα σαββατοκύριακα. Διάβαζε αυτά που κάνατε μέσα στην εβδομάδα και βγάζε σιγά σιγά την ύλη σε κάποια από τα μαθήματα που χρωστάς!
Κι εγώ στην ίδια θέση με σένα βρίσκομαι!! 4 μαθήματα! Όμως,έχω σκοπό από το 2ο έτος να κάνω αυτά που σου είπα παραπάνω!!![]()
![]()
![]()
Ναι και εγω θέλω να το κάνω αυτο! Αλλά θα ήθελα να περάσω κ αυτή την εξεταστική 2-3 μαθήματα κ σε ένα απο αυτά κποπηκα ενώ είχα διαβάσει.
Θα μπω τώρα 2ο έτος!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliana in sky
Νεοφερμένος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Guest 699855
Επισκέπτης

nPb
Επιφανές μέλος

Guest 699855
Επισκέπτης

nPb
Επιφανές μέλος

Guest 699855
Επισκέπτης

Απλά είναι το όλο θέμα με την Γ/θμια εκπαίδευση στη χώρα μας λάθος. Υπάρχουν αρκετές εμμονές και προκαταλήψεις αντίθετες ως προς την παραγωγή πολιτισμού σε κάθε επίπεδο.
Συμφωνώ απόλυτα. Δυστυχώς όμως λίγα πράγματα μπορούμε να κάνουμε γιαυτό αναγκαζόμαστε να ακολουθούμε το ρεύμα του ποταμού προκειμένου να πετύχουμε αυτά που θέλουμε. Τουλάχιστον ας προσπαθήσει όποιος ενδιαφέρεται πέρα από αυτά που μας επιβάλλουν, να καλλιεργήσει τον εαυτό του και να "θεραπεύσει" το νου και την ψυχή του. Πιστεύω πως όποιος θέλει πραγματικά, θα τη βρει την άκρη.
don_vito
Δραστήριο μέλος

Επειδή ακούγονται πάρα πολλά για το μαθηματικό-φυσικό ,είναι όντος τόσο δύσκολα ή οι φοιτητές είναι κακοί ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Πιστεύεται μπορεί να τελειώσει κάποιος στην ώρα του το μαθηματικό με φυσιολογικό διάβασμα?
Επειδή ακούγονται πάρα πολλά για το μαθηματικό-φυσικό ,είναι όντος τόσο δύσκολα ή οι φοιτητές είναι κακοί ?![]()
Το "φυσιολογικό" μάλλον είναι για τον καθένα διαφορετικό.
Προσωπικά πιστεύω ότι κάθε πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί στην ώρα του, αρκεί ο εκάστοτε φοιτητής να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του και φυσικά να έχει κάποια ευχέρεια ως προς αυτό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_vito
Δραστήριο μέλος

Το "φυσιολογικό" μάλλον είναι για τον καθένα διαφορετικό.
Προσωπικά πιστεύω ότι κάθε πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί στην ώρα του, αρκεί ο εκάστοτε φοιτητής να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του και φυσικά να έχει κάποια ευχέρεια ως προς αυτό.
Δεν ξέρω πόση ώρα θεωρείτε φυσιολογική για το διάβασμα στο πανεπιστήμιο ,εγώ Β λυκείου είμαι ακόμα

φυσιολογικό διάβασμα εννοώ κάτι ενδιάμεσο ούτε 1 ώρα αλλά όχι και 8
nikos kaladas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω φιλε μου στοχευω να παω στο μαθηματικο και θεωρω οτι θελει διαβασμα πολυ,
Ειδικά με 4 σχολές ταυτόχρονα....
don_vito
Δραστήριο μέλος

εγω φιλε μου στοχευω να παω στο μαθηματικο και θεωρω οτι θελει διαβασμα πολυ,
Που το ξέρεις, έχεις κανέναν γνωστό??Βασικά αυτό που δεν ξέρω είναι εάν πρέπει να έχεις τρέλα με τα μαθηματικά για να τελειώσεις την οποία εγώ δεν την έχω, απλά μου αρέσουν και θα ήθελα να επεκτείνω τις γνώσεις μου , κανένας φοιτητής-απόφοιτος μαθηματικού καμία ιδέα???
nikos kaladas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ειδικά με 4 σχολές ταυτόχρονα....
φιλε αν ημουν σε 4 σχολες ταυτοχρονα τωρα θα μουν πλουσιος,οποτε μην λεμε οτι θελουμε.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

θα πεις δεν γαμιεται ας παω και μαθηματικο
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

φιλε αν ημουν σε 4 σχολες ταυτοχρονα τωρα θα μουν πλουσιος,οποτε μην λεμε οτι θελουμε.
Έτσι εξηγείται που ψάχνεις 4η σχολή για να μπεις....
GIORGIO20
Νεοφερμένος

don_vito
Δραστήριο μέλος

Κοιτάτε παίδες...Έτυχα σε μιά συζήτηση μεγάλης παρέας κάποτε, και ηταν κάτι κοπέλες του Μαθηματικού που διαμαρτύρονταν για μαθήματα του 2ου ετους γιατι τους έκοψαν με 4..και όταν ρωτήσαμε πόοσο διάβασαν...η απάντηση ήταν ότι ανοιξαν βιβλίο στην εξεταστική....πρώτη φορά..Κατάλαβες φίλε μου;! Σε 3 ημέρες θες να περάσεις μάθημα στο μαθηματικό..Μάλιστα, αλλά αυτά νμζω τα κανουν σε παιδαγωγικές και νηπιαγωγων...Μπορεί να μην είναι θεωρητική σχολή, που το διάβασμα είναι απλή εξάσκηση της ικανότητας της μνήμης, και πράγματι γι αυτό να είναι αυξημένης δυσκολίας, αλλά όσο κι αν το κάνεις άν δεν διαβαζεις να εγκλιματιστεις στο εξάμηνο και επιπλέον δεν πατας σε αμφιθεατρα και διαλέξεις, ε δεν...Χωρίς να σημαινει ότι αν τα κανεις, ειτε κατι απο αυτα ειτε και τα δυο, θα αποδωσεις τελεια, γιατι ειναι σχολή που απαιτει κριτικη σκεψη, μυαλο και ικανότητες που αποκτας με τη θέληση και με τον καιρο..αλλά τουλάχιστον, περνάς μαθήματα, κι αυτός είναι ΚΑΝΟΝΑΣ στην οποια σχολή: Πέρνα μαθήματα!
οκ ευχαριστώ για την απάντηση ,από ότι καταλαβαίνω με ένα νορμάλ διάβασμα καθημερινά βγαίνει σωστά?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.