mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παντως ρε παιδια δεν μαρεσει καθολου να βλεπω ατομα στην ηλικια μας που οταν βγαινουν για ποτο πρεπει ντε και καλα να μεθυσουν και να γινουν λιωμα για να λενε οτι ηπιαν και το διακσεδασαν. Νεα μοδα ειναι τωρα αυτο?Λιγο μετρο δεν βλαπτει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Μετά το 2ο έτος πολλοί μαζεύονται και ή ξέρουν πόσο να πιουν ή δεν πίνουν γενικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος
Στο τσακίρ κέφι, θα πιω λίγο κόκκινο κρασάκι, ή λίγο ουζάκι το καλοκαίρι, ή λίγο μπυρίτσα.
Αυτάαα...
Ξέρω, ξέρω. Είμαι των καταχρήσεων.
Χρύσα96
Νεοφερμένος
LKalN
Νεοφερμένος
Επίσης λατρεύω και τις μπύρες, ειδικά κάτι κόκκινες (βλ McFarland) .
Τώρα που ταν καλοκαιράκι επινα και κάνα κοκταιηλ (ειδικά φέτος το μοχιτο φράουλα είχε την τιμητική του )
Guest 278211
Επισκέπτης
Παλιά μόδα.
Μετά το 2ο έτος πολλοί μαζεύονται και ή ξέρουν πόσο να πιουν ή δεν πίνουν γενικά.
so true
Εξαρτάται από το πού θα βρίσκομαι πρώτα πρώτα.
Σε μαγαζί που έχει μεζέδες κτλ, παίρνω τσιπουράκι ή ρακί/ρακόμελο με μια ποικιλία.
Σε μαγαζί που δεν έχει μεζέδες, θα προτιμήσω κρασί ή μπίρα.
Για κάτι πιο ελαφρύ, θα πιω moschato, αν κάθομαι κάπου, ή raddler () στο χέρι από το περίπτερο, που είναι σα λεμονάδα και δεν έχω τύψεις μετά
Ιδέα μου είναι, ή η ποιότητα του κρασιού που έχουν παντού είναι απαράδεκτη; Παίρνω ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και είναι λες και έχουν βάλει χρώμα και δυο σταγόνες οινόπνευμα. Με πιάνει το στομάχι μου μετά. Γενικά, προτιμώ συσκευασμένο ποτό και όχι χύμα (το πάθημα γίνεται μάθημα).
Johnny15
Επιφανές μέλος
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Πίνω φανατικά: Νερό, Φυσικό Χυμό Πορτοκάλι, και τους τελευταίους 4 μήνες και Καφέ!!
Στο τσακίρ κέφι, θα πιω λίγο κόκκινο κρασάκι, ή λίγο ουζάκι το καλοκαίρι, ή λίγο μπυρίτσα.
Αυτάαα...
Ξέρω, ξέρω. Είμαι των καταχρήσεων.
Βρε πουλάκι μου, από τόσο μικρή στα σκληρά; Σκέψου την υγεία σου!
Dias
Επιφανές μέλος
Alan
Δραστήριο μέλος
so true
Εξαρτάται από το πού θα βρίσκομαι πρώτα πρώτα.
Σε μαγαζί που έχει μεζέδες κτλ, παίρνω τσιπουράκι ή ρακί/ρακόμελο με μια ποικιλία.
Σε μαγαζί που δεν έχει μεζέδες, θα προτιμήσω κρασί ή μπίρα.
Για κάτι πιο ελαφρύ, θα πιω moschato, αν κάθομαι κάπου, ή raddler () στο χέρι από το περίπτερο, που είναι σα λεμονάδα και δεν έχω τύψεις μετά
Ιδέα μου είναι, ή η ποιότητα του κρασιού που έχουν παντού είναι απαράδεκτη; Παίρνω ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και είναι λες και έχουν βάλει χρώμα και δυο σταγόνες οινόπνευμα. Με πιάνει το στομάχι μου μετά. Γενικά, προτιμώ συσκευασμένο ποτό και όχι χύμα (το πάθημα γίνεται μάθημα).
Όχι δεν είναι ιδέα σου. Σε ελάχιστα μαγαζιά έχω πιει καλό κρασί. Ζωγράφου που μένω για παράδειγμα, από τα άπειρα τσιπουράδικα που υπάρχουν, σ'ένα-δυο μαγαζιά ήπια κρασί και το ευχαριστήθηκα.
