-Και τι σπουδάζεις;
-Φιλολογία
-Ααα δηλαδή θα είσαι η σέξυ φιλόλογος;
-.... εεε κάπως έτσι!!
και μια άλλη φορά εξηγούσα σε ένα παιδί το κόλλημα μου με τη γλωσσολογία...
Εγώ: -μπλα, μπλα, μπλα,...., μπλα!
Αυτός: - Αααα!! Καλή φάση!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fotan
Νεοφερμένος
Γενικότερα δεν έχω ακούσει άσχημα πράγματα (ίσα-ίσα) αλλά πάντα υπάρχουν και 2-3 εξαιρέσεις από κακοπροαίρετα/άσχετα άτομα.
π.χ. "Τίποτα δε θα καταφέρει χωρίς εμπειρία και κονέ στο χώρο" (άτομο αναφερόμενο σε μένα μιλώντας σε τρίτο)
"Κι εσύ αντιπαροχές θα βγάζεις;" (Ναι ρε 5 χρόνια μαθαίνουμε να κάνουμε αντιπαροχές..) και άλλα τέτοια παρόμοια..
Έλεος ρε..σπουδάστε αυτό που γουστάρετε και μην ακούτε κανέναν απολύτως..ούτε η θειά σας θα σπουδάσει αυτό που επιλέξετε, ούτε ο μπάρμπας απ' το χωριό, ούτε ο γείτονας, αλλά εσείς, γι' αυτό διαλέξτε και σπουδάστε ό,τι σας αρέσει..
Και κυρίως φροντίστε να περνάτε καλά..τα φοιτητικά χρόνια είναι η καλύτερη περίοδος στη ζωή ενός ανθρώπου..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
moxa15
Διάσημο μέλος
Παντως φιλε fotan καλη ειναι δεν λεω η σχολη σου αλλα μαστιζεται απο μια καποια ανεργια οπως λενε οι περισσοτεροι...
panellinios
Εκκολαπτόμενο μέλος
Muxu Su
Διάσημο μέλος
Χαχα.. όντως...Σε όσους ξέρουν τι εστί ΗΜΜΥ δημιουργώ εντύπωση Alien. Σαν να βλέπουν ένα μέλος κάποιας σκοτεινής φυλής που ζει σε υπόγειες κατακόμβες.
Όσοι δεν ξέρουν τι εστί ΗΜΜΥ νομίζουν ότι θα αλλάζω λάμπες.
Πρέπει να ήμουνα 1η γυμνασίου όταν έμαθα οτι ο ξάδερφος μου είχε περάσει ΗΜΜΥ.
Ε δεν ήξερα τι σημαίνει και τον ρωτούσα :
-Τι θα κάνεις Αποστόλη εσύ στην σχολή που θα είσαι;.
-Θα γίνω ηλεκτρολόγος μηχανικός υπολογιστών..
-Δηλαδή;
-Θα ασχολούμαι με τους υπολογιστές..
-Ε ναι τι θα τους κάνεις..;;
-Που να σου εξηγώ τώρα...
- Εντάξει κατάλαβα!! Θα φτιάχνεις τους υπολογιστές!!
Ως συνήθως κανείς δεν καταλάβαινε τι θα σπουδάσει αυτό το παιδί και έτσι εκείνο το βράδυ με ρωτάει ο παππούς μου:
-Βρε Ρίτα ξέρεις τι θα γίνει τελικά ο Αποστόλης;
-Τι να σου πω παππού..αν κατάλαβα καλά κάτι σαν τους ηλεκτρολόγους που έρχονται και φτιάχνουν τις πρίζες..
-Τι λες βρε παιδάκι μου; Θα φτιάχνει τα φώτα δηλαδή; Ε ας είναι τι να πω!
Τους θυμάμαι τόσο έντονα αυτούς τους διαλόγους γιατί στον τελευταίο είχε τύχει να είναι μπροστά ο θείος μου που είχε ξεραθεί στα γέλια..Ε μετά μου εξήγησε αυτός και κατάλαβα τι πάει να πει να είναι κάποιος ΗΜΜΥτης!!
moxa15
Διάσημο μέλος
πωπω αυτο το λενε και σε εμας ολοι σαν αστειακι και καλα μιλαμε εχω βαρεθει να το ακουω μπουυυυυυυυυυυυυεμένα με λένε ότι θα αλλάζω λάμπες όταν τελειώσω
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑΝ????????????????
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
(αντίδραση μαμάς μιας συμμαθήτριάς μου)
-Πού είσαι εσύ;
-Στα Γιάννενα Φιλολογία
- Α, η κόρη μου περνούσε κι εκεί κι εκεί και εκεί και στο τάδε και στο δείνα, αλλά δεν ήθελε!
