xristososfp
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω θελω να περασω ευελπιδων αρα θα παω ομαδα Β τουχρονου.εαν στο σχολειο μου δεν μαζευτουν παιδια για ομαδα Β τοτε τι γινετε???
Με αυτά που ακούω τον σταυρό σου να μαζευτούν 3 παιδιά γιατί αλλιώς θα πας Α Ομάδα αναγκαστικά!
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω θελω να περασω ευελπιδων αρα θα παω ομαδα Β τουχρονου.εαν στο σχολειο μου δεν μαζευτουν παιδια για ομαδα Β τοτε τι γινετε???
Και από την άλλη τεχνολογική κατεύθυνση μπορείς να περάσεις ευελπίδων.
xristososfp
Νεοφερμένος
και με 3 παιδια γινετε τμημα?Με αυτά που ακούω τον σταυρό σου να μαζευτούν 3 παιδιά γιατί αλλιώς θα πας Α Ομάδα αναγκαστικά!
sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος
και με 3 παιδια γινετε τμημα?
Έτσι ακούω οτι πρέπει να είναι τουλάχιστον 3 παιδιά!
mairamik
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
και με 3 παιδια γινετε τμημα?
Στο δικο μου σχολειο παντως ειναι μονο 3 παιδια και εχει δημιουργηθει τμημα..! Ψαξτο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mathitisp
Δραστήριο μέλος
και του χρονου με δυο
δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτος ο περιορισμος τω 3 ατομων...
sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμας περσι δημιουργηθηκε τμημα με ενα ατομο
και του χρονου με δυο
δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτος ο περιορισμος τω 3 ατομων...
Γιατί εκεί είναι νησί και δεν γίνεται να μην υπάρχει Β ομάδα!Που θα πάνε τα παιδιά!!Κανονικά ακόμη και...μισό παιδί να ήταν έπρεπε να γινόταν τμήμα!
aLmOsT_nOrMaL
Νεοφερμένος
Ισχύει κάτι τέτοιο, ότι δηλαδή αν υπάρχει τμήμα κάπου κοντά πρέπει να πάμε εκεί?
Να μου πείτε, περσυνά ξινά σταφύλια, ότι έγινε έγινε, αλλά θα μου μείνει η απορία
spalia
Νεοφερμένος
Είμαι μαθητής Γ ΕΠΑΛ τομέα οικονομίας. Θέλω να πάω ομάδα Β αλλα στο σχολειό μου δεν θα γίνει τμήμα καθώς είμαι ο μονος που θέλει ομάδα Β. Το σχολειό μου ανήκει στην Δ' Διεύθυνση Αττικής. Υπάρχει μια περίπτωση να γίνει σε ένα σχολειό της ίδιας διεύθυνσης τμήμα (στην σιβιτανίδειο) εγώ δεν θέλω να πάω εκεί διότι εκτος του ότι είναι μακριά, απ ότι έχω ακούσει δεν είναι και καλή η ποιότητα ούτε του μαθήματος, ούτε και τον περισσοτερων παιδιών εκεί. Αν γίνει είμαι αναγκασμένος να πάω εκεί? Και αν τελικά δεν γίνει σε κανένα σχολειό της ίδιας διεύθυνσης τμήμα, είμαι αναγκασμένος να πάω σε σχολειό άλλης διεύθυνσης η είναι αναγκασμένη η διεύθυνση να φτιάξει τμήμα έστω και με ένα άτομο σε ένα από τα σχολεια της?
Ευχαριστώ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.