mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
13/9/2009
5:09:15 πμ
GtDead
Orathac
ποπο δεν την παλευω και εγω ιδιετερα
5:09:48 πμ
GtDead
Orathac
πρεπει να παω να ψονισω κανα ρουχο
5:10:07 πμ
Orathac
GtDead
ιδιαιτερα?
5:10:11 πμ
Orathac
GtDead
τι ειναι αυτο παλι?
5:10:16 πμ
Orathac
GtDead
α οπα
5:10:22 πμ
GtDead
Orathac
χαχαχαχα
Koti Horror
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Ρε παιδιά από ότι βλέπω εδώ πέρα λίγοι πότες υπάρχουν!
και είναι κακό;
πίνουμε με μέτρο...
στην διασκέδαση θέλω να περνάω καλά...και όχι να γράφω οχτάρια κάνοντας λαλακίες! :fss:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zaraki
Δραστήριο μέλος
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος
BilliSsS
Νεοφερμένος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω
:!:
Ακραια περιπτωση.
Εμεις με την κολλητη μου μια φορα ειχαμε ΣΚΙΣΤΕΙ στο φαι, ειχαμε φαει 2 κομματια πιτσα η καθεμια, δυο σουβλακια η καθεμια, 3 κομματια τουρτα παγωτο(ναι, η καθεμια) και φαγαμε και απο μισο νιρβανα καραμελ το οικογενειακο. Η καθεμια.
Μετα αφου ημασταν ετοιμοθανατες και σερνομασταν γιατι δεν μπορουσαμε να περπατησουμε, ξεκινησαμε να πινουμε. Κατα τις 12 ξεκινησαμε με ενα μπουκαλι βοτκα που ειχε, και μετα θα δοκιμαζαμε κιτρο ναξου, ουισκι με μπεηλης και κατι κουλα. Δεν θυμαμαι τιποτα μετα. Κατι ουζα κατα τις 2 μονο. Ευτυχως θα κοιμομουν εκει το βραδυ.
Αν δεν ειχαμε φαει και πιναμε τοσο νηστικες, ουτε και ξερω τι θα ειχε γινει
petran_r21
Δραστήριο μέλος
Πως γινεται να φαει κανεις τοσο εγω στο ενα πιτογυρο και 2 δαγκωνιες απο το δευτερο σκαω...ακομα και στα μη-Ηρακλειωτικα.
ειναι αναλογα το πιτογυρο
-----------------------------------------
θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω
Ελεος μας δουλευεις.Τοσο δεν πινει ουτε ο μπεκρης της γειτονιας.Και επεσες σε κωμα 2 μερες και απο θαυμα γλιτωσες.Σορυ αλλα δεν νομιζω να τα πιστευει κανεις αυτα που λες
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Νιε στάνταρτ και είσαι γ γυμνασίου τώρα.
Πάντως όσοι πίνετε για μαγκιά είναι τουλάχιστον ηλίθιο αυτό.
@Κρου πως είναι τα πιτόγυρα κάτω;
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επισης και εγώ πιστεύω ότι δεν παίζει να ήπιε τόσο κοπέλα τρίτη γυμνασίου ζώο 2μετρο 120 κιλά να τα έπινε θα ήταν του θανατά.Η ΚΟΠΕΛΙΆ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΕ.Είπαμε ζωτικός όργανισμός είναι και το συκώτι δεν είναι μηχάνημα.
Athens18
Νεοφερμένος
Zod
Δραστήριο μέλος
Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά!
Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους...
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Zaraki
Δραστήριο μέλος
w1n5t0n
Δραστήριο μέλος
Athens18
Νεοφερμένος
Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους...
Καλά ναι εννοείται! Απλά μέχρι τώρα έχω φροντίσει να μην τα φτάσω! Απλά έχω το καλό ότι μπορώ να πιώ αρκετά να είμαι τζι τζι αφτερ..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.