Alessandra
Διάσημο μέλος
ποιος ειπε οτι το να εισαι κακος ειναι κατι χαζο? Δεν χρειαστηκε να βαλω μυαλο.
Αστειευόμουν, Γεώργιε.
Όσους δεν τσακώνονται, δεν αντιπαρατίθενται, δεν τους θεωρώ νορμάλ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπα, απο ψυχολογικη πλευρα οταν καποιον χαρακτηριζεις με τετοια επιθετα θες να απλα να δειξεις οτι εσυ εισαι ο μεγαλυτερος, το μικρε δεν ειναι προσβολη ειναι απλα ενα γεγονος.Το αγορινα το είπα εντελώς φιλικά, ζητώ συγγνώμη αν σε πείραξε, δεν το είπα για να σε μειώσω και ούτε σε χαρακτήρισα "μικρέ". Δεν καταλαβαίνω γιατί φαντάζεσαι κάτι και μετά βασισμένος σ αυτό καταφεύγεις στην προσωπική επίθεση.
Από εκεί και πέρα να στο πω χοντρικά το να καταστρεφεις δουλειά άλλου έτσι αυθαίρετα, για προσωπικό σου λόγο είναι λάθος.
@ woochoo
λίγα alternative posts σε πείραξαν, αν κριθεί ότι δεν είναι επί του θέματος θα σβηστούν, λες και είναι τα μόνα off στο φόρουμ. Give me a break.
EDIT: Επειδή μπορεί να λέω μλκίες όλη αυτή την ώρα και να σε κρίνω για κάτι που ΔΕΝ έχεις κάνει μία last ερώτηση. orathac καταλαβαίνεις την υπογραφή μου?
Ααα, τωρα καταλαβα τι νομιζεις, οτι ειμαι εγω η αιτια της καταστροφης τον φορουμ αυτον. Αν και εχω τα μεσα και τους φιλους να το κανω αυτο, δεν το εκανα γιατι πολυ απλα υπηρχαν γνωστοι μου που ακομα το διασκεδασαν εκει μεσα, το οτι τα φορουμ εκλεισαν ηταν μοιρα.
Μαλον αυτο εχει γινει, ναι καταλαβενω την υπογραφη σου.
EDIT: A, και sorry απλα η πειθω μου ειναι επιθεση στο υφος του αντιπαλου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπα, απο ψυχολογικη πλευρα οταν καποιον χαρακτηριζεις με τετοια επιθετα θες να απλα να δειξεις οτι εσυ εισαι ο μεγαλυτερος, το μικρε δεν ειναι προσβολη ειναι απλα ενα γεγονος.
Ααα, τωρα καταλαβα τι νομιζεις, οτι ειμαι εγω η αιτια της καταστροφης τον φορουμ αυτον. Αν και εχω τα μεσα και τους φιλους να το κανω αυτο, δεν το εκανα γιατι πολυ απλα υπηρχαν γνωστοι μου που ακομα το διασκεδασαν εκει μεσα, το οτι τα φορουμ εκλεισαν ηταν μοιρα.
Μαλον αυτο εχει γινει, ναι καταλαβενω την υπογραφη σου.
EDIT: A, και sorry απλα η πειθω μου ειναι επιθεση στο υφος του αντιπαλου.
Λάθος υπέθεσα/κατάλαβα εγώ. Mea culpa. Πάω να αυτομαστιγωθώ.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
ενταξει αφου δεν βγηκαμε με μελανιες δεν εγινε τιποτα.Λάθος υπέθεσα/κατάλαβα εγώ. Mea culpa. Πάω να αυτομαστιγωθώ.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Fata Morgana
Δραστήριο μέλος
Εε; Θες να πεις οτι υπαρχει φορουμ που το λενε ετσι;; Παραθετεις πηγη; Ενδιαφερον θα 'ναι.Το αγαπημένο μου είναι Αγγλικά-Άλλες.Οτιδήποτε θέλω να μάθω για τα Ισπανικά απο εκεί το μαθαίνω.
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
West_Emperor
Νεοφερμένος
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
Εγω μετα το 2ο κουτακι δεν το "πιανω"EDIT: Επειδή μπορεί να λέω μλκίες όλη αυτή την ώρα και να σε κρίνω για κάτι που ΔΕΝ έχεις κάνει μία last ερώτηση. orathac καταλαβαίνεις την υπογραφή μου?
Αν δεν βαριεσαι μου το εξηγεις;
Μη μεινω με την απορια δηλαδη
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται sql injection Στην ουσία κάποιος κακόβουλος χρήστης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί αδυναμίες του συστήματος σου ώστε να κάνει διάφορες "μη νόμιμες" ενέργειες. Εδώ προφανώς υπήρχε μια φόρμα εισαγωγής στοιχείων στην οποία συμπληρώνεις το όνομα σου aka Robert, αλλά ο νεαρός έβαλε μια εντολή DROP TABLE η οποία διέγραψε τη λίστα με όλους τους μαθητές. Η μητέρα του ειρωνεύεται το σχολείο για την "ασφάλεια" της εφαρμογής τους.Εγω μετα το 2ο κουτακι δεν το "πιανω"
Αν δεν βαριεσαι μου το εξηγεις;
Μη μεινω με την απορια δηλαδη
Κατάλαβες?
Nikola Tesla
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.