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος
Δε φταίω εγώ. Απλά δεν είμαι συνηθισμένη, και όποτε επιχειρώ να πιο κάτι με ... μπόλικη περιεκτικότητα σε οινόπνευμα, καταφέρνω να πιω δυο-τρεις γουλίτσες. Μετά...αρχίζω να χαμογελάω!...Παρατεταμένα.Βρε πουλάκι μου, από τόσο μικρή στα σκληρά; Σκέψου την υγεία σου!
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
Επειδή είμαι 24/7 σε φάση lsd, όποτε πιω πέφτω για ύπνο, ακόμα και να είναι πάτωμα
δεν υπάρχει προμπ, το βρίσκω αρκετά δελεαστικό εκείνη τη στιγμή.
Guest 863023
Επισκέπτης
Guest 278211
Επισκέπτης
Τι είναι το Moschato? Το γκουγκλαρα και μου έβγαλε το δήμο Μοσχάτου.
ααα ούτε να το γράψω δεν μπορώ ανορθόγραφη...
Το moscato (μοσχάτο), είναι λευκό γλυκό κρασί αφρώδες, πολύ ελαφρύ (5,5 vol), του οποίου το μεγαλύτερο ατού του είναι εκτός του ότι έχει ωραία γεύση, είναι ότι πίνεις αυτό που παραγγέλνεις, δε γίνεται μπόμπα ούτε νοθεύεται. Η τιμή του είναι 5-6 ευρώ το ποτήρι και 20 το μπουκάλι. Το κακό είναι ότι η ποσότητα που βάζουν είναι δειγματοληπτική πολλές φορές.
Όχι δεν είναι ιδέα σου. Σε ελάχιστα μαγαζιά έχω πιει καλό κρασί. Ζωγράφου που μένω για παράδειγμα, από τα άπειρα τσιπουράδικα που υπάρχουν, σ'ένα-δυο μαγαζιά ήπια κρασί και το ευχαριστήθηκα.
Ακριβώς. Το λευκό είναι κάπως καλύτερο συνήθως, το κόκκινο όμως...
Έχεις να προτείνεις κάποιο μαγαζί με καλό κρασί;
Alan
Δραστήριο μέλος
Ακριβώς. Το λευκό είναι κάπως καλύτερο συνήθως, το κόκκινο όμως...
Έχεις να προτείνεις κάποιο μαγαζί με καλό κρασί;
Αν και έχω να πιω αρκετό καιρό κρασί - προτιμώ ούζο, ρακί - θυμάμαι πως στα Ιλίσια Παιδεία και στις Γραμμές των Οριζόντων, ήταν καλό. Μη σε πάρω και στο λαιμό μου βέβαια, μπορεί να χουν αλλάξει το κρασί τους απ' την τελευταία φορά που ήπια εκεί . Και τα δύο βρίσκονται στην Αυξεντίου.
Guest 278211
Επισκέπτης
Αν και έχω να πιω αρκετό καιρό κρασί - προτιμώ ούζο, ρακί - θυμάμαι πως στα Ιλίσια Παιδεία και στις Γραμμές των Οριζόντων, ήταν καλό. Μη σε πάρω και στο λαιμό μου βέβαια, μπορεί να χουν αλλάξει το κρασί τους απ' την τελευταία φορά που ήπια εκεί . Και τα δύο βρίσκονται στην Αυξεντίου.
Ζωγράφου έχω βγει ελάχιστα γιατί δε βολεύει καθόλου την παρέα μου (είναι και μακριά από μετρό). Ευχαριστώ, σίγουρα θα τα επισκεφτώ!
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Παρεπιπτόντως, είμαι η μόνη που δε της αρέσει το λευκό κρασί;
Το ροζέ μου αρέσει όταν είναι καλό αλλά με χαλάει (συνήθως το πίνω με μεζέ και μου προκαλεί αναγούλες στο δεύτερο ποτηράκι) ενώ το κόκκινο που είναι η αδυναμία μου συχνά είναι και μάπα.
Guest 186240
Επισκέπτης
Δεν χρειάζεται πάντως να πιεις το Βόσπορο(και άλλες θάλασσες) για να περάσεις καλά. Το ''κεφάλι'' το φτιάχνει η παρέα και η καλή μουσική.
Dr.K
Εκκολαπτόμενο μέλος
άντε και καμία μπύρα, γενικά δεν πίνω πολύ απλά προτιμάω αυτά τα 2
Libertus
Συντονιστής
Το drambuie επίσης είναι υπέροχο (λικέρ με ουίσκι).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.