SICX
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Να του λες και να σου λέει τα προβλήματά σου/του και τις σκέψεις σου/του...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αυτά νομίζω πως είναι τα σημαντικότερα.
SICX
Διάσημο μέλος
απαντησε μου σε αυτα αν θες, πλζ
εδιτ: @theodora
Κόκα κώλα
Νεοφερμένος
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Το πιο πιθανό είναι ότι δε θα εμπιστευόμουν κάποιο που δεν αγαπώ όμως αν δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς θα τον εμπιστευόμουν. Αλλά μπορεί και κάποιον που ξέρεις καλά και δεν τον αγαπάς να τον εμπιστευτείς όταν ξέρεις καλά τον χαρακτήρα του... Όσον αφορά το αν θα έλεγα ψέματα σε κάποιον που αγαπώ ψέματα πάλι το πιο πιθανό είναι ότι δε θα έλεγα αλλά αν δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά, γιατί μπορεί να είναι κρίσιμο, ίσως θα έλεγα αλλά και πάλι δε θα άντεχα να του πω ψέματα και μετά από κάποιο διάστημα θα του έλεγα την αλήθεια, (έχω πληρώσει την ειλικρίνεια μου και με θάνατο) και στο τελευταίο αποκλείεται, μα αποκλείεται να αδιαφορούσα για κάποιον που αγαπώ, μπορεί να το έπαιζα αδιάφορη αλλά δε θα ήμουν...χμμ, και δεν μου λες πιστευεις πως θα εμπιστευοσουν καποιον που δεν αγαπας?? σε καποιον που αγαπας θα ελεγες ψεματα??? για καποιον που αγαπας θα αδιαφορουσες???
Μου είπες να στο απαντήσω και εδώ και το έκανα
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Το πιο πιθανό είναι ότι δε θα εμπιστευόμουν κάποιο που δεν αγαπώ όμως αν δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς θα τον εμπιστευόμουν.
τι εννοεις?
ον: η ιδανικη σχεση για μενα ειναι αυτη που υπαρχει αλληλοσεβασμος,κατανοηση και πανω απο ολα επικοινωνια και αγαπη.
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Αν πχ έπρεπε να γίνει κάτι και ήταν η τελευταία μου επιλογήτι εννοεις?
ον: η ιδανικη σχεση για μενα ειναι αυτη που υπαρχει αλληλοσεβασμος,κατανοηση και πανω απο ολα επικοινωνια και αγαπη.
Αχεμ.χμμ, και δεν μου λες πιστευεις πως θα εμπιστευοσουν καποιον που δεν αγαπας?? σε καποιον που αγαπας θα ελεγες ψεματα??? για καποιον που αγαπας θα αδιαφορουσες???
εδιτ: @theodora
Για το πρώτο δεν ξέρω. Έχω εμπιστευτεί άτομα που τελικά ήταν σκάρτα. Η εμπιστοσύνη νομίζω δεν έχει να κάνει με το αν αγαπάς (σε ερωτικό επίπεδο κάποιον).
Για το δεύτερο, όχι. Όπως θέλω να είναι ειλικρινής μαζί μου, οφείλω να είμαι και εγώ απέναντί του.
Μπορείς να αδιαφορείς ενώ παράλληλα να αγαπάς;
SICX
Διάσημο μέλος
Αχεμ.
Για το πρώτο δεν ξέρω. Έχω εμπιστευτεί άτομα που τελικά ήταν σκάρτα. Η εμπιστοσύνη νομίζω δεν έχει να κάνει με το αν αγαπάς (σε ερωτικό επίπεδο κάποιον).
Για το δεύτερο, όχι. Όπως θέλω να είναι ειλικρινής μαζί μου, οφείλω να είμαι και εγώ απέναντί του.
