Cancerman
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Με το νέο σύστημα έβγαλα τη Β'Λυκείου με 16.3 (έρωτας και νέο κωλοσύστημα)
Και Γ'Λυκείου με 18.3 βαθμό απουτηρίου και 18.2 βαθμό πρόσβασης (βλ. σχέδιο ειδικό μάθημα για αρχιτεκτονική)!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος
~18.200 μόρια στο 4ο πεδίο νομίζω...
edit: όπως βλέπω επικτρατούν υψηλοί βαθμοί ανάμεσα μας, ή μόνο όσοι νιώθουν καλά με τον βαθμό τους το λένε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
underwater
Περιβόητο μέλος
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Που εννοείς μετράει; Εγώ απ'όσο ξέρω, σε