Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fata Morgana
Δραστήριο μέλος
:mpam:κάτι σν το
i -school
:thanks:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος
Fata Morgana
Δραστήριο μέλος
Πως με πιανεις ετσι!..Fata Morgana κάτι σαν το e-steki;
Αν βρεις κι αλλα τετοια εδω ειμαι.
Α btw, υπαρχει και το forums.gr αλλα ειναι ψιλοαποδιοργανωμενο. Ας πουμε, ειχε σελιδες ολοκληρες γεματες σπαμ και μου σπαν τα νευρα με κατι τετοια. Αυτο που προτεινεις ελπιζω να μην ειναι ετσι.. θα το δω αργοτερα με την ησυχια μου.
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
με μερικες εξερεσεις
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί;(αν επιτρέπεται!)σε οσα φορουμς ημουν, εφαγα μπαν και μετα τα φορουμ εκλειναν.
με μερικες εξερεσεις
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
σε οσα φορουμς ημουν, εφαγα μπαν και μετα τα φορουμ εκλειναν.
με μερικες εξερεσεις
Γιατί;(αν επιτρέπεται!)
Βασικά εγώ κανένα παράδειγμα θα ήθελα. Σε ποια ήσουν γραμμένος, εφαγες μπαν, και μετά έκλεισαν?
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
kamenoi.gr
lifehack.ws
pigadi.gr
floomp.gr
το γιατι και το μετα βαριεμε να το αναλυω, ας πουμε οτι ημουν κακο παιδι.
μπορει να θυμηθω κι'αλλα
Alessandra
Διάσημο μέλος
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
katana.phpbbtest.com
kamenoi.gr
lifehack.ws
pigadi.gr
floomp.gr
το γιατι και το μετα βαριεμε να το αναλυω, ας πουμε οτι ημουν κακο παιδι.
μπορει να θυμηθω κι'αλλα
ποιος ειπε οτι το να εισαι κακος ειναι κατι χαζο? Δεν χρειαστηκε να βαλω μυαλο.
Αγορίνα κατ αρχάς εκτιμούμε την προσπάθεια να γράφεις Ελληνικά. Το λέω ειλικρινέστατα, έχοντας λάβει υπ όψην μου τις συζητήσεις που είχες σε άλλα φόρουμς.
Από εκεί και πέρα ακόμα και να έκανες αυτό που εννοείς δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ συνετό να το περηφανεύεσαι/διαδίδεις/ανακοινώνεις.
Αν κατάλαβα λάθος, σχώρα με. Από εκεί και πέρα αν καταλαβα σωστά θα σου πρότεινα να αλλάξεις στρατόπεδο και να πας στην "καλή" μεριά. Η μαγκιά όπως αργά ή γρήγορα θα καταλάβεις είναι να χρησιμοποιείς την "γνώση" "ΣΩΣΤΑ".
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Αγορίνα κατ αρχάς εκτιμούμε την προσπάθεια να γράφεις Ελληνικά. Το λέω ειλικρινέστατα, έχοντας λάβει υπ όψην μου τις συζητήσεις που είχες σε άλλα φόρουμς.
Από εκεί και πέρα ακόμα και να έκανες αυτό που εννοείς δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ συνετό να το περηφανεύεσαι/διαδίδεις/ανακοινώνεις.
Αν κατάλαβα λάθος, σχώρα με. Από εκεί και πέρα αν καταλαβα σωστά θα σου πρότεινα να αλλάξεις στρατόπεδο και να πας στην "καλή" μεριά. Η μαγκιά όπως αργά ή γρήγορα θα καταλάβεις είναι να χρησιμοποιείς την "γνώση" "ΣΩΣΤΑ".
Ακομα και αν καταλαβες σωστα, ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις τα κινητρα μου, ποιος εισαι που κρινεις το καλο και το κακο, ποιος εισαι που θα κρινεις αμα χρησιμοποιο την γνωση σωστα η λαθος. Καλο και κακο ειναι δυο ακρα, αναμεσα τους υπαρχει μια απειροτητα.
Ειμαι περηφανος για καθε πραξει της ζωη μου, I can't help it. (δεν ξερω την αντιστοιχη Ελληνικη φραση)
Σε παρακαλω, ασε τα "αγορινα" μου και τα "μικρε" μου, δεν μου επιδεικνυεις ωριμοτητα ουτε θα σεβαστο περισσοτερο το μονο που δειχνεις ειναι αναγκη να επιδειξεις τον εαυτο σου επειδη δεν μπορεις να το κανεις αυτο με τον λογο σου.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Btw ischool, venus με συμφοιτητές μου, αραιά και που esteki, και κάτι άκυρα για ταινίες.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ειπα ποτε οτι εχει σχεση, ενα γεγονος παρεθεσαΠροβλήματα που έχει ο κόσμος :what:Εγώ δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες να πεις με το ποστ σου. Σε έδιωξαν από φόρα και μετά αυτά έκλεισαν. So? Έχει καμία σχέση με το τι φόρα βρίσκεις ενδιαφέροντα?
Btw ischool, venus με συμφοιτητές μου, αραιά και που esteki, και κάτι άκυρα για ταινίες.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Κόβω το οφφτόπικ εδώ
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
Από εκεί και πέρα να στο πω χοντρικά το να καταστρεφεις δουλειά άλλου έτσι αυθαίρετα, για προσωπικό σου λόγο είναι λάθος.
@ woochoo
λίγα alternative posts σε πείραξαν, αν κριθεί ότι δεν είναι επί του θέματος θα σβηστούν, λες και είναι τα μόνα off στο φόρουμ. Give me a break.
EDIT: Επειδή μπορεί να λέω μλκίες όλη αυτή την ώρα και να σε κρίνω για κάτι που ΔΕΝ έχεις κάνει μία last ερώτηση. orathac καταλαβαίνεις την υπογραφή μου?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.