Deco
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Finally
#syriza
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συντομα θα ανακοινωθει και ο ενοικος του ταφου της αμφιπολης.κι εκει θα ειναι τυχαια συμπτωση οπως με το ξηρο λετε;
Αυτο και εγω το σκέφτηκα!!! τι αλλο πια θα επιστρατεύσει αυτός ο σαμαρας για να βγει;
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε, λογικά, ναι.Η νίκη είναι σχεδόν σίγουρη ^-^
Finally
#syriza
Αυτο και εγω το σκέφτηκα!!! τι αλλο πια θα επιστρατεύσει αυτός ο σαμαρας για να βγει;
Από μικρό στα βάσανα αυτό το παιδί. Από το 1990 μεθόδευε την Πρωθυπουργία του.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορεί κάποιος να μου συνοψίσει τι έχει υποσχεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ? Σήμερα άκουσα για κατάργηση ενφια, έξοδο από δντ και επιστροφή βασικού μισθού στις παλιές δόξες. Λέει τέτοια πράγματα? Αν είναι να ζητήσω κάτι και εγώ.
Ό,τι θέλεις να ζητήσεις, δε χαλάει χατήρι ο ΣΥΡΙΖΑ. Στα πούπουλα θα μας έχει.
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορεί κάποιος να μου συνοψίσει τι έχει υποσχεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ? Σήμερα άκουσα για κατάργηση ενφια, έξοδο από δντ και επιστροφή βασικού μισθού στις παλιές δόξες. Λέει τέτοια πράγματα? Αν είναι να ζητήσω κάτι και εγώ.
τέτοια έλεγε ο Σαμαράς το 2012
Pavlos13
Δραστήριο μέλος
Μόνο αυτό έχω να πω ! Ακόμα δεν έχω καταλήξει σε οριστική ψήφο , αλλά έχω κουραστεί με τους έξυπνους στη βουλή.
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Στο κοστολογημενο προγραμμα της Θεσσαλονικης λεει οτι τα μισα λεφτα που θα χρειαστουν για οσα υποσχεται θα βρεθουν μεσω της παταξης της φοροδιαφυγης, που οπως ολοι γνωριζουμε ειναι μια πολυ ευκολη κι απλη διαδικασια και κυριως γρηγορη. Μπορει να μου πει καποιος πως θα γινει αυτη η παταξη που θα αποφερει αμεσα 6 δις στα κρατικα ταμεια;
(Ας μην πουμε για τα 3 δις απο κονδυλια του ΕΣΠΑ, δηλαδη δεσμευμενα λεφτα της ΕΕ με τα οποια θελει να πληρωνει μισθους)
Bonus αυτη η φοβερη φωτογραφια
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Από την άλλη, δεν νομίζω αυτοί οι άνθρωποι να είναι πλούσιοι στην Ελλάδα. Στην Ελβετία και σε άλλες χώρες είναι εκατομμυριούχοι, αλλά όχι στην Ελλάδα. Δεν έχουν αφήσει τίποτα εδώ (πιθανώς).
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Για αυτό με το σύνθημα που ακούγεται. Εκτός από αυτήν την εικόνα που δείχνει το Σημίτη και από πάνω του το σύνθημα έχει βρει κάποιος κάπου αλλού κάποια πηγή που να δηλώνει ότι χρησιμοποιήθηκε από το ΠΑΣΟΚ τότε; Έκανα ένα πρόχειρο search σε youtube και google και δε βρήκα τίποτα. Ή τέλος πάντων θυμάται κάποιος μεγαλύτερος αν ισχύει κάτι τέτοιο;
Deco
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι, ο ΣΥΡΙΖΑ ουδεμία σχέση έχει στα μέλη και στη νοοτροπία με το ΠΑΣΟΚ.
https://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63659415
Ξεστραβώσου, είναι επιλογή σου.
αρθρο του εθνους;μιλας σοβαρα τωρα;
οσο μη κυβερνητικο καναλι ειναι το μεγκα αλλο τοσο μη κυβερνητικη εφημεριδα ειναι το εθνος βρε θεουλη
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος
οσο μη κυβερνητικο καναλι ειναι το μεγκα αλλο τοσο μη κυβερνητικη εφημεριδα ειναι το εθνος βρε θεουλη
Τι σχέση έχει αυτό; Περιέχει αντικειμενικά στοιχεία σχετικά με μεγάλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που μετέβησαν στον ΣΥΡΙΖΑ.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι σχέση έχει αυτό; Περιέχει αντικειμενικά στοιχεία σχετικά με μεγάλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που μετέβησαν στον ΣΥΡΙΖΑ.
Φάσκεις και αντιφάσκεις όσον αφορά την αντικειμενικότητα άρθρων σε σχέση με τη σελίδα που τα φιλοξενεί.
φυσικά δε θα λάβω υπόψιν οτιδήποτε δω σε μια τόσο γελοία ιστοσελίδα όπως "Το κουτί της Πανδώρας".
Έχει σχέση ή όχι;
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος
Φάσκεις και αντιφάσκεις όσον αφορά την αντικειμενικότητα άρθρων σε σχέση με τη σελίδα που τα φιλοξενεί.
Έχει σχέση ή όχι;
Το άρθρο που έστειλες δεν περιείχε αντικειμενικά στοιχεία, αλλά σχολίαζε (εκτός των πλαισίων της δημοσιογραφίας, εντός των πλαισίων της προπαγανδιστικής κομματικής ανακοίνωσης) τη στάση ενός κόμματος, με την οποία εν τέλει δε διαφωνώ καθόλου. Επομένως, ακόμα και αν η γενίκευση που έκανα τότε δεν ήταν ορθή, όσον αφορά την ουσία ορθώς δεν έλαβα υπόψιν αυτό που παρέθεσες.
Johnny15
Επιφανές μέλος
hidd
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κανεις ενα ταιραστιο λογικο αρθρο (https://en.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem).
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.