Italian dream...
Διάσημο μέλος
Και πετάγεται ο μέσος θρησκευόμενος με το μπανάλ επιχείρημα #13565433:"Τότε πώς δημιουργήθηκε το σύμπαν; Μέσω μιας μεγάλης έκρηξης; Χαχαχα"
Απαπαπαπα του διαβόλου πράγματα
Άσχετο, είχα μία συμμαθήτρια στο δημοτικό που δεν ερχόταν στους αποκριάτικους χορούς γιατί "τις απόκριες τις έφτιαξε ο διάβολος". Δεν ξέρω πού κολλάει, αλλά τώρα το θυμήθηκα και ήθελα να το πω.
Εμένα, τελικά, ο Άγιος μου έφερε μία αντρική κολόνια και στον μπαμπά μου ένα βιβλίο επιστημονικής φαντασίας. Τα καλικατζαράκια έκαναν τη δουλειά τους πάλι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Μα που ειναι το παραξενο; δεν καταλαβαινω."τις απόκριες τις έφτιαξε ο διάβολος".
:stupid
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mike Wazowski
Νεοφερμένος
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος
φρι-κη
Νεοφερμένος
Καλες γιορτες
nPb
Επιφανές μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Αγαπημένε μου Weihnachtsmann ,
Μπορεί να μην σου έστειλα για τα Χριστούγεννα, όμως το κάνω τώρα για το νέο έτος. Μέχρι τώρα θα σου ζητούσα το λεξικό Duden που τόσο πολύ θέλω και χρειάζομαι. Όμως, αλλάζω την ευχή... Θα ήθελα να μου φέρεις κάτω από το δέντρο μου, ένα πολυαγαπημένο άτομο που ζει μακριά. Οι γιορτές ξέρεις, και ιδιαίτερα τα Χριστούγεννα είναι γιορτές αγάπης και οικογενειακής ευτυχίας. Ξέρω πόσο μόνος νιώθει εκεί... Άλλο τόσο νιώθουμε και εμείς εδώ. Ας έρθει για λίγο, να του κάνω μια σφιχτή αγκαλιά και μετά ας γυρίσει πίσω. Αδύνατο ξέρω.
Καλή αρχή για το νέο έτος.
Deutsch... Lover
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.