Dalian
Περιβόητο μέλος
Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4,822 μηνύματα.
22-05-11
16:38
Τελικά δεν το βλέπω για Αγγλική....έκανα κάτι λαθάρες όλες δικές μου Εκτός κι αν οι βάσεις πέσουν θεαματικά που δε νομίζω.
Ευτυχώς που υπάρχουν και εναλλακτικές, δεν πιστεύω όμως να βολευτώ με τίποτα αν δεν πετύχω αυτό που θέλω
Ευτυχώς που υπάρχουν και εναλλακτικές, δεν πιστεύω όμως να βολευτώ με τίποτα αν δεν πετύχω αυτό που θέλω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CherryBloSofi_
Νεοφερμένος
Η CherryBloSofi_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
22-05-11
23:11
^ Μπορείς να γράψεις καλά Αγγλικά και να σε εκτοξεύσουν πάντως :/
Νομική Αθηνών νομίζω, αν και δεν το κόβω να την πιάνω... Μετά δεν ξέρω. Πάντως Νομική Κομοτηνής δεν δηλώνω. Και δεν κόπτομαι για Θεσσαλονίκη.
Νομική Αθηνών νομίζω, αν και δεν το κόβω να την πιάνω... Μετά δεν ξέρω. Πάντως Νομική Κομοτηνής δεν δηλώνω. Και δεν κόπτομαι για Θεσσαλονίκη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος
Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει απο Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα.
22-05-11
23:21
ΑΠΘ δημοσιογραφία και Μ.Μ.Ε ή ΑΠΘ τμήμα κινηματογράφου ή κοινωνιολογία ή... ή... ή...
ανάλογα με το τι θα πιάσω, δυστυχώς
ανάλογα με το τι θα πιάσω, δυστυχώς
johnaekmaiden
Νεοφερμένος
Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα.
19-10-11
12:04
Εγω Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας
!!!...vivaki...!!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει απο Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα.
22-10-11
10:32
Ψυχολογία Θεσσαλονίκηςς........! Αχ!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...