odysseaspan
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye
Πολύ δραστήριο μέλος
μιλάμε για hardcore καταστάσειςΝερομένο κρασί
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
odysseaspan
Νεοφερμένος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
ενδιαφερουσα πληροφορια...[...] και όποτε επιχειρώ να πιο κάτι με ... μπόλικη περιεκτικότητα σε οινόπνευμα, καταφέρνω να πιω δυο-τρεις γουλίτσες. Μετά...αρχίζω να χαμογελάω!...Παρατεταμένα. [...]
κάπως έτσι κι εγώ. αλλά για να πέσω για υπνο πρέπει να είμαι λιώμα τελείωςΕίστε τυχεροί εσείς που όταν πίνετε είστε μες τη χαρά.
Επειδή είμαι 24/7 σε φάση lsd, όποτε πιω πέφτω για ύπνο, ακόμα και να είναι πάτωμα
δεν υπάρχει προμπ, το βρίσκω αρκετά δελεαστικό εκείνη τη στιγμή.
Dmzk
Δραστήριο μέλος
Johnnys
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
Padme
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλλά όταν έπινα οι επιλογές ήταν: ήταν κρασί λευκό ξηρό (σε καμία περίπτωση ημίγλυκο ή κόκκινο) συνήθως σε ταβέρνες , ούζο με θαλασσινά, βότκα (με redbull/λεμονάδα) ή μπύρα ανάλογα το μέρος και την παρέα, και ρακί=αγιασμός σε κάθε δοσμένη ευκαιρία
Όλα με μέτρο παίδες...
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
don_vito
Δραστήριο μέλος
unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος
Χαχαχα αστείος μέχρι εκεί που δεν πάει..Για δική σου και μόνο γνώση, το τσίπουρο προήλθε από τα μοναστήρια του Αγίου Όρους..Οπότε να ξέρεις ότι από δω και πέρα ούζο θα πίνεις! Το τσίπουρο είναι μόνο για τους μοναχούς του Αγίου Όρους, άντε και με το ζόρι για κανέναν από το ευρύτερο πόδι της Χαλκιδικής.Βρε αι καθηστε κατω που θέλετε και τσιπουρα ! Μάθαμε και ολοι τώρα... Το ούζο ειναι για σας ! Το τσιπουρο είναι μονο για Λαρισαίους και Βολιωτες Αντε με το ζόρι και κανας της γύρω περιοχης...
Dias
Επιφανές μέλος
2) Στην Ελλάδα, σερβίρουν οινοπνευματώδη ποτά σε όλους παραβλέποντας την ηλικία τους. Στο εξωτερικό, αν δεν είναι σίγουροι ότι είσαι ενήλικος, ζητάνε να τους δείξεις κάποιο χαρτί (ταυτότητα, διαβατήριο, άδεια οδήγησης). Αυτό όχι μόνο στα μαγαζιά που θα καθίσεις, αλλά και στα super markets. Αρκετές φορές στο U.K. δεν τους γέμισα το μάτι και μου ζήτησαν Ι.D. Μια φορά ζήτησα hot chocolate και ταυτόχρονα έδειξα και το διαβατήριό μου.
3) Μια άλλη διαφορά είναι το πόσο γρήγορα πίνουμε το ποτό μας. Στη χώρα μας το πίνουμε σιγά - σιγά για να κρατήσει πολύ ώρα και συνήθως σπάνια παραγγέλνουμε και δεύτερο. Στο U.K. το πίνουν πολύ γρήγορα και αμέσως ζητάνε δεύτερο, τρίτο, νιοστό. Ενδιάμεσα, κάποιος θα κεράσει σφηνάκια και στο τέλος άντε και μια μπύρα για δροσιά.
unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρε αι καθηστε κατω που θέλετε και τσιπουρα ! Μάθαμε και ολοι τώρα... Το ούζο ειναι για σας ! Το τσιπουρο είναι μονο για Λαρισαίους και Βολιωτες Αντε με το ζόρι και κανας της γύρω περιοχης...
Αν και εχω καταγωγη απο Θεσσαλια πρεπει να πουμε πως και η Ηπειρος εχει εξαιρετικα τσιπουρα.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Και στην Ελλάδα πάντως μου έχει τύχει πολλές φορές στα μαγαζιά να μη μου δώσουν ποτό γιατί με έχουν περάσει για ανήλικο. Μια φορά μαλιστα ενώ είχα πατήσει τα 20 η σερβιτόρα αρνιόταν να με σερβίρει ποτό γιατί φαινόμουν έλεγε για 16 Αναγκάστηκα κι έφερα το δίπλωμα αυτοκινήτου για να την πείσω. Πιο παλιά σε τσιπουράδικο είχαμε πάει μεγάλη παρέα ηλικίες 17-18 κι ο σερβιτόρος δεν αρνήθηκε μόνο να μας φέρει τσίπουρο αλλά δεν μας άφησε καν να καθήσουμε χωρίς να εχουμε κάποιον κηδεμόνα. Αναγκαστικά αποχωρήσαμε και πήγαμε για σουβλάκια...
2) Στην Ελλάδα, σερβίρουν οινοπνευματώδη ποτά σε όλους παραβλέποντας την ηλικία τους. Στο εξωτερικό, αν δεν είναι σίγουροι ότι είσαι ενήλικος, ζητάνε να τους δείξεις κάποιο χαρτί (ταυτότητα, διαβατήριο, άδεια οδήγησης). Αυτό όχι μόνο στα μαγαζιά που θα καθίσεις, αλλά και στα super markets. Αρκετές φορές στο U.K. δεν τους γέμισα το μάτι και μου ζήτησαν Ι.D. Μια φορά ζήτησα hot chocolate και ταυτόχρονα έδειξα και το διαβατήριό μου.
Stelios1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό το έπαθα μόνο μια φορά.Είχα ξυριστεί και έμοιαζα με παιδάκι,οπότε ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος με τον μπάρμαν:Και στην Ελλάδα πάντως μου έχει τύχει πολλές φορές στα μαγαζιά να μη μου δώσουν ποτό γιατί με έχουν περάσει για ανήλικο. Μια φορά μαλιστα ενώ είχα πατήσει τα 20 η σερβιτόρα αρνιόταν να με σερβίρει ποτό γιατί φαινόμουν έλεγε για 16 Αναγκάστηκα κι έφερα το δίπλωμα αυτοκινήτου για να την πείσω. Πιο παλιά σε τσιπουράδικο είχαμε πάει μεγάλη παρέα ηλικίες 17-18 κι ο σερβιτόρος δεν αρνήθηκε μόνο να μας φέρει τσίπουρο αλλά δεν μας άφησε καν να καθήσουμε χωρίς να εχουμε κάποιον κηδεμόνα. Αναγκαστικά αποχωρήσαμε και πήγαμε για σουβλάκια...
-Είσαι 18;
-Ναι(την προηγουμενη μερα είχα γενέθλια btw).
-Σίγουρα;
-Ναι λεω
-Γιώργο πιασε μια βότκα
Τόσο αυστηρό έλεγχο είχε α
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.