johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν με εμπνεει κανενας τους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christosxanthi
Δραστήριο μέλος
Υπαρχει βεβαια και η εκδοχη που θελει τον Τσιπρα να ακολουθει την πεπατημενη οδο Σαμαρα στον τομεα μνημονιο. Τοτε, μιλαμε για εξαπατηση του λαου ισαξια αυτης του ΓΑΠ. Περαν των δυο μεγαλων κομματων, τα υπολοιπα ( πλην ΠΑΣΟΚ) εχουν προτασεις, πανω κατω παρομοιας αντιμνημονιακης σημασιας, με σκοπο τον λαικισμο και την αποκτηση οσο το δυνατον περισσοτερων ψηφαλακιων.
Ιδιωτικοποιησεις: Καλως η κακως, ειναι 2015 (σχεδον), το δημοσιο χαρακτηριζεται απο ανικανοτητα, διαφθορα και μια πρωτοφανη ασυλια (ακομα και σημερα) για κρατος του συγχρονου κοσμου. Η ιδιωτικη πρωτοβουλια οσο και αν ξενιζει , ειναι ρεαλιστικη προταση και πολυ πιο προσοδοφορα απο αυτα που ευαγγελιζονται διαφοροι αναπολητες δοκιμασμενων και αποτυχημενων πολιτικων συστηματων.
Εθνικα ζητηματα: Βγαζουμε εκτος εξισωσης ΧΑ, ΚΚΕ και Ακροαριστερα. Ο ΣΥΡΙΖΑ φαινεται οχι μονο να μην δειχνει τον απαραιτητο ζηλο σε αυτα τα θεματα, αλλα πολλες φορες φαινεται σαν να υιοθετει την εθνικιστικη αντιπαλη αποψη. Η ΝΔ ειναι πιο πιστη, αλλα σε καμια περιπτωση δεν εχει φιλοεθνικες αποψεις, οσο και αν προσπαθει να λαικισει υποκρινομενη το αντιθετο.
Προσωπικα, δεν ξερω τι θα ψηφισω. Θελω την οσο το δυνατον πιο πραγματοποιησιμη και λιγοτερο επωδυνη λυση για την χωρα. Δυστυχως, ειναι μια κατασταση στην οποια υπαρχουν πολλες πολυ κακες επιλογες. Ακομα και η ελαφρως καλυτερη παραμενει πολυ κακη...
nPb
Επιφανές μέλος
Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ειναι και εκεινη η μονομερεια της δεκαετιας των 70 και 80
πιστευω αν δεν υπηρχε το δικτυο ο Συριζα θα ειχε 55%
ΣΩΤΗΡΗΣ_14
Νεοφερμένος
Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εγώ έχω το θάρρος της γνώμης μου. Προφανώς και θα ξαναψηφίσω Νεα δημοκρατία γιατί θεωρώ ότι έξω από τον χορό όλοι λένε ότι γουστάρουν αλλά από κανέναν άλλο δεν έχω ακούσει κάποιου είδους πολιτικό πλάνο, εκτός αν θεωρείτε πλάνο το θα διαγράψουμε μονομερώς το χρέος και θα μας ξαναδανείσουνε γιατί είμαστε πιο ωραίοι ή κάτι τέτοιο. Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά 80% το παλιό ΠΑΣΟΚ που όλοι κράζατε. Για εμένα καλά έκανε ο πρωθυπουργός και επίσπευσε την εκλογή προέδρου γιατί όλοι τώρα είναι προ των ευθυνών τους, ψηφίστε ότι θέλετε αλλά η νέα κυβέρνηση θα βγει αρχές φεβρουρίου και μετά από δύο εβδομάδες λήγει η δίμηνη παράταση του μνημονίου και είμαστε στον αέρα, και άτομα που πείθουν μέχρι προέδροι 15μελούς καλύτερο να κανονίζουν καμιά 5ήμερη στην Ρόδο παρά να διαπραγματευτούν με πράγματα που είτε είναι πολύ ηλίθιοι για να καταλάβουν είτε αγνοουν(για παράδειγμα τον δανεισμό μεταξύ κρατών και το τεράστιο θέμα ρευστότητας που θα αντιμετώπισουμε).Οι νεοδημοκράτες ντρέπονται να σχολιάσουν xD
Gaspar
Περιβόητο μέλος
περίεργο..σε άλλες εκλογες παλιώτερα στο φόρουμ είχαμε αποτελέσματα του στύλ πρώτο σύριζα δεύτερο κκε
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Παιζουμε στο στοιχημα ολοι οτι θα βγει το πασοκ και ψηφιζουμε πασοκ.
(εννοειται βεβαια κανω πλακα
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
εχουμε ισοπαλία συριζα νδ!
περίεργο..σε άλλες εκλογες παλιώτερα στο φόρουμ είχαμε αποτελέσματα του στύλ πρώτο σύριζα δεύτερο κκε
Έφυγαν όλοι και έμεινε όλη η δεξιά πλέμπα κατάλαβες.
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχουμε ισοπαλία συριζα νδ!
Μπα , η καταστροφολογία φέρνει αποτελέσματα και φαίνεται ότι πουλάει.
Απορώ πως αυτός ο λαός μια ζωή να μπαίνει σε διλήμματα , δημιουργούνται δύο πόλοι και κυριαρχεί η μιζέρια και η διχόνοια.
Ελλάς το μεγαλείο σου!
GiorgosAsi
Δραστήριο μέλος
Νεα δημοκρατια κατω γιατι ο σαμαρας ειπε στην μερκελ ΄''στην ελλαδα λεμε,''παν μετρον αριστον'' αλλα εννοουσε παρτε μας τα μετρα για τη κασα
Η λυση να γινουμε πλουσιοι ειναι μια.
(εννοειται βεβαια κανω πλακα
Μπα σε καλό σου χωρατατζή!
eyb0ss
Δραστήριο μέλος
Όμως οι αποδόσεις θα πέσουν πολύ τότε, δεν συμφέρει. Εκτός και αν βάλεις ως πολλαπλασιαστή το 40 ή περισσότερο για να δεις ένα noticeable κέρδος.Η λυση να γινουμε πλουσιοι ειναι μια.
Efi1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν και μικρό το δείγμα, το τόσο μεγάλο ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας, με σοκάρει!
Γιατί;
Η πόλωση σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένη. Γιατί σε σοκάρει το μεγάλο ποσοστό στο ένα μέρος της πόλωσης; (που είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με το άλλο μέρος)
HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί;
Η πόλωση σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένη. Γιατί σε σοκάρει το μεγάλο ποσοστό στο ένα μέρος της πόλωσης; (που είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με το άλλο μέρος)
Προφανώς και απορεί η κοπέλα με το πόσους"σταθεροποιητές της Δημοκρατίας" ( ) έχει αυτή η χώρα.
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος
Προφανώς και απορεί η κοπέλα με το πόσους"σταθεροποιητές της Δημοκρατίας" ( ) έχει αυτή η χώρα.
Όταν υπάρχει πόλωση, άνθρωποι που μπορεί υπό άλλες συνθήκες να ψήφιζαν κάποιο άλλο κόμμα, ψηφίζουν ένα από τα δύο μεγάλα "για να μη βγει ο άλλος". Καλώς ή κακώς, αυτό συμβαίνει. Εγώ δεν ψηφίζω κανένα από τα δύο αυτά κόμματα γιατί διαφωνώ με την πλειοψηφία των θέσεων και των δύο, όμως και ο ΣΥΡΙΖΑ κατά την ταπεινή μου άποψη είναι για γέλια και για κλάματα. Θα φανεί στην πορεία.
nPb
Επιφανές μέλος
Όταν υπάρχει πόλωση, άνθρωποι που μπορεί υπό άλλες συνθήκες να ψήφιζαν κάποιο άλλο κόμμα, ψηφίζουν ένα από τα δύο μεγάλα "για να μη βγει ο άλλος". Καλώς ή κακώς, αυτό συμβαίνει. Εγώ δεν ψηφίζω κανένα από τα δύο αυτά κόμματα γιατί διαφωνώ με την πλειοψηφία των θέσεων και των δύο, όμως και ο ΣΥΡΙΖΑ κατά την ταπεινή μου άποψη είναι για γέλια και για κλάματα. Θα φανεί στην πορεία.
Θα επαναληφθεί η περίοδος ΓΑΠ αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν τα περιθώρια και οι συνθήκες για λαϊκισμό προς τις έτερες δυνάμεις που μας ελέγχουν πλέον.
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Αν και μικρό το δείγμα, το τόσο μεγάλο ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας, με σοκάρει!
Περιμενεις ολοι δηλαδη να πανε καρφι στο ΠΑΣΟΚ; Συγγνωμη στο ΣΥΡΙΖΑ ηθελα να πω
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.