X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα παιδιά μου την έδωσαν τα θέματα........Περσι που εδωσα για το Cambridge Proficiency μας έπεσε θέμα (Προσέξτε τον τίτλο!!!!) : Ωτόλιθοι, Πέτρες που σχηματίζονται μέσα στα αυτιά ενός ψαριού από το θαλασσινό νερό ...........Δηλαδή για όνομα του Θεού........!!!!!!!!!!!!!!
και τι επρεπε να γραψεις δηλαδη;πως να τις βγαλουν;
και τι επρεπε να γραψεις δηλαδη;πως να τις βγαλουν;
Mπορει να τους επεσε αυτο το θεμα σε Reading ή σε Use of English Text!
Δεν ειπε πως ήταν έκθεση...
mission possible
Πολύ δραστήριο μέλος
dIm@kIs14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα παιδιά μου την έδωσαν τα θέματα........Περσι που εδωσα για το Cambridge Proficiency μας έπεσε θέμα (Προσέξτε τον τίτλο!!!!) : Ωτόλιθοι, Πέτρες που σχηματίζονται μέσα στα αυτιά ενός ψαριού από το θαλασσινό νερό ...........Δηλαδή για όνομα του Θεού........!!!!!!!!!!!!!!
καλά,μην σκας. Στο προφ του μιτσιγκαν φετος μου πεσε ενα κειμενο για ενα είδος ιαπωνικου εντόμου. -_-'''
από θεματολογία χαίρουν άκρας υγείας ώρες ώρες.Να τρέχει ο χρόνος και να πρέπει να διαβάσεις ό,τι άκυρο τους κατέβει!Πάντως σε προφισενσι είναι και τέτοια ''άγνωστα'' θέματα στο παιχνίδι για ενδεχόμενη απροετομασιά,ταρακούνημα του υποψηφίου.
Άλλοστε, χωρίς τόσο τέλεια θέματα, τι θα ήταν τα Αγγλικά;; :πππ
καλά,μην σκας. Στο προφ του μιτσιγκαν φετος μου πεσε ενα κειμενο για ενα είδος ιαπωνικου εντόμου. -_-'''
από θεματολογία χαίρουν άκρας υγείας ώρες ώρες.Να τρέχει ο χρόνος και να πρέπει να διαβάσεις ό,τι άκυρο τους κατέβει!Πάντως σε προφισενσι είναι και τέτοια ''άγνωστα'' θέματα στο παιχνίδι για ενδεχόμενη απροετομασιά,ταρακούνημα του υποψηφίου.
Άλλοστε, χωρίς τόσο τέλεια θέματα, τι θα ήταν τα Αγγλικά;; :πππ
Kαι αυτοι ωρες-ωρες δεν ξερουν τι να βάλουν και παίζουν με τα νεύρα των υποψηφίων...
dIm@kIs14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το ξερατε πως η πρωτη εξεταση CPE διαρκούσε συνολικά 12 ώρες?
dIm@kIs14
Εκκολαπτόμενο μέλος
6 εχει τωρα το CPE και τα παιδιά με το που τελειωνουν οι εξετασεις παραδιδουν σωμα και πνεύμα...
~Valentina~
Πολύ δραστήριο μέλος
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Τελικα ηρθε μετα απο 15 λεπτά και οι εξεταστες στησαν ολοκληρη σκηνή!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.