giannis19
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antis
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι είπε ο υπουργός για τα επαγγελματικά δικαιώματα των πτυχιούχων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Οι φιλολογίες δεν άλλαξαν, οπότε εγώ είμαι κομπλέ!
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Rafas17
Νεοφερμένος
boo 41
Νεοφερμένος
Εφαρμοσμενη ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ την μετατρεπουν σε καθαρο οικονομικο τμημα
Μπραβο μαγκες, την καλυτερη επιλογη κανατε
Το Διοικησης Τεχνολογιας ειναι κατα βαση οικονομικο τμημα,αλλα εχει και αρκετα στοιχεια πληροφορικης.Νομιζω οτι ετσι οπως εγινε θα ειναι σαν ενα αντιστοιχο τμημα του ΔΕΤ στη Θεσσαλονικη...Καλα αυτοι που ειναι φοιτητες της Διοικησης επιασαν το Τζοκερ,τοσο σαν αναβαθμιση σχολης,οσο και το οτι πανε Σαλονικα!
fockos
Επιφανές μέλος
έλεος
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Ναι οκ, εμενα μια φορα τον τιτλο του πτυχιου μου, τα μαθηματα και τις μεταπτυχιακες μου πορτες μου τις αλλαζουνΓιαννουτα, το εφ.πληροφορικης απορροφαται απο το διοικηση τεχνολογιας το οποιο απο ναουσα μεταφερεται θεσσαλονικη.Λενε οτι θα μεταφερθουνε τα παντα κ θα πρεπει οι φοιτητες ν αλλαξουν πολη!
Chris1993
Περιβόητο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Ναι οκ, εμενα μια φορα τον τιτλο του πτυχιου μου, τα μαθηματα και τις μεταπτυχιακες μου πορτες μου τις αλλαζουν
Επρεπε να το συγχωνεύθουν με την πληροφορική Θεσσαλονίκης
μου ακούγονται εντελώς διαφορερικές οι 2 σχλές μεταξύ τους;
Αυτοί που ήταν στο πτυχίο τι θα κάνουν ;
Τα εφαρμοσμένα Μαθηματικά στην Κρήτη μεταφέρθηκαν στο Μαθηματικό το λογικό...
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Επρεπε να το συγχωνεύθουν με την πληροφορική Θεσσαλονίκης
μου ακούγονται εντελώς διαφορερικές οι 2 σχλές μεταξύ τους;
Αυτοί που ήταν στο πτυχίο τι θα κάνουν ;
Πραγματικά!!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σας συγχώνευσαν(αφού "πρέπει" να συγχωνέυσουν τμήματα) ,με την πληροφορική στο ΑΠΘ Από ότι ξέρω δεν έχετε τόσα οικονομικά μαθηματα
Τι να πεις για αυτά τα μέτρα...
Chris1993
Περιβόητο μέλος
ΠΧ.
Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας (Πάτρα)
Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Ληξούρι)
Τμήμα Διοίκησης Συνεταιριστικών Οργανισμών ΤΕΙ Πάτρας (Μεσολόγγι)
Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας (Πάτρα)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Αργοστόλι)
Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης ΤΕΙ Πάτρας (Αμαλιάδα)
Συνενώνονται σε 1 του οποίου όνομα θα είναι :
Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οργανισμών & Συστημάτων ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΘΕΟΥ ΔΗΛΑΔΗ.
fockos
Επιφανές μέλος
Rafas17
Νεοφερμένος
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη.
Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης?
Itach1
Διάσημο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν.
Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη.
Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης?
Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου.
akikos
Επιφανές μέλος
Τα ΤΕΙ πληροφορικής μεταονομάζονται σε "ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" ενώ τα το ΤΕΙ Πολτικών Δομικών Έργων και Τοπογράφων σε "ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ"".
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Ε δεν πιστευω να εισαι τοσο μπουρδελο η χωρα σαν οργανωση. Οχι και ετσι. Να μην σε εχουν γραμμενο στις καταστασεις? Ενταξει αν γινει κατι τετοιο καλυτερα να αυτοκτονησω. Ξερεις ομως αν εχουν βρεθει σε παρομοια κατασταση που περιγραφω πανω αλλα ατομα? Και αν ναι τι εκαναν?Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.