Μπορείς να αδιαφορείς ενώ παράλληλα να αγαπάς;
αυτο που ουσιαστικα θελω να δεις εινα πως ολα αυτα προερχονται αναγαστικα ως παραγογα της αγαπης, ενω τα δια δν μπορουν μαζι να φερουν αγαπη. αν υπαρχει αγαπαη αυτα ειναι ανγκαστικα
Mariw
Νεοφερμένος
Υ.Γ Καλή Χρονιά και ευτυχισμένο το 2011!!!!!
SICX
Διάσημο μέλος
emily zola
Νεοφερμένος
αχ επίτρεψε μου να διαφωνήσω και να πω ότι στις εφηβικές σχέσεις υπάρχει αγάπη...και πιο αγνή μάλιστα... δεν σημαίνει ότι αυτή η σχέση βέβαια θα καθορίσει τη ζώη ενός ανθρώπου αλλά ας μην τα ισοπεδώνουμε ολα.. είναι καθοριστικά χρόνια για την προσωπικότητα καθενός και σ αυτά τα χρόνια περιλαμβάνονται και οι σχέσεις στις οποίες υπήρξε συναίσθημα....και θλίβομαι όταν ακούω τόσους ανθρώπους να πιστέυουν αυτό που λες...Νομίζω οτι στις εφηβικές σχέσεις είναι λίγο δύσκολο να μιλάμε για αγάπη πιο πολύ για ενθουσιασμό μιλάμε...Εγώ πιστεύω οτι η "μαγική" συνταγή μιας επιτυχημένης σχέσης περιλαμβάνει ειλικρίνεια και ουσιαστική επικοινωνία....Τα υπόλοιπα έρχονται... Στην τελική δεν νομίζω κανείς να πιστεύει οτι μια σχέση στα 17 θα είναι και η μοναδική ή αυτή που θα οδηγήσει σε γάμο και τα σχετικά...Όπως και να έχει όμως είναι σημαντικό κάποιος να είναι ο εαυτός του και να μην υποκρίνεται...Αυτά από μένα...
Υ.Γ Καλή Χρονιά και ευτυχισμένο το 2011!!!!!
SICX
Διάσημο μέλος
Mr Positive
Δραστήριο μέλος
Και ναι, καταλαβαίνω τι έχουν όλοι στο μυαλό τους όταν το λένε αυτό: αυτοί οι εφηβικοί έρωτες είναι χαρακτηριστικοί της ηλικίας. Αλλά δε μπορούμε να ξέρουμε πότε αγαπάει κάποιος, πώς αγαπάει, πόσο αγαπάει. Ξεχάστε το.
Όσο για το θέμα της σχέσης, είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα. Μια κοπέλα που θα μπορούσε να κάνει 10 άτομα χαρούμενα, μπορεί να αφήνει έναν 11ο παντελώς αδιάφορο. Θεωρώ ότι το βασικό βήμα λοιπόν είναι να ξέρει τι θέλει ο ένας από τον άλλον, και αντίστοιχα να μπορεί να του τα προσφέρει! Φυσικά, πράγματα όπως καλή διάθεση, κατανόηση, αλληλοσεβασμός, δεν έρχονται δεύτερα αλλά είναι πράγματα που χρειάζονται σε κάθε σχέση, όχι απαραίτητα ερωτική.
SICX
Διάσημο μέλος
emily zola
Νεοφερμένος
miro2
Δραστήριο μέλος
με λιγα λογια χημεια...μπορει να υπαρ3ει σχεση ιδανικη χωρις αυτο...??
SICX
Διάσημο μέλος
ολοι καταβαθος πιστευουμε οτι υπαρχει αγαπη,οσο και να προσπαθουν να την απορριψουν αυτην την αποψη καποιοι....εγω το πιστευω σιγουρα παντωσ.... και δεν ξερω αν η αγαπη ειναι υποκειμενικη,σιγουρα παντως μπορουμε ολοι να την νιωσουμε...
η αγαπη ειναι το πιο υπεροχο πραγμα...το πιο ισχυρο...ναι νομιζω ειναι το πιο σωστο συστατικο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.