Τι να κάνω με τα Αγγλικά; Proficiency και πανελλήνιες;

Vasilis125

Νεοφερμένος

Ο Vasilis125 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 37 μηνύματα.
Καλημέρα σε όλους,θα ηθέλα να σας ρωτήσω για ένα θέμα που με βασανίζει καιρό τώρα και να μου πείτε τι είναι το καλύτερο να κάνω,γιατί έχω κουραστεί να τσακώνομαι συνέχεια με τους δικούς μου.
Έχει να κάνει με τα αγγλικά,δε κατάφερα να πάρω το Profficency πέρυσι για ελάχιστη διαφορά και έτσι λοιπόν το είχα ξανασυζητήσει με τους γονείς μου και λέγαμε να ξαναδώσω φέτος Δεκέβρη.

Το πρόβλημα είνα ότι είμαι Τρίτη λυκείου όπως βλέπετε και πάω για Πανελλήνιες,από Σεπτέμβρη αντί για φροντιστήριο έκανα μαθήματα με τη θεία μου που είναι καθηγήτρια αγγλικών,όμως δεν ενδιαφέρθηκε πραγματικά να με βοηθήσει και έτσι δεν προετοιμάστηκα με τον σωστό τρόπο και δεν αισθάνομαι έτοιμος.
Τώρα το καλοκαίρι καταλαβαίνετε δε μπορώ να δώσω.Γι αυτό πείτε μου τι είναι καλύτερα πλέον;

1. Να συνεχίσω με τη θεία μου τα μαθήματα για να μη τα ξεχασω και να πάω για Δεκέμβρη του χρόνου με φροντιστήριο από Σεπτέμβρη.

2.Ή να τα αφήσω τα αγγλικά εντελώς για φέτος ώστε να επικεντρωθώ στις πανελληνίες χωρίς να είναι βάρος και να ξεκινήσω κανονικά φροντιστήριο από του χρόνου,όμως να δώσω καλοκαίρι του 26 όταν θα ειμαι φοιτητής.

Εγώ πιστεύω με το 2 θα βγω πιο κερδισμένος,γιατί θα έχω περισσότερο χρόνο διαβάσματος για τις εξετάσεις.
Όμως θα ηθελα να ακούσω και τη δική σας γνώμη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,098 μηνύματα.
Καλημέρα σε όλους,θα ηθέλα να σας ρωτήσω για ένα θέμα που με βασανίζει καιρό τώρα και να μου πείτε τι είναι το καλύτερο να κάνω,γιατί έχω κουραστεί να τσακώνομαι συνέχεια με τους δικούς μου.
Έχει να κάνει με τα αγγλικά,δε κατάφερα να πάρω το Profficency πέρυσι για ελάχιστη διαφορά και έτσι λοιπόν το είχα ξανασυζητήσει με τους γονείς μου και λέγαμε να ξαναδώσω φέτος Δεκέβρη.

Το πρόβλημα είνα ότι είμαι Τρίτη λυκείου όπως βλέπετε και πάω για Πανελλήνιες,από Σεπτέμβρη αντί για φροντιστήριο έκανα μαθήματα με τη θεία μου που είναι καθηγήτρια αγγλικών,όμως δεν ενδιαφέρθηκε πραγματικά να με βοηθήσει και έτσι δεν προετοιμάστηκα με τον σωστό τρόπο και δεν αισθάνομαι έτοιμος.
Τώρα το καλοκαίρι καταλαβαίνετε δε μπορώ να δώσω.Γι αυτό πείτε μου τι είναι καλύτερα πλέον;

1. Να συνεχίσω με τη θεία μου τα μαθήματα για να μη τα ξεχασω και να πάω για Δεκέμβρη του χρόνου με φροντιστήριο από Σεπτέμβρη.

2.Ή να τα αφήσω τα αγγλικά εντελώς για φέτος ώστε να επικεντρωθώ στις πανελληνίες χωρίς να είναι βάρος και να ξεκινήσω κανονικά φροντιστήριο από του χρόνου,όμως να δώσω καλοκαίρι του 26 όταν θα ειμαι φοιτητής.

Εγώ πιστεύω με το 2 θα βγω πιο κερδισμένος,γιατί θα έχω περισσότερο χρόνο διαβάσματος για τις εξετάσεις.
Όμως θα ηθελα να ακούσω και τη δική σας γνώμη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ηματρον με αυτα τα χαρτια των αγγλικων..τυπικα και εμποριο ειναι πλεον...οποιος θελει να δει αν ξερεις τα αγγλικα που θελει αυτος σε περνα απο κοσκινο.
Τωρα δεν ειναι ωρα για αγγλικα ..για πανελληνιες ειναι.

smarw

Δραστήριο μέλος

Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 414 μηνύματα.
άσε τα αγγλικά για φέτος , μπορείς να ξεκινήσεις πάλι όταν περάσεις στο πανεπιστήμιο

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,849 μηνύματα.
Αυτό . Έχεις άπειρο χρόνο για τα αγγλικά

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,597 μηνύματα.
Ή να τα αφήσω τα αγγλικά εντελώς για φέτος ώστε να επικεντρωθώ στις πανελληνίες χωρίς να είναι βάρος και να ξεκινήσω κανονικά φροντιστήριο από του χρόνου,όμως να δώσω καλοκαίρι του 26 όταν θα ειμαι φοιτητής.
Το καλύτερο είναι αυτό-εγώ πήρα προφ στα 21 μου

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 18,819 μηνύματα.
Για ποιο λόγο να βιαστείς και να χάσεις απόδοση από τις πανελλήνιες, οι οποίες ασφαλώς και είναι πιο σημαντικές και δύσκολες;
Το προφ το δίνεις κι ενώ είσαι φοιτητής.

Vasilis125

Νεοφερμένος

Ο Vasilis125 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 37 μηνύματα.
Για ποιο λόγο να βιαστείς και να χάσεις απόδοση από τις πανελλήνιες, οι οποίες ασφαλώς και είναι πιο σημαντικές και δύσκολες;
Το προφ το δίνεις κι ενώ είσαι φοιτητής.
Αυτό λέω και εγώ ρε παιδιά,χαίρομαι που συμφωνείτε,δεν έχει και νόημα άλλωστε να ασχολούμαι φέτος,το μόνο που βγαίνει από αυτό είναι περισσότερο κούραση.

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2,139 μηνύματα.
Επικεντρώσου στις πανελλήνιες για φέτος και δώσε τις εξετάσεις στο πρώτο έτος που θα έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 18,819 μηνύματα.
Αυτό λέω και εγώ ρε παιδιά,χαίρομαι που συμφωνείτε,δεν έχει και νόημα άλλωστε να ασχολούμαι φέτος,το μόνο που βγαίνει από αυτό είναι περισσότερο κούραση.
Ναι αυτό, γενικά ως έφηβοι ανησυχούμε πολύ ότι χάνεται χρόνος και θέλουμε να τα κάνουμε όλα γρήγορα και όλα μαζί (κυρίως επειδή το σχολείο και το φροντιστήριο έχει μια αδιάλειπτη συνέχεια στη μέχρι τότε ζωή μας που μας βάζει στο τρυπάκι αυτό και όλα τα άλλα τα θεωρούμε αποτυχία αν παρεκτραπούμε). Μια χαρά θα είναι να το δώσεις και ως φοιτητής. ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια