ΕΥΤΕΡΠΗ ΜΗΤΣΗ
Νεοφερμένος
Αν ναι, σε ποία από αυτά;
Επίσης, μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια καλά σχολικά βοηθήματα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Για βοηθήματα.... ό,τι και να πάρεις πάλι τζόκερ είναι.
Το Μεταίχμιο βγάζει κάτι καλά..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΥΤΕΡΠΗ ΜΗΤΣΗ
Νεοφερμένος
Στην Β' λυκείου γίνεται μόνο Έκθεση ενώ στην Α' λυκείου στα παρακάτω μαθήματα έχω την εντύπωση ότι πρέπει να ρίξω μια ματιά: Έκφραση - Έκθεση, Εγχειρίδιο Γλωσσικής Διδασκαλίας, Έκθεση - Θεματικοί Κύκλοι.
Τι γνώμη έχεις;
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Αν έχεις χρόνο για όοοοολα αυτά καλώς.Έριξα μια ματιά στην λίστα βιβλίων της Α' και Β' λυκείου.
Στην Β' λυκείου γίνεται μόνο Έκθεση ενώ στην Α' λυκείου στα παρακάτω μαθήματα έχω την εντύπωση ότι πρέπει να ρίξω μια ματιά: Έκφραση - Έκθεση, Εγχειρίδιο Γλωσσικής Διδασκαλίας, Έκθεση - Θεματικοί Κύκλοι.
Τι γνώμη έχεις;
Κοίτα τουλάχιστον την θεωρία της Γ' Λυκείου και την Περίληψη από την Β' Λυκείου (και κάπου που λέει για τρόπους ανάπτυξης παραγράφου - Σύγκριση και αντίθεση, με παραδείγματα, κοκ)
ΕΥΤΕΡΠΗ ΜΗΤΣΗ
Νεοφερμένος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Είναι στο τέλος του Σχολικού Βιβλίου.Η Περίληψη είναι ξεχωριστό μάθημα στην Β' λυκείου (δεν βρήκα τέτοιο μάθημα στην λίστα βιβλίων) ή είναι κεφάλαιο τους βιβλίου της Έκθεσης;
angel1ca
Νεοφερμένος
Και φυσικά εννοείται ότι όλοι οι θεματικοί κύκλοι των προηγούμενων τάξεων του Λυκείου είναι εντός ύλης
vglakis16
Νεοφερμένος
Σας Ευχαριστώ πολύ!!!Ελπίζω να με βοηθήσεται γιατί έχω τρομερό άγχος για τα μαθηματικάκαι έχω βάλει υψηλό στόχο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
theok2005
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vglakis16
Νεοφερμένος
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
theok2005
Νεοφερμένος
Έλα ρε τώρα, σοβαρός είσαι; Καμιά πιο σοβαρή απάντηση;
Σοβαρά απάντησα... Τι να σου πω;
Αν θες διάβασε παραγώγιση και πιθανότητες
philosophos
Νεοφερμένος
xrhstoss
Εκκολαπτόμενο μέλος
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Είμαι θεωριτική κατεύθυνση.Επειδή δεν είμαι και ιδιαίτερα καλός στα μαθηματικά αν και είναι εύκολα.Και θα δώσω μαθηματικά γενικής παιδείας θα με βοηθούσε πάρα πολύ αν μου λέγατε τι θα πρέπει να ξέρω άψογα απο τις προηγούμενες τάξεις(εξισώσεις,ανισώσεις,παραγοντοπιήσεις,σχήμα χορνερ,τριγονομετρία) ώστε να κάνω μια καλή επανάληψη και να ξεκινήσω τα καινούργια χωρίς πράγματα απο προηγούμενες τάξεις που δεν θυμάμαι...
Σας Ευχαριστώ πολύ!!!Ελπίζω να με βοηθήσεται γιατί έχω τρομερό άγχος για τα μαθηματικάκαι έχω βάλει υψηλό στόχο.
Για το 2ο και το 3ο κεφάλαιο δεν χρειάζεσαι κάποια γνώση από προηγούμενες τάξεις, ότι μάθεις θα είναι καινούριο
Για το 1ο πρέπει να ξέρεις όπως είπαν από πάνω πεδίο ορισμού και λογαριθμους
Μην ανησυχείς τα Μαθηματικά Γενικής δεν είναι δύσκολα :no1:
vglakis16
Νεοφερμένος
Έχω τρομερό άγχος μόνο και μόνο για τα μαθηματικά.
Για να καταλάβω καλύτερα 2ο και 3ο κεφάλαιο είναι διαφορετικά απο αυτά που έκανα μέχρι τώρα μόνο το πρώτο θελει να ξες απλές πράξεις συναρτήσεις και λογάριθμους...?
Η θεωρία πόσο πιάνει για να έχω έναν σίγουρο βαθμό...?
yo_kzn
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexandros199106
Νεοφερμένος
Όπως είπαν και οι υπόλοιποι, ολόκληρη η ύλη της 3ης λυκείου είναι εξεταστέα.
Ωστόσο, θα συνιστούσα να αποφύγει κανείς τη χρήση βοηθημάτων κτλπ. Τίποτε καλό δεν βγάινει απο το να μαθαίνεις απεξω και καλα τα ΣΟΣ θέματα. Βλ. φετινές εξετάσεις οπου έπεσε το βιβλίο ως θέμα και ακολούθησαν ψυχολογικά πατατράκ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
το καλό είναι ότι για το βιβλίο όλο και καμιά χαζομάρα θα σου 'ρθει να πεις..Χαίρεται
Όπως είπαν και οι υπόλοιποι, ολόκληρη η ύλη της 3ης λυκείου είναι εξεταστέα.
Ωστόσο, θα συνιστούσα να αποφύγει κανείς τη χρήση βοηθημάτων κτλπ. Τίποτε καλό δεν βγάινει απο το να μαθαίνεις απεξω και καλα τα ΣΟΣ θέματα. Βλ. φετινές εξετάσεις οπου έπεσε το βιβλίο ως θέμα και ακολούθησαν ψυχολογικά πατατράκ.
εγώ ξέρω ότι έκθεση είναι όλη η ύλη, παρ'όλα αυτά δεν ζητάνε τραβηγμένες ασκήσεις και ούτε κοιτάν τόσο τη λεπτομέρεια για να πεις ότι πρέπει στην γ' λυκείου να κάτσεις να ξαναδιαβάσεις έκθεση ά και β'.. αυτό είναι κουλό!
ένα καλό φροντηστήριο θες να σε βάλει στο νόημα και να μάθεις το στυλ πιστεύω...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.