m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
Σιγα ρε, αυτο ειναι 65%.Εγω ειχα παρει 70αρι μια φορα σε ενα παρτυ σπιτι μου, και κατεληξα να πινω απο το μπουκαλι σαν να'ταν μπυρα.Αλλη φαση η πρασινη νεραϊδουλα.παρανομο πλεον ειναι μονο στην Αμερικη
το καλυτερο και πιο 'αυθεντικο' που εχω βρει ειναι αυτο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phanis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σιγα ρε, αυτο ειναι 65%.Εγω ειχα παρει 70αρι μια φορα σε ενα παρτυ σπιτι μου, και κατεληξα να πινω απο το μπουκαλι σαν να'ταν μπυρα.Αλλη φαση η πρασινη νεραϊδουλα.
κοιτα δεν κοιτας το vol. αλλα τη περιεκτικοτητα σε Thujone
Τι είναι το Thujone;
Το Thujone είναι μια κετόνη, ένα ελώδες χημικό στοιχείο με τύπο C10H16O. Βρίσκεται σε διάφορα φυτά όπως η τούγια το σέλινο ο άψινθος και πολλά άλλα. Είναι καταχωρημένο σαν δηλητήριο αλλά όχι σαν ναρκωτικό. Η μοριακή σύνθεση και γεωμετρία του είναι παρόμοια με αυτή του T.H.C. (τη δραστική ουσία της κάνναβης), χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι έχουν και την ίδια επίδραση. Σύμφωνα με κάποιες θεωρίες, σε μεγάλες ποσότητες, μπορεί να είναι νευρωτοξικό, αλλά η ποσότητα του Thujone στο αψέντι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μεγάλη..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Athens18
Νεοφερμένος
:nono: Διάβασα αρκετά μηνύματα στο θέμα αλλά όχι όλα. Σιγά ρε παιδιά!!! Οι πιο πολλοί καυχιόσαστε πόσο μάγκες είσαστε που πίνετε πολύ ποτό. Βλέπω και τους συμμαθητές μου που γίνονται κουνουπίδια σε εκδρομές και αλλού. Ειδικά πέρισι στην τριήμερη δεν θα ξεχάσω μια συμμαθήτριά μου που την τρέχανε στο νοσοκομείο από το πολύ ποτό. Δεν μου αρέσει να πίνω ποτά και στην παρέα σταματάω στο ένα ποτήρι. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Δεν θέλω να πέσω τόσο και να λέω μαλακίες και να κάνω εμετούς. Πέρα από αυτά: το ποτό όπως και το τσιγάρο είναι και πολύ μάλιστα βλαβερό για την υγεία. Και μάλιστα οι κίνδυνοι για την υγεία είναι πολλαπλάσιοι όσο είμαστε κάτω των 18!!! Και οι κίνδυνοι αυτοί συσσωρεύονται στον οργανισμό ακόμα και αν δεν γίνει κανείς αλκοολικός.
Υποκλίνομαι στην ωριμότητα σου!:thanks::thanks::thanks::thanks::thanks:
Το ελεγχόμενο ποτό πάντως δεν θεωρείται κι από τις μεγαλύτερους κινδύνους γι;α την υγεία... Και δε νομίζω ότι αν περάσεις από τα 17 στα 18 ο οποιοσδήποτε κίνδυνος μειώνεται. Υποτίθεται, ότι είναι λόγω ωριμότητας κι η ηλικία είναι ενδεικτική. Άποψη μου, πίνεις ως εκεί που σου επιτρέπουν τα όρια σου max και τηρείς το μέτρο.
Zed
Διάσημο μέλος
Άποψη μου, πίνεις ως εκεί που σου επιτρέπουν τα όρια σου max και τηρείς το μέτρο.
Ναι, αν το όριό σου είναι πάνω από το επικίνδυνο σημείο, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να το κάνεις, γιατί αν οδηγάς μετά πχ, εκεί δεν κάνουν κουμάντο οι αντοχές..
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Εβίβα ρε!Ναι, αν το όριό σου είναι πάνω από το επικίνδυνο σημείο, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να το κάνεις, γιατί αν οδηγάς μετά πχ, εκεί δεν κάνουν κουμάντο οι αντοχές..
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Mariosxania
Δραστήριο μέλος
Ναι, αν το όριό σου είναι πάνω από το επικίνδυνο σημείο, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να το κάνεις, γιατί αν οδηγάς μετά πχ, εκεί δεν κάνουν κουμάντο οι αντοχές..
Εκτός και αν οδηγάνε άλλοι για σένα
Zed
Διάσημο μέλος
phanis
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμπειριες ζωης...
(επομενο σαββατο ψηνεσται να παμε amigos?)
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Eβίβα μάγκες!
Zed ο νηφάλιος :fss:
Εχασα κάτι;
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ότι το πράσινο σκουλήκι όταν σηκωθήκαμε να φύγουμε από τις ρετσίνες τσούγκριζε μόνος του..Εχασα κάτι;
Zed
Διάσημο μέλος
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
Και δεν νυστάζουν...
(εδώ μιλάει η εμπειρία ε? )
όλα καλά μ αυτό το θέμα ? (και εγώ παραμονή πρωτοχρονιάς μπήκα στο κλάμπ, σήμερα βγήκα ) (έγινε σαν καινούριο )
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδη;όλα καλά μ αυτό το θέμα ? (και εγώ παραμονή πρωτοχρονιάς μπήκα στο κλάμπ, σήμερα βγήκα ) (έγινε σαν καινούριο )
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδη;
Παραμονή πρωτοχρονιάς, κουρασμένος και πιωμένος, δίνω το αυτοκίνητο στην κοπέλα μου (νηφάλια γαρ και ξεκούραστη):
Zed
Διάσημο μέλος
(εδώ μιλάει η εμπειρία ε? )
όλα καλά μ αυτό το θέμα ? (και εγώ παραμονή πρωτοχρονιάς μπήκα στο κλάμπ, σήμερα βγήκα ) (έγινε σαν καινούριο )
Ναι, σε 5 μέρες ήταν σαν καινούργιο κι εμένα. Ευτυχώς να λέμε...
phanis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παραμονή πρωτοχρονιάς, κουρασμένος και πιωμένος, δίνω το αυτοκίνητο στην κοπέλα μου (νηφάλια γαρ και ξεκούραστη):
που το εφαγε το φτερο?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.