-Σοβαρά; Και πού ήθελε;
-Ιατρική!!
-εεε γι' αυτό!
Α! Και δεν ξέρω αλλά αλλάξαμε επιφώνημα...
από το "Ααα" τώρα πήγαμε στο "Ωωω"
Περίεργο!!
Lolarikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η φιλη σου αγαπητη ισως να εχει πιθανοτητες ευρεσης εργασιας στο εξωτερικο, εξου και η μεγαλη περηφανια της μαμας της. Εσυ δυστυχως θα εχεις μεγαλο προβλημα παντου. Χωρις παρεξηγησηΈχω κι άλλα - τι σκατά ένα ένα μου έρχονται; Ίσως επειδή δε δίνω πλέον σημασία
(αντίδραση μαμάς μιας συμμαθήτριάς μου)
-Πού είσαι εσύ;
-Στα Γιάννενα Φιλολογία
- Α, η κόρη μου περνούσε κι εκεί κι εκεί και εκεί και στο τάδε και στο δείνα, αλλά δεν ήθελε!
-Σοβαρά; Και πού ήθελε;
-Ιατρική!!
-εεε γι' αυτό!
Α! Και δεν ξέρω αλλά αλλάξαμε επιφώνημα...
από το "Ααα" τώρα πήγαμε στο "Ωωω"
Περίεργο!!
Ειναι κοινα παραδεκτο οτι οι αποφοιτοι της εν λογω σχολης δεν εχουν την καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση. Ειναι σωστο ομως να την προσβαλλεις ετσι;Η φιλη σου αγαπητη ισως να εχει πιθανοτητες ευρεσης εργασιας στο εξωτερικο, εξου και η μεγαλη περηφανια της μαμας της. Εσυ δυστυχως θα εχεις μεγαλο προβλημα παντου. Χωρις παρεξηγηση
Ασφαλώς! Δέχομαι το ότι εσύ ίσως ξέρεις κάτι περισσότερο από 'μένα, αγαπητέ!Η φιλη σου αγαπητη ισως να εχει πιθανοτητες ευρεσης εργασιας στο εξωτερικο, εξου και η μεγαλη περηφανια της μαμας της. Εσυ δυστυχως θα εχεις μεγαλο προβλημα παντου. Χωρις παρεξηγηση
Απλώς, να, ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων στην Ελλάδα δεν έχει ακούσει ποτέ στη ζωή του τη λέξη "ψυχογλωσσολογία"
Και στην τελική ας περάσει πρώτα η κορούλα της και μετά ας έρθει να μου μιλήσει. Είμαι κακιά; Χέστηκα!
Ναι ναι πολύ απλά όταν εγώ θα ψάχνω για δουλειά και θα πεινάω αυτή θα είναι μια μεγάλη ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ στο εξωτερικό. ΟΚ, αγαπητέ!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Τώρα εξήγησε γιατί ασχολήθηκες πάνω σε ποιο επιχείρημα στηρίζονταν η πρόταση το ότι αυτή θα βρεί δουλειά ενώ εσυ όχι...Ασφαλώς! Δέχομαι το ότι εσύ ίσως ξέρεις κάτι περισσότερο από 'μένα, αγαπητέ!
Απλώς, να, ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων στην Ελλάδα δεν έχει ακούσει ποτέ στη ζωή του τη λέξη "ψυχογλωσσολογία"
Και στην τελική ας περάσει πρώτα η κορούλα της και μετά ας έρθει να μου μιλήσει. Είμαι κακιά; Χέστηκα!
Ναι ναι πολύ απλά όταν εγώ θα ψάχνω για δουλειά και θα πεινάω αυτή θα είναι μια μεγάλη ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ στο εξωτερικό. ΟΚ, αγαπητέ!
challenger
Επιφανές μέλος
εξου και η μεγαλη περηφανια της μαμας της.
βασικά ονομάζεται κομπασμός
Επισης, ειναι αληθεια οτι οι γιατροί έχουν ΠΟΛΛΕΣ θεσεις να καλυψουν ακομα για να θεωρηθει το επαγγελμα κορεσμενο, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ!
Αυτο ομως δεν σημαινει πως οι υπόλοιποι δεν θα ζήσουν....
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Η γνωστή: Σε ποιες σχολές περάσατε;
Εγώ: Εγώ πέρασα Ιατρική.
Η γνωστή (φανερά εκστασιασμένη): Ουάου! Μπράβο, τι καλά! (κλπ, τώρα μη γράφω όλο το εγκώμιο).
