antwwwnis
Διάσημο μέλος
Οο μάι, έτσι θα μου λένε κι εμένα αν περάσω εκεί; Μα τι σπουδάζεται εκέι πέρα και σας συμπεριφέρονται έτσι; Δεν είναι νορμάλ η σχολή που αρέσει;Σε όσους ξέρουν τι εστί ΗΜΜΥ δημιουργώ εντύπωση Alien. Σαν να βλέπουν ένα μέλος κάποιας σκοτεινής φυλής που ζει σε υπόγειες κατακόμβες.
Όσοι δεν ξέρουν τι εστί ΗΜΜΥ νομίζουν ότι θα αλλάζω λάμπες.
Καλά για τις λάμπες από τώρα μου το λένε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
oikonomologos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas
Διάσημο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Μετά έρχεται η ηλίθια ερώτηση «άνεργος καθηγητής θέλεις να γίνεις; ιδιαίτερα θες να κάνεις; τόσα μαθηματικά για να κάνεις κλάσματα;». Θεωρείται επάγγελμα του κώλου, ο καθηγητής της μέσης εκπαίδευσης στην μπανανία των ψωνισμένων Ελλήνων. Πλέον εδώ και κάποια χρόνια έχω πάψει να ακούω γνώμες και απλά γελάω με την κουταμάρα τους. Χέστηκα αν μάθουν ποτέ ή όχι, τι είναι αυτό που σπουδάζω ακριβώς. Εξάλλου δεν σπουδάζω για αυτούς, ούτε τους ρώτησα για να σπουδάσω.
aris93:)
Νεοφερμένος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Ο συνηθεστερος διαλογος ειναι ο παρακατω:
- Τι σπουδαζεις??
- Παιδαγωγικο!!
- Εχει και αλλα αγορια εκει (λες και κανενας τους δεν ειχε ποτε αντρα δασκαλο)??
- Ε, ναι ειμαστε γυρω στα 40 στα 300+ ατομα!!
- Και δε μου λες, τι κανετε εκει?? Εργασιες με πλαστελινη??
Και το κορυφαιο που ακουσα προσφατα:
- Να σου πω, εσεις στο παιδαγωγικο εχετε και μαθημα Μπαντμιντον??
Για γελια και για κλαματα παιδια!!
tomkap
Νεοφερμένος
Συνήθως όταν με ρωτάνε παίρνουν την απάντηση "Τηλεπικοινωνίες" με αποτέλεσμα κάποιο απο τα παρακάτω:
- "Τι είναι αυτό;"
- "Σηκώνεις τηλέφωνα;"
- "Κάντο πιο λιανά..."
Και επειδή βαριέμαι να εξηγώ τι και πως λέω "Πληροφορική", για κάποιο λόγο τους ακούγεται πιο γνώριμο
(Φυσικά, δεν είμαι πρότυπο για τα ψαρωμένα 18χρονα όπως γιατροί, δικηγόροι κτλ.)
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Χμ, ωραίο θέμα...
Συνήθως όταν με ρωτάνε παίρνουν την απάντηση "Τηλεπικοινωνίες" με αποτέλεσμα κάποιο απο τα παρακάτω:
- "Τι είναι αυτό;"
- "Σηκώνεις τηλέφωνα;"
- "Κάντο πιο λιανά..."
Και επειδή βαριέμαι να εξηγώ τι και πως λέω "Πληροφορική", για κάποιο λόγο τους ακούγεται πιο γνώριμο
(Φυσικά, δεν είμαι πρότυπο για τα ψαρωμένα 18χρονα όπως γιατροί, δικηγόροι κτλ.)
