Τι μεταπτυχιακό να κάνω αφού τελειώσω τις σπουδές στην διοίκηση τουρισμού

milktea

Νεοφερμένος

Η milktea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Γεια σας ένα μεταπτυχιακό στην διοίκηση επιχειρησεων ή στις διεθνείς σχέσεις έχει λογική;Αν οχι τι θα μου προτείνατε;Σας ευχαριστώ.
 

Nala

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 872 μηνύματα.
Της Λάρισας ως πιο παλιό, είναι και πιο οργανωμένο, δεν έχει καμία σημασία για το μεταπτυχιακό έχω την εντύπωση
 

Maria_Xagorari

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 315 μηνύματα.
Γεια σας ένα μεταπτυχιακό στην διοίκηση επιχειρησεων ή στις διεθνείς σχέσεις έχει λογική;Αν οχι τι θα μου προτείνατε;Σας ευχαριστώ.
Αν θες να ασχοληθείς με τον τουρισμό και να εμβαθυνεις ακόμα περισσότερο το καλύτερο μεταπτυχιακό και το πιο παλιό είναι στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Χίο. Αν το σκέφτεσαι, ρώτησε με οτι θες γιατι γνωρίζω τους περισσότερους καθηγητές του μεταπτυχιακού αφιυ τους εχω στο προπτυχιακό μου.

Απο εκεί και πέρα επειδή και γω το ίδιο σπουδαζω σε προπτυχιακό επίπεδο από τη στιγμή που έχουμε βάσεις σε διοίκηση (άλλο ότι είναι εξειδικευμένη στο φάσμα του Τουρισμού) μπορούμε να κάνουμε MBA, HR, Ναυτιλιακά, Λογιστική, Οικονομικα, γενικά οτιδήποτε γύρω από οικονομικά και management.

Προσωπικά στοχο έχω να το γυρίσω στη ναυτιλια είτε με δεύτερο προπτυχιακό στα ναυτιλιακα, είτε με μεταπτυχιακό.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top