CandyCloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σ'ευχαριστώ πολύ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
updown
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CandyCloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dude_
Νεοφερμένος
Εγώ έχω κάνει κανονικά την εγγραφή στη σχολή αλλά δεν παρακολούθησα καθόλου αυτό το εξάμηνο.
Για να κάνω την δήλωση μαθημάτων του δεύτερου εξαμήνου πρέπει να πάω υποχρεωτικά σε κάποια μαθήματα στην εξεταστική;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Αν δε θες να διαγραφείς, ναι, OK.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Κακή φάση οι αλυσίδες.
Skotadismenos
Νεοφερμένος
Αυτό ισχύει για όσους θέλουν μόνο το πάσο και έχουν φύγει εξωτερικό.
Αν θέλεις να πας στη σχολή σου και απλά έκανες 1 εξάμηνο διάλειμμα-ξεκύραση από πανελλήνιες (όπως κάνουμε οι περισσότεροι) τότε τσέκαρε τις αλυσίδες που έχεις απο το πρώτο εξάμηνο για τα επόμενα έτη και αν είναι πολλές (όπως στο δικό μου τμήμα που μονο 1-2 μαθήματα δεν είναι αλυσίδες) τότε κάνε το σταυρό σου και πήγαινε τον Σεπτέμβρη
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος
Areti91
Εκκολαπτόμενο μέλος
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος
mipws 3ereis an uparxei kapoio site na topo8etisw ton kwdiko apo tis panellinies ??
Ο κωδικος απο τις πανελληνιες γιατι να χρησιμευει σε κατι;Εφοσον εχουν περασει τοσα χρονια και δεν εχεις πλεον δικαιωμα ουτε για 10% οι βαθμοι σου εχουν χαθει απο το συστημα.
Πλεον σε καθε εξαμηνο κανουμε εγγραφη.Δεν νομιζω οτι εισαι εγγεγραμμενη ακομα
ευχαριστώ!
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 781029
Επισκέπτης
Να σας ρωτήσω ρε παιδιά, αν π.χ. περάσω σε μία σχολή και τον Σεπτέμβρη πάω και γραφτώ και ξεκινήσω κανονικά μέχρι 1-2 εξάμηνα και μετά μου έρθει χαρτί για στρατό και πάω κανονικά φαντάρος χωρίς αναβολή, θα πρέπει μετά να ξανακάνω από την αρχή τα εξάμηνα ή απλώς μένω εκεί που σταμάτησα και χρωστάω τις εξεταστικές;
Κοίταξε να δεις ... ότι μαθήματα δώσεις και τα περάσεις στις εξεταστικές πριν πας στρατό είσαι οκ. Τώρα εάν έχεις τίποτα εργαστήρια/"υποχρεωτικές παρακολουθήσεις", που εάν δεν τα περάσεις πρέπει ξανά από την αρχή (εξαρτάται από την σχολή), τότε τα μαθήματα αυτά θα πρέπει να τα ξαναπαρακολουθήσεις.
Τώρα εάν πας στρατό και δεν το δηλώσεις στην γραμματεία, δεν διακόψεις τις σπουδές σου δηλαδή, η σχολή σε θεωρεί ενεργό φοιτητή και προφανώς χάνεις τους 9 μήνες από την προκαθορισμένη διάρκεια των σπουδών σου (νομίζω ν+2 - δεν είμαι σίγουρος, όπου ν: τα χρόνια που απαιτούνται για να αποφοιτήσει κανείς από την εκάστοτε σχολή)
Οπότε εάν θες να πας στρατό ενώ σπουδάζεις, ζητάς αναβολή σπουδών από την γραμματεία, και καλά θα ήταν ότι μαθήματα θέλουνε υποχρεωτικά παρακολούθηση να τα περάσεις για να μην ξαναπαιδεύεσαι.
Guest 781029
Επισκέπτης
Τώρα εάν έχεις τίποτα εργαστήρια/"υποχρεωτικές παρακολουθήσεις", που εάν δεν τα περάσεις πρέπει ξανά από την αρχή (εξαρτάται από την σχολή), τότε τα μαθήματα αυτά θα πρέπει να τα ξαναπαρακολουθήσεις.
Όχι πάω για καθαρά θεωρητικές σπουδές, οπότε δεν θα έχω πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ φίλε
Όχι πάω για καθαρά θεωρητικές σπουδές, οπότε δεν θα έχω πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ φίλε
Τίποτα Αν θες πάντως, για να είσαι 100% σίγουρος, πάρε ένα τηλέφωνο στην γραμματεία της σχολής που θες να περάσεις και ρώτα.
kostis9191
Νεοφερμένος
Θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Εχω εισαχθει το 2011, το 1ο ετος σφραγισα το τριπτυχο και στα 2 εξαμηνα, στο 2ο ομως σε κανενα. Δηλαδη γ και δ εξαμηνο δεν εχω κανει εγγραφη. θα με διαγραψουν??? σημειωτεον δεν εχω δωσει κανενα μαθημα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- KwnnaPap
- bbb
- Enhypen
- PanosApo
- Αριάνα
- mermaid89
- Gisthename
- !oanna95
- nekochan
- Vickyoustgl
- GreekGuy78387747383
- clevercat
- Arvacon
- StudyFreak04
- BioChemical
- MARY Β.
- Apollon13
- Drglitterstar
- annamaria12
- Giannis8301
- suaimhneas
- Marianna35
- vitus
- Greg1900
- Danaoula2020
- stefan
- Dunedain10
- Mukumbura
- Scott
- Pharmacist01
- NickT
- Κλημεντίνη
- Steffie88
- Makis7
- eukleidhs1821
- Monster Hunter
- tsiobieman
- St11
- TonyMontanaEse
- louminis
- Athens2002
- giannhs2001
- Revekka
- azula
- Unseen skygge
- Viedo
- Ggpg
- Γιουγκοσλαβος
- vgard
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.