astathmitos
Δραστήριο μέλος
Γενικά πάντως με την ιστορία της τέχνης ψαρώνουν οι περισσότεροι και τα μουσεία.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
-Τι σπουδαζεις;
-Μαρκετινγκ
-Α!Ωραια! τι ειναι αυτο?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
petran_r21
Δραστήριο μέλος
tzwrtzia
Δραστήριο μέλος
Πες τα!!έχω βαρεθεί ν' ακούω απ' τους περισσότερους ότι η φιλολογία δεν έχει μέλλον, δεν πρόκειται να διοριστώ ποτέ και πουθενά, ότι θα ζω απ' τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα και ν' απαντάω ότι σ' αυτή τη φάση που είμαστε τίποτα δεν έχει μέλλον, ότι γνωρίζω πολύ καλά πως δεν πρόκειται να διοριστώ, ότι θα ζω από ιδιαίτερα και φροντιστήρια, ότι είναι αυτό που πραγματικά αγαπώ και ότι δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει κάτι άλλο!
Εγώ όταν λέω πού περνάω (φιλολογία) οι περισσότεροι λένε "α! ωραία" πολύ ψεύτικα όμως...
Μια θεία μου μάλιστα μου κάνει " Μαρία μου τι θα κάνεις εκεί; Εμένα δεν μου αρέσει φιλόλογος καθόλου!" Εεε συγγνώμη αυτήν ποιος ακριβώς την ρώτησε;
Αλλά το καλύτερο που έχω ακούσει: "Μα καλά, ούτε δασκαλίτσα;;;"
Βetty
Δραστήριο μέλος
Παραδέχομαι!έχω βαρεθεί ν' ακούω απ' τους περισσότερους ότι η φιλολογία δεν έχει μέλλον, δεν πρόκειται να διοριστώ ποτέ και πουθενά, ότι θα ζω απ' τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα και ν' απαντάω ότι σ' αυτή τη φάση που είμαστε τίποτα δεν έχει μέλλον, ότι γνωρίζω πολύ καλά πως δεν πρόκειται να διοριστώ, ότι θα ζω από ιδιαίτερα και φροντιστήρια, ότι είναι αυτό που πραγματικά αγαπώ και ότι δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει κάτι άλλο!
Ποια σχολή??Η σχολη που ευελπιστω να παω απο Οκτωβρη δινει την εντυπωση στους αλλους φοιτητες οτι πανε τα καμενα....
Όχι ρε! Δε γουστάρουμε παιδαγωγικόΠες τα!!
Εγώ όταν λέω πού περνάω (φιλολογία) οι περισσότεροι λένε "α! ωραία" πολύ ψεύτικα όμως...
Μια θεία μου μάλιστα μου κάνει " Μαρία μου τι θα κάνεις εκεί; Εμένα δεν μου αρέσει φιλόλογος καθόλου!" Εεε συγγνώμη αυτήν ποιος ακριβώς την ρώτησε;
Αλλά το καλύτερο που έχω ακούσει: "Μα καλά, ούτε δασκαλίτσα;;;"
κ εμένα με ρώτησαν δεν περνας παιδαγωγικό απλό?(θα παω στην ειδική αγωγή)
Περναω,αλλά δε θελω!
giorgos992
Νεοφερμένος
-Τι σπουδάζεις εσυ παιδί μου;
-Πληροφορική
-ααα μάλιστα και δηλαδή τί πληροφορίες σαν μαθαίνουν εκει μέσα που δεν τις ξέρουν οι άλλοι
(μετά ακολουθεί μονόλογος απο μέρους μου για να εξηγήσω τι δουλειές κάνει ένας πληροφορικός)
Πάντως τις περισσότερες φορές παίρνω σαν απάντηση: "ήθελα και εγώ να πάω πληροφορική αλλα έχει κορεστεί πλέον ο κλάδος"
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα με ρωτάνε ένα ξερό «γιατί» και μετά με ρωτάνε «γιατί επέλεξες αυτή την σχολή; λόγω μορίων;». Βέβαια μπορεί να πουν δύσκολα τα μαθηματικά, σπουδές που σε γονατίζουν και δεν ζεις σαν νέος,...κ.α. μαλακίες. Με κοιτάζουν με ύφος λύπης κάτι που με εξοργίζει...λες και σπουδάζω κάτι απάνθρωπο. Η πιο μαλακισμένη ερώτηση που δέχτηκα ήταν «τι θα φτιάχνεις μετά το πτυχίο;». Όσοι με ξέρουν, επειδή γνωρίζουν τις καλές βαθμολογικές επιδόσεις μου στο σχολείο, απορούν πως και δεν δήλωσα μΠολυτεχνείο...πως ξέφυγα από το «σύστημα των κωλομηχανογραφικών».
Μετά έρχεται η ηλίθια ερώτηση «άνεργος καθηγητής θέλεις να γίνεις; ιδιαίτερα θες να κάνεις; τόσα μαθηματικά για να κάνεις κλάσματα;». Θεωρείται επάγγελμα του κώλου, ο καθηγητής της μέσης εκπαίδευσης στην μπανανία των ψωνισμένων Ελλήνων. Πλέον εδώ και κάποια χρόνια έχω πάψει να ακούω γνώμες και απλά γελάω με την κουταμάρα τους. Χέστηκα αν μάθουν ποτέ ή όχι, τι είναι αυτό που σπουδάζω ακριβώς. Εξάλλου δεν σπουδάζω για αυτούς, ούτε τους ρώτησα για να σπουδάσω.
εγώ πάντως καλά λόγια ακούω , δεν μου έχουν πει ποτέ κάτι τέτοιο (μόνο μια φορά πριν κάνω το μηχανογραφικό ήταν μια γκιόσα που μου είπε κάτι πίπες για τα τμήματα της σθε). Σ.Θ.Ε ϋber alles
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Μόνο 1-2 άτομα μου έχουν πει "Στην Ελλάδα τι επιχειρήσεις θα διοικήσεις??Όλες ψόφησαν!!"
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ilias.
- tomftw
- giorgos5002
- Reader
- Hased Babis
- despoina13
- nearos
- Ryuzaki
- ifikis
- Than003
- kost28
- Τρελας123
- johanio
- g59
- BatGuin
- Aggel0sss
- Πύρος
- elevag
- phleidhs
- Wonderkid
- dsmir
- ένας τυχαίος
- penelopenick
- Claire05
- Pharmacist01
- hello1234
- angies
- Dionyshs1
- EllieKal
- Alessandra Eliza
- dmav
- Frozensun
- tsiobieman
- Unboxholics
- fockos
- Nala
- iew
- constansn
- Pierre Bezukhov
- Leo komm
- Joji
- Scandal
- AggelikiGr
- VouDou
- rafaela11
- suaimhneas
- aggorf
- Νικολινα
- Drglitterstar
- panaman
- xristarac
- Paragontas7000
- Totreno
- Μιχαήλ
- dimitris_eee
- Giii
- asia
- ggl
- Marianna.diamanti
- Abiogenesis
- Dafney
- Steliosgkougkou
- GeorgePap2003
- hirasawayui
- carnage
- _baddie__
- iiTzArismaltor_
- Helen06
- χημεια4λαιφ
- Nick_nt
- charmander
- xanthippiad
- Meow
- Athens2002
- kiyoshi
- nicole1982
- eukleidhs1821
- giannhs2001
- guest24440
- Giorgkalo
- panagiotis23
- Χρήστος2006
- V@Per
- Ωχ ωραίο σύστημα
- Obi-Wan Kenobi
- angeloskar
- Rene2004
- Mary06
- CrusaderKingsIII
- estrela
- thecrazycretan
- Maynard
- ilias_21
- NeosUser2023
- Γιώργος μεγ
- flaura
- nucomer
- Appolon
- Ksenia. Ksenia77
- Freddys
- goingtothestore
- Soleil
- Arvacon
- Schlimazel
- yoef
- Ada ada
- roud
- Jimmy20
- Libertus
- Depi1996
- Κλημεντίνη
- Fanimaid
- St11
- J.Cameron
- Rk15
- hecktors
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.