(γυρνάει στην φίλη μου): Και συ;
Η φίλη μου: Φαρμακευτική.
Η γνωστή: Ααααα, κρίμα, γιατί έτσι? Και ήσουν καλή μαθήτρια, χτυπούσες Ιατρική...
(γυρνάει σε μένα πάλι): Τι γιατρός θες να γίνεις;
Εγώ: Ψυχίατρος*! Θες να σε αναλάβω και σένα?
*Δε λέω σε όλους ψυχίατρος πάντως. Συνήθως του λέω παιδίατρος γιατί με το ψυχίατρος με κοιτάνε από πάνω μέχρι κάτω καλά-καλά.
Γενικώς οι αντιδράσεις όταν τους λέω ότι πέρασα Ιατρική είναι οι εξής:
1. Πρέπει να διάβασες πολύ ε? (Dafuq did they just say...)
2. A, τέλεια! άντε να γίνεις γρήγορα γιατρός να μας κάνεις όλους καλά! (Ας τους μάθει κάποιος ότι υπάρχουν και οι ειδικότητες).
3. Καλό κουράγιο! Εγώ λιποθυμάω όταν βλέπω αίμα...(εγώ πάλι όχι...)
challenger
Επιφανές μέλος
Η γνωστή: Ααααα, κρίμα, γιατί έτσι? Και ήσουν καλή μαθήτρια, χτυπούσες Ιατρική...
kill them! kill them with fire!!!!!!
ολοι παιζει να εχουμε τουλ ενα τετοιο ασχετο/η φιλο/φιλη!
paladin_k20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχω ακούσει και το "Εσύ έχεις βγάλει πολλά μόρια γιατί πήγες εκεί" με βλέμμα απογοήτευσης όπως επίσης "Γουαου η σχολή είναι τέλεια μπλα μπλα μπλα"
gata_eisai
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ:ιατρικά εργαστήρια
-και τι σου αρέσει να παίρνεις αίμα????
Άντε να τους εξηγήσεις ότι μπορείς να κάνεις βιοχημικές αναλύσεις,να απασχοληθείς σε πολλά εργαστήρια κλπ...και ότι μπορείς να προσφέρεις πολλά περισσότερα από το να κάνεις μία απλή αιμοληψία...Η αιμοληψία είναι το λιγότερο που κάνεις στα ιατρικά εργαστήρια..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ilias.
- tomftw
- giorgos5002
- Reader
- Hased Babis
- despoina13
- nearos
- Ryuzaki
- ifikis
- Than003
- kost28
- Τρελας123
- johanio
- g59
- BatGuin
- Aggel0sss
- Πύρος
- elevag
- phleidhs
- Wonderkid
- dsmir
- ένας τυχαίος
- penelopenick
- Claire05
- Pharmacist01
- hello1234
- angies
- Dionyshs1
- EllieKal
- Alessandra Eliza
- dmav
- Frozensun
- tsiobieman
- Unboxholics
- fockos
- Nala
- iew
- constansn
- Pierre Bezukhov
- Leo komm
- Joji
- Scandal
- AggelikiGr
- VouDou
- rafaela11
- suaimhneas
- aggorf
- Νικολινα
- Drglitterstar
- panaman
- xristarac
- Paragontas7000
- Totreno
- Μιχαήλ
- dimitris_eee
- Giii
- asia
- ggl
- Marianna.diamanti
- Abiogenesis
- Dafney
- Steliosgkougkou
- GeorgePap2003
- hirasawayui
- carnage
- _baddie__
- iiTzArismaltor_
- Helen06
- χημεια4λαιφ
- Nick_nt
- charmander
- xanthippiad
- Meow
- Athens2002
- kiyoshi
- nicole1982
- eukleidhs1821
- giannhs2001
- guest24440
- Giorgkalo
- panagiotis23
- Χρήστος2006
- V@Per
- Ωχ ωραίο σύστημα
- Obi-Wan Kenobi
- angeloskar
- Rene2004
- Mary06
- CrusaderKingsIII
- estrela
- thecrazycretan
- Maynard
- ilias_21
- NeosUser2023
- Γιώργος μεγ
- flaura
- nucomer
- Appolon
- Ksenia. Ksenia77
- Freddys
- goingtothestore
- Soleil
- Arvacon
- Schlimazel
- yoef
- Ada ada
- roud
- Jimmy20
- Libertus
- Depi1996
- Κλημεντίνη
- Fanimaid
- St11
- J.Cameron
- Rk15
- hecktors
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.