Guest 292010
Επισκέπτης
:dance:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefa_1
Εκκολαπτόμενο μέλος
~Valentina~
Πολύ δραστήριο μέλος
gregory nub
Διάσημο μέλος
Tas
Νεοφερμένος
Γι'αυτο να διαβαζετε με μετρο και προγραμμα, βαζοντας μεσα στο προγραμμα σας και καμια βολτα, καφεδακι με φιλους κλπ. Αν δεν το κανετε αυτο, υπαρχει μεγαλη (σχεδον 100%) πιθανοτητα να σαλταρετε οπως εκανα και εγω (που τα παρατησα ολα κατα το χειμωνα). Βεβαια ειχα τη τυχη και μου "εκατσαν" θεματα, αλλα αυτη ειναι αλλη ιστορια.
Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω καθετα. Αυτο εξαρταται απο πολλους παραγοντες, και ειναι συχνα κατι το οποιο λησμονουν πολλοι πρωτοετεις που διαβασαν και κοπιασαν πολυ για να εισαχθουν σε καποιοα σχολη.να σκεφτεις πως θα ναι εαν περασεις την ταξη και γινεις φοιτητης και μετα αραλικι ολη μερα..
Η κυριοτερη ιδεα που επικρατει, ειναι αυτη που περιεγραψες: Γραψε καλα Πανελλαδικες, μετα αραλικι, πτυχιο στο χερι και δουλιτσα. Ελα ομως που η πραγματικοτητα διαφερει πολυ απο αυτο! Κατ'αρχας, εγω αν θες ενα παραδειγμα, διαβαζω (μεσον ορο) τωρα στο Πανεπιστημιο περισσοτερο απ'οτι οταν ημουν στο σχολειο. Μπορει να ακουγεται παραλογο, αλλα πραγματικα αν περασεις και εσυ θα καταλαβεις οτι η αγορα εργασιας και ο συγχρονος τροπος ζωης ειναι απαιτητικος. Πολυ απαιτητικος. Αν απο το πρωτο εξαμηνο τα φορτωσεις ολα στο κοκορα, θα χασεις το μπαλακι και θα παρεις πτυχιο του αγιου... τεσπα. Και δεν μιλαω συγκεκριμενα για εσενα, αλλα για ολους τους υπολοιπους που συμμεριζονται την ιδια γνωμη και αποψη.
Ξεφυγα καπως απο το θεμα, το ξερω, απλα πιστεψα πως ηταν σημαντικο να επιμεινω σε αυτη τη λεπτομερεια. Ειχε και ενα πολυ ενδιαφερον αφιερωμα για αυτο το θεμα ο Πρετεντερης πριν κανενα μηνα στην εκπομπη του, οπου εφερε ειδικους που ανελυσαν το θεμα διεξοδικα.
helena_16_kolin
Νεοφερμένος
Dalian
Περιβόητο μέλος
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
Anastasia G
Νεοφερμένος
δεν θελω.......!! :nono:
εχω κανει και δευτερη φορα μεσα στη μερα μπανιο, εχω διαβασει και ξαναδιαβασει ολα τα εισερχομενα στο κινητο μου......αφηστε......δεν παλευεται......ακομα και τωρα εχω να διαβασω και δε βγαινει τιποτα.....μεχρι που κοιμηθηκα κιολας.....
pessimistic
Νεοφερμένος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Πίνουμε μεγάλες ποσότητες καφέ και καταλήγουμε overdosed
Πραγματικά, μάλλον είναι ιδέα μου, αλλά μόνο με καφέ μου έρχεται η όρεξη και συγκεντρώνομαι.
Eχω απαντησει ξανα νομιζω,αλλα οσο αφορα την φετινη χρονια,ο μονος τροπος με τον οποιο μου ερχεται η ορεξη να διαβασω ειναι ο καφες.
Το διαβασμα ειδικα φετος ειναι σκετος καταναγκασμος για μενα και θελω οσο τιποτε αλλο να περασει η φετινη χρονια.
Ποτε δεν εχω διαβασει μαθηματα με ορεξη.
Λογοτεχνικα βιβλια η πραγματα που με ενδιαφερουν ας πουμε,οπως Κοινωνιολογια η Ψυχολογια μπορω να καθομαι να τα διαβαζω με τις ωρες,αλλα μην μου πεις για μαθηματα η να κατσω να διαβασω οτιδηποτε δεν με ενδιαφερει τελος παντων.
Ακομα απορω πως εχω αντεξει μεχρι τωρα με το διαβασμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γενικά,αν δεν έχω όρεξη για διάβασμα,κάνω ένα διάλειμμα,ακούγοντας κυρίως μουσική,συζητώ ή τσακώνομαι λίγο με τους γονείς μου()κι έπειτα συνεχίζω δριμύτερη.
Επίσης,με βοηθούν πολύ,οι σύντομες βόλτες(ακόμα και των 15 λεπτών)με τα πόδια ή το ποδήλατο.Ειδικά τις Κυριακές,που η πόλη είναι ψιλοάδεια,βάζω ακουστικά στ' αυτιά,δε σκέφτομαι απολύτως τίποτα και χαλαρώνω απίστευτα.Έτσι,επιστρέφοντας στο διάβασμα είμαι πιο ορεξάτη κι αποδοτική.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Και ρωταω σοβαρα γιατι εχω ξαναπει σε αλλο θρεντ οτι εχω προβλημα και οτι ο τροπος που τον πινω μου φερνει υπνηλια.
Θελω λοιπον τη συνταγη του μαγικου καφε που δινει ορεξη για διαβασμα και του αλλου καφε που απλα σε ξυπναει. Εκτος κι αν ειναι φραπες γιατι μονο αυτος με πιανει :p
seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Juliette!
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα διαβασεις οταν θα το εχεις παρει αποφασει εσυ η ιδια (μπορεις και ποτε...)
Οταν ημουν φοιτητρια υπαρχαν ενα εκατομ. αλλα πραγματα που εβρισκα να κανω προκειμενου να μην διαβασω..
Αν αισθανεσαι οτι λειτουργεις υπο πιεση (ουσιαστικα ειναι μια ψευδαισθηση), βαλε τον εαυτο σου σ'ενα καθημερινο προγραμμα στο οποιο αν δεν ανταποκριθεις θα στερησεις στον εαυτο σου αλλου ειδους απολαυσεις και ασχολιες που σε ευχαριστουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.