Argyrisar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Argyrisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά έχω μια απορία.Τα λεφτά που βγάζει ένας καπετάνιος πως μπορεί να τα επενδύσει η που τα επενδύουν συνήθως για να αποσυρθούν από το επάγγελμα νωρίς?
Praxis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Praxis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 234 μηνύματα.
Ποιος ο λόγος να εισέλθεις σε ένα κλάδο από τον οποίο θέλεις να αποσυρθείς όσο το δυνατόν νωρίτερα; Τελείως φιλικά σου προτείνω να αφοσιωθείς σε κάτι στο οποίο θέλεις να αναπτυχθείς και νομίζεις πως θα σε κάνει χαρούμενο.
Μη συμβιβάζεσαι σε ότι αφορά το μέλλον σου.
Μη συμβιβάζεσαι σε ότι αφορά το μέλλον σου.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8,478 μηνύματα.
Αργυρη μου αμα θες ευκολα λεφτα στησε κωλαρίνο. Όλες οι δουλειές εχουν δυσκολία. Δεν υπαρχουν ευκολοι τροποι να αποκτησεις χρημα, η επενδυση ειναι επικίνδυνη γιατι μπορει να χασεις τα τριπλασια λεφτα απο οτι αρχικα επενδύσεε
Argyrisar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Argyrisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα.
Παιδιά άλλο εννοώ.Με το να βάζεις στην άκρη λεφτά και να τρως από τα έτοιμα δεν εχει νοημα.Έχω διαβάσει σε ένα forum ότι πολλοί ναυτικοί αγοράζουν σκάφος και τα νοικιάζουν για να έχουν ενα ακόμα εισόδημα
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8,478 μηνύματα.
Αμα φτασεις να γινεις ωνασσης να αγοράζεις καράβια μαζικά δε θα εχεις την αναγκη να ρωτας πως να βγαζεις φραγκα
Αναξιοκρατική κοινωνία αργύρη μου. Αν δεν σε λενε στο επιθετο ωνασση, μαρινακη, μητσοτακη πιο πολύ για καββαδία χωρίς την ποίηση σε κοφτω
Αναξιοκρατική κοινωνία αργύρη μου. Αν δεν σε λενε στο επιθετο ωνασση, μαρινακη, μητσοτακη πιο πολύ για καββαδία χωρίς την ποίηση σε κοφτω
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,418 μηνύματα.
Τα λευτα που βγαζει ενας πλοιαρχος ή καπου εκει στο πλοιαρχος ...ειναι ισα ισα να ζει η οικογενεια ..και για τους λευτερους ειναι τα εξοδα στα λιμανια και να παρει ενα αυτοκινητιο.Παιδιά άλλο εννοώ.Με το να βάζεις στην άκρη λεφτά και να τρως από τα έτοιμα δεν εχει νοημα.Έχω διαβάσει σε ένα forum ότι πολλοί ναυτικοί αγοράζουν σκάφος και τα νοικιάζουν για να έχουν ενα ακόμα εισόδημα
Αντε στην καλυτερη να παρει ενα σπιτι με δοσεις.
Αυτα που διαβαζεις ειναι αλλου τυπου δουλειες ..πχ σκονες.
Argyrisar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δηλαδή με τα λεφτά που βγάζει οριακά φτάνουν να συντηρήσει μια οικογένεια ? Όταν εννοείς σκόνες δηλαδή τι σχέση έχει με αυτό που ρώτησα ?Τα λευτα που βγαζει ενας πλοιαρχος ή καπου εκει στο πλοιαρχος ...ειναι ισα ισα να ζει η οικογενεια ..και για τους λευτερους ειναι τα εξοδα στα λιμανια και να παρει ενα αυτοκινητιο.
Αντε στην καλυτερη να παρει ενα σπιτι με δοσεις.
Αυτα που διαβαζεις ειναι αλλου τυπου δουλειες ..πχ σκονες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Επίσης παιδιά έχω μια απορία.Προσλαμβάνουν οι μεγάλες ναυτιλιακές της Ελλάδας δόκιμους ΑΕΝ.Επισης μπορείς να δουλέψεις σαν δόκιμος στο εξωτερικό πχ Αμερική αξίζει ?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,418 μηνύματα.
τι να σε πω αργυρη ...?δεν εχω πιο απλη γλωσσα να μιλησω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.