Eli4s
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mixas!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alekouras
Νεοφερμένος
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!!!!
elenaki92
Δραστήριο μέλος
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος
buzz
Νεοφερμένος
fockos
Επιφανές μέλος
adrianosst
Νεοφερμένος
Giwta-Panacota
Νεοφερμένος
Guest 986132
Επισκέπτης
Χρειάζεται και η αίτηση;;; Πού κολλάει αυτό;
Όχι, δεν νομίζω πως χρειάζεται. Δεν άκουσα κατι τέτοιο. Την ταυτότητα και το καρτελάκι να έχεις και είσαι κομπλέ -πέρα από ρολόι, 2-3 στυλό κλπ!
Αφροδίτη-Λυδία
Νεοφερμένος
2) ΚΑΡΤΕΛΑ πανελληνίων (δίνεται από το σχολείο σας)
3) Νερό
4) Ρολόι
5) 2 Στυλούς τουλάχιστον, μολύβι, ξύστρα και σβήστρα (για ό,τι σκέφτεστε και δεν είστε σίγουροι, γράψτε το με μολύβι και μετά σβήστε το-έτσι έκανα τουλάχιστον εγώ)
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΆ!!!!!!!!!
Aris7V
Νεοφερμένος
Και ολοι τωρα να κλεισετε τα βιβλια και να ανοιξετε την αγκαλια του κρεβατιου σας και πηγαινετε για νανανακια Αντε παιδια ΣΚΙΣΤΕ!!!!!!!!!!!!
Anastasia G
Νεοφερμένος
παρεπιπτοντως.. καλη επιτυχια σε ολους μας!!!
Dalian
Περιβόητο μέλος
Νομίζω πως ξέρω την απάντηση αλλά anyway χαζή απορία ξέρεται τώρα, παρενέργειες του διαβάσματος...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Κασετίνα επιτρέπεται ή noooo?
Νομίζω πως ξέρω την απάντηση αλλά anyway χαζή απορία ξέρεται τώρα, παρενέργειες του διαβάσματος...
Εγώ θα την πάρω.Δεν παίζει να την αφήσω σπίτι.Είμαι συναισθηματικά δεμένη μαζί της.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος
Τί έχουν να δουν τα ματάκια των εξεταστών μεθαύριο.....
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Χαχαχα....
Τί έχουν να δουν τα ματάκια των εξεταστών μεθαύριο.....
Ελα μωρέ χου κέρς;
Εμένα είναι μαύρη με ροζ φραμπαλά γύρω γύρω, σα βρακί.Λες να με πάρουν στο ψιλό;
Dias
Επιφανές μέλος
1) Το πορτοκαλί μου καρτελάκι (και την ταυτότητα αν και μάλλον δεν χρειάζεται).
2) Ρολόι (να βλέπω τι γράφω σε συνάρτηση με το χρόνο).
3) Μπουκαλάκι με Η₂Ο όγκου V = 0,75L θερμοκρασίας θ = 0°C (θα το βάλω από το βράδι στην κατάψυξη).
4) Τσίχλες, καραμέλες και 2-3 μπισκότα (το μυαλό καίει υδατάνθρακες).
5) Μια στέκα για τα μαλλιά μου (έχω στοίχημα να μην κουρευτώ πριν τελειώσουν οι πανελλήνιες).
6) Χρήματα (μετά έχει οπωσδήποτε καφέ).
7) Ένα αρχαίο κινητό (αντικλεπτικό, γιατί κανένας δεν θα σκεφτεί να το βουτήξει).
8.) Τα κλειδιά μου (κάποια στιγμή θα πρέπει να γυρίσω και σπίτι).
9) Χαρτομάντηλα (πολλές φορές όταν γράφω εξετάσεις με πιάνει ψυχολογικό συνάχι).
10) Τα τσιγάρα μου και τον αναπτήρα μου (μην διαβάσετε τι έγραψα).
11) Γυαλιά για τον ήλιο (δηλαδή για μένα, ο ήλιος δεν φοράει γυαλιά).
12) Την κασετίνα μου. (Είναι μαύρη απλή και χωρίς φραμπαλάδες). Την έχω ήδη έτοιμη. Μέσα έχει: 3 στυλό μπλε pilot 0,7 , 2 μηχανικά μολύβια Faber Castel 0,7 , γόμα rotring για μολύβι, γόμα pelikan για στυλό, χαρακάκι 15cm, διαβήτη. (Αν δεν μου την επιτρέψουν, θα αδειάσω πάνω στο θρανίο όλη την προίκα μου).
13) Για να χωρέσουν όλα τα παραπάνω, θα φοράω ένα δημοσιογραφικό γελέκο (με 10² τσέπες)
--- (Κάθε άλλη πρόταση δεκτή).
Πάντως ΔΕΝ θα πάρω μαζί μου: Τάπερ με γεμιστά, εικονίτσα αγίου, laptop, προφυλακτικά, πιάνο.
------- Άντε και καλή μας επιτυχία ! ! !
xrusa!
Νεοφερμένος
DOINA
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω αποφασίσει να πάρω μαζί μου τα παρακάτω:
1) Το πορτοκαλί μου καρτελάκι (και την ταυτότητα αν και μάλλον δεν χρειάζεται).
2) Ρολόι (να βλέπω τι γράφω σε συνάρτηση με το χρόνο).
3) Μπουκαλάκι με Η₂Ο όγκου V = 0,75L θερμοκρασίας θ = 0°C (θα το βάλω από το βράδι στην κατάψυξη).
4) Τσίχλες, καραμέλες και 2-3 μπισκότα (το μυαλό καίει υδατάνθρακες).
5) Μια στέκα για τα μαλλιά μου (έχω στοίχημα να μην κουρευτώ πριν τελειώσουν οι πανελλήνιες).
6) Χρήματα (μετά έχει οπωσδήποτε καφέ).
7) Ένα αρχαίο κινητό (αντικλεπτικό, γιατί κανένας δεν θα σκεφτεί να το βουτήξει).
8.) Τα κλειδιά μου (κάποια στιγμή θα πρέπει να γυρίσω και σπίτι).
9) Χαρτομάντηλα (πολλές φορές όταν γράφω εξετάσεις με πιάνει ψυχολογικό συνάχι).
10) Τα τσιγάρα μου και τον αναπτήρα μου (μην διαβάσετε τι έγραψα).
11) Γυαλιά για τον ήλιο (δηλαδή για μένα, ο ήλιος δεν φοράει γυαλιά).
12) Την κασετίνα μου. (Είναι μαύρη απλή και χωρίς φραμπαλάδες). Την έχω ήδη έτοιμη. Μέσα έχει: 3 στυλό μπλε pilot 0,7 , 2 μηχανικά μολύβια Faber Castel 0,7 , γόμα rotring για μολύβι, γόμα pelikan για στυλό, χαρακάκι 15cm, διαβήτη. (Αν δεν μου την επιτρέψουν, θα αδειάσω πάνω στο θρανίο όλη την προίκα μου).
13) Για να χωρέσουν όλα τα παραπάνω, θα φοράω ένα δημοσιογραφικό γελέκο (με 10² τσέπες)
--- (Κάθε άλλη πρόταση δεκτή).
Πάντως ΔΕΝ θα πάρω μαζί μου: Τάπερ με γεμιστά, εικονίτσα αγίου, laptop, προφυλακτικά, πιάνο.
------- Άντε και καλή μας επιτυχία ! ! !
καλα σε παραδεχομαι !!! Θεος, θεος !!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.