LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstantinab199
Εκκολαπτόμενο μέλος
βγήκα σήμερα στην αγορά και είμαι πολύ ενθουσιασμένη με τις αγορές μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
τι δώρα πήρατε στους άλλους για τις γιορτές;
εγω βασικα σημερα πηρα ενα μπουφαν για μενα και το ευχαριστηθηκα πολυυ...αχαχαχαχα
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
τι δώρα πήρατε στους άλλους για τις γιορτές;
Μέχρι τώρα δεν είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με τα δώρα που έχω πάρει
Έχω παραγγείλει αυτό ( μπορώ να πω ότι είναι το μοναδικό δώρο που ανυπομονώ να δω από κοντά) μαζί με ένα βιβλίο για ένα πολύ αγαπημένο ζουζουνάκι...
Μια εικόνα για την γιορτή μιας φίλης μαζί με έναν πίνακα με αυτή την εικόνα πάνω...
Και ένα βιβλίο για έναν φίλο
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Loreley
Περιβόητο μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Του το έχουμε πει όλοι διακριτικά, λιγότερο διακριτικά, σήμερα τον έπιασε η μάνα του εκεί που μιλούσαμε και του είπε ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει, και την κοίταξε με κάτι ματάρες τεράστιες και είπε με παράπονο "δηλαδή τόσα χρόνια μου έλεγες ψέματα και μου έβαζες εσύ τα δώρα?". Ε και όπως καταλαβαίνετε κατάπιαμε όλα τα υπόλοιπα επιχειρήματα μετά από αυτό
Για να ξαναμπώ πιο on-topic, ο Σάντα ήρθε νωρίτερα φέτος και μου έφερε μια τσάντα που να χωράει τα πάντα, ποδιά, στηθοσκόπιο, βιβλία, και να μην μοιάζει με βαλίτσα 7ήμερης.
Mercury
Επιφανές μέλος
Είναι λίγο άσχετο, αλλά σήμερα έμαθα ότι ο 10χρονος ξάδερφός μου απλά ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ότι δεν υπάρχει Αη-Βασίλης.
Του το έχουμε πει όλοι διακριτικά, λιγότερο διακριτικά, σήμερα τον έπιασε η μάνα του εκεί που μιλούσαμε και του είπε ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει, και την κοίταξε με κάτι ματάρες τεράστιες και είπε με παράπονο "δηλαδή τόσα χρόνια μου έλεγες ψέματα και μου έβαζες εσύ τα δώρα?". Ε και όπως καταλαβαίνετε κατάπιαμε όλα τα υπόλοιπα επιχειρήματα μετά από αυτό
Για να ξαναμπώ πιο on-topic, ο Σάντα ήρθε νωρίτερα φέτος και μου έφερε μια τσάντα που να χωράει τα πάντα, ποδιά, στηθοσκόπιο, βιβλία, και να μην μοιάζει με βαλίτσα 7ήμερης.
Δοκίμασε να πείς στη μαμά του πως δεν υπάρχει θεός.
Εκεί να δείς γέλιο
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
(including the books and the girl maybe)
watson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Δοκιμάστε να του πείτε όλη την αλήθεια: Αυτός ο γέρος με τα κόκκινα, τα έλκυθρα και τους ταράνδους, λέγεται Santa Claus και είναι διαφημιστικό δημιούργημα της Coca-Cola το 1930. Τον εισαγάγαμε κι εμείς, αλλά τον μετονομάσαμε σε "Άη-Βασίλη" για να ταιριάζει με την πρωτοχρονιά που γιορτάζει ο Μέγας Βασίλειος. Ο τελευταίος ήταν επίσκοπος και ήταν αυτός που επέβαλε στους ιερείς τα μαύρα ράσα, οπότε τα κόκκινα ρούχα είναι για αυτόν black-red χιούμορ. Όπως και να έχουν τα πράγματα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους...Είνα...ο 10χρονος ξάδερφός μου απλά ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ότι δεν υπάρχει Αη-Βασίλης....
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Δοκιμάστε να του πείτε όλη την αλήθεια: Αυτός ο γέρος με τα κόκκινα, τα έλκυθρα και τους ταράνδους, λέγεται Santa Claus και είναι διαφημιστικό δημιούργημα της Coca-Cola το 1930. Τον εισαγάγαμε κι εμείς, αλλά τον μετονομάσαμε σε "Άη-Βασίλη" για να ταιριάζει με την πρωτοχρονιά που γιορτάζει ο Μέγας Βασίλειος. Ο τελευταίος ήταν επίσκοπος και ήταν αυτός που επέβαλε στους ιερείς τα μαύρα ράσα, οπότε τα κόκκινα ρούχα είναι για αυτόν black-red χιούμορ. Όπως και να έχουν τα πράγματα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους...
και οτι πηρε το ονομα του απο τον sinterklaas (https://en.wikipedia.org/wiki/Sinterklaas)
a room like this
Ντάξει τι πιο τέλειο από αυτό;
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
a room like this
Να προστεθεί και μια σκάλα παρακαλώ
Το έχω στόχο.. Στο δικό μου σπίτι θα έχω ένα δωμάτιο γεμάτο βιβλία
Dias
Επιφανές μέλος
Μπα! Ίσως να έχεις μόνον αυτό.....Το έχω στόχο.. Στο δικό μου σπίτι θα έχω ένα δωμάτιο γεμάτο βιβλία
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Μπα! Ίσως να έχεις μόνον αυτό.....
.....
Θα προσπαθήσω να μην έχω μόνο αυτό
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Δοκίμασε να πείς στη μαμά του πως δεν υπάρχει θεός.
Εκεί να δείς γέλιο
Η μαμά του δεν πιστεύει.
Mercury
Επιφανές μέλος
Ντάξει τι πιο τέλειο από αυτό;
Τζάκι.
Αν είχε και τζάκι θα ήτανε τέλειο.
Period!
eyb0ss
Δραστήριο μέλος
Και πετάγεται ο μέσος θρησκευόμενος με το μπανάλ επιχείρημα #13565433:"Τότε πώς δημιουργήθηκε το σύμπαν; Μέσω μιας μεγάλης έκρηξης; Χαχαχα"Δοκίμασε να πείς στη μαμά του πως δεν υπάρχει θεός.
Εκεί να δείς γέλιο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.