fly
Δραστήριο μέλος
Η αληθεια ειναι, πως λογικα τα παιδαγωγικα θα αρχισουν να τα δηλωνουν ολο και λιγοτερα ατομα, γιατι δεν ειναι λιγοι εκεινοι (για να μην πω η μαζα), που το διαλεγαν καθαρα και μονο για την αποκατασταση... Ετσι λοιπον προβλεπω μια σχετικη πτωση για φετος (αν τα θεματα που θα σας βαλουν βεβαια δεν ειναι εξαιρετικα ευκολα), πραγμα ιδιαιτερα θετικο για εσας!! Αντε, με το καλο να γινουμε συναδερφοι...
απο το στομα σου και στου θεου τ αυτι!!!!να μην δηλωσετε βρε παιδια δεν θα γινουμε ολοι δασκαλοι!!!χαχαχααχα απο μικρο παιδι το ονειρευομαι...μακαρι η αποτυχια στα μαθηματικα να μην μου το στερησει!παντως εχω και εναλλακτικη την φιλολογια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Μαρακι εχω μια απορια... Θελεις να δηλωσεις ντε και καλα Αθηνα?? Παιδαγωγικες σχολες υπαρχουν σε 9 πολεις και ειναι κριμα να μην ακολουθησεις αυτο που αγαπας, μονο και μονο επειδη δεν επιασες την Αθηνα!! Θελω να πω πως αν δεν εχετε τρομερο οικονομικο προβλημα και μπορεις να φυγεις, να μη διστασεις να το κανεις... Ειμαι σιγουρος πως δεν προκειται να το μετανιωσεις ποτε, για το απλουστατο λογο πως ακολουθησες το ονειρο σου, ενω αν το αφησεις να παει χαμενο θα το θυμασαι για παντα!! Τεσπα, ευχομαι να κανεις αυτο που σου λεει η καρδια σου...απο το στομα σου και στου θεου τ αυτι!!!!να μην δηλωσετε βρε παιδια δεν θα γινουμε ολοι δασκαλοι!!!χαχαχααχα απο μικρο παιδι το ονειρευομαι...μακαρι η αποτυχια στα μαθηματικα να μην μου το στερησει!παντως εχω και εναλλακτικη την φιλολογια!
Υ.Γ: Και συ τι τα θελες τα μαθηματικα??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Να την ακούσετε τη συνάδελφο εάν σας ενδιαφέρει η επιστήμη της ψυχολογίας.Εγώ πέρασα υπέροχα φοιτητικά χρόνια στο Ρέθυμνο,σε ένα εκπληκτικό τμήμα ψυχολογίας...Παιδια οσοι σκεφτονται ψυχολογια σας συνιστω ανεπιφυλακτα Ρεθυμνο!Εκτος του οτι ειναι το πρωτο τμημα που δημιουργηθηκε κ ειναι πολυ οργανωμενο, σαν πανεπιστημιο ειναι τελειο κ η ζωη στην Κρητη απλα υπεροχη.Σας το λεω γιατι ημουν ακριβως στη θεση σας και ειχα ενδοιασμους αλλα τελικα εκανα την καλυτερη επιλογη!!!Υπομονη σας καταλαβαινω σας περιμενει μια σουπερ φοιτιτικη ζωη.
fly
Δραστήριο μέλος
Μαρακι εχω μια απορια... Θελεις να δηλωσεις ντε και καλα Αθηνα?? Παιδαγωγικες σχολες υπαρχουν σε 9 πολεις και ειναι κριμα να μην ακολουθησεις αυτο που αγαπας, μονο και μονο επειδη δεν επιασες την Αθηνα!! Θελω να πω πως αν δεν εχετε τρομερο οικονομικο προβλημα και μπορεις να φυγεις, να μη διστασεις να το κανεις... Ειμαι σιγουρος πως δεν προκειται να το μετανιωσεις ποτε, για το απλουστατο λογο πως ακολουθησες το ονειρο σου, ενω αν το αφησεις να παει χαμενο θα το θυμασαι για παντα!! Τεσπα, ευχομαι να κανεις αυτο που σου λεει η καρδια σου...
Υ.Γ: Και συ τι τα θελες τα μαθηματικα??
μια σκεφτομαι να φυγω μια οχι...ειναι και θεμα οικονομικο αλλα οχι και τοσο,δεν πειναμε δηλαδη.απλα ειχα στο νου μου διαφορα πραγματα που θα μπορουσα να κανω στην αθηνα σαν φοιτητρια! ειναι και οι φιλοι μου ο φιλος μου ολα αυτα που ενταξει ισως φαινονται μηδαμινα μπροστα στο γεγονος οτι θα ακολουθησω αυτο που θελω...δεν ξερω τι θα κανω!θα δειξει!!!
Υ.Γ τα λατρευα τα μαθηματικα και τα λατρευω...ισως ηθελα να αποδειξω σε ολους τους καλοθελητες οτι μπορει και ενα παιδι της θεωρητικης να τα καταφερει...και τα πηγαινα μια χαρα ,παρα πολυ καλα μπορω να πω....αλλα αγνωσται αι βουλαι του κυριου!!!
Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Aχαχαχ. Θεϊκό.Για παραψυχολογία νεκρών ψαριών στην Νεκρά Θάλασσα,με κόβω με τέτοιους βαθμούς...
Same here. Δράμα η κατάσταση.=/
xrysa2912
Νεοφερμένος
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
tzanakos2010
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ θα σου πρότεινα φιλολογία καθώς οι σπουδές θα σε βοηθήσουν καλύτερα στην μετέπειτα ζωή σου, ασχέτως που θα μπορείς μέχρι να διοριστείς( μέσω ασεπ πάντα) να κάνεις ιδιαίτερα. Βέβαια, αν αλλάξει το σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια τότε δεν ξέρω πως θα ζήσουν τόσοι αδιόριστοι καθηγητές όλων των ειδικοτήτων , μάλλον θα φυτοζωούν. Το παιδαγωγικό νηπιαγωγών δε νομίζω να σου προσφέρει και πολλά (από άποψη παιδείας) αλλά σίγουρα μπορείς να διοριστείς ευκολότερα στο δημόσιο.Αυτά!πειτε μου τη γνωμη σας τι να διαλεξω νηπιαγωγων η φιλολογια?
pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος
marie!!!!
Νεοφερμένος
pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος
ποσο εχεις γραψει ?
marie!!!!
Νεοφερμένος
τι λες???
pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος
marie!!!!
Νεοφερμένος
pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος
βίκυ1993
Νεοφερμένος
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Oχι ΣΑΣ στρατολογικο και ψυχολογων εννοουμε!
βίκυ1993
Νεοφερμένος
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Για εκει σκεφτεσαι?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.