βίκυ1993
Νεοφερμένος
Η lolitaaaaaaaaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 21 μηνύματα.
16-09-10
20:46
ειναι μια απο τισ επιλογές μου αλλά δεν υπάρχουν θέσεις μέσα στ0ν στρατ0.......στην κύπρο τουλάχιστ0......ε3άλου κά8ε χρ0νο υπάρχ0υν συνολικά 8 θέσεις αλλα ειναι αρκετά δύσκολο να μπει κάποιος.........
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα.
16-09-10
21:00
[quote = βίκυ1993 ? 2418274 ] ειναι μια απο τισ επιλογές μου αλλά δεν υπάρχουν θέσεις μέσα στρατ0 στ0ν ....... στην κύπρο τουλάχιστ0 ...... ε3άλου κά8ε χρ0νο υπάρχ0υν συνολικά 8 θέσεις αλλα ειναι αρκετά δύσκολο να μπει κάποιος .........[/ quote]
Περα απο το οτι τα μορια ειναι υψηλα καθε χρονο η αληθεια ειναι οτι 8 ατομα περνουνε γιατι και τα αθληματα ειναι δυσκολο να τα περασεις(απ οτι λενε τουλαχιστον).Απο αποψη αποκαταστασης βεβαια δε το συζητω:σταθερος μισθος και απο το 1ο ετος! Βασικα και εμενα μου αρεσε αλλα δε με παιρνανε λογω υψους και επειτα για μας τις κοπελες ειναι πιο δυσκολη η προσαρμογη
Περα απο το οτι τα μορια ειναι υψηλα καθε χρονο η αληθεια ειναι οτι 8 ατομα περνουνε γιατι και τα αθληματα ειναι δυσκολο να τα περασεις(απ οτι λενε τουλαχιστον).Απο αποψη αποκαταστασης βεβαια δε το συζητω:σταθερος μισθος και απο το 1ο ετος! Βασικα και εμενα μου αρεσε αλλα δε με παιρνανε λογω υψους και επειτα για μας τις κοπελες ειναι πιο δυσκολη η προσαρμογη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
βίκυ1993
Νεοφερμένος
Η lolitaaaaaaaaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 21 μηνύματα.
16-09-10
21:41
κ0ινωνικός αποκλισμός...με λίγα λόγια=)............βασικά το μέσο τα κάνει όλα ακόμα και 8αύματα=)......
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,160 μηνύματα.
16-09-10
22:32
To παρόν κλειδώνει. Άνοιξε αντίστοιχο τhread για την φετινή χρονιά
Τι θα δηλώσουν οι φετινοί υποψήφιοι της θεωρητικής κατεύθυνσης [2011];
Τι θα δηλώσουν οι φετινοί υποψήφιοι της θεωρητικής κατεύθυνσης [2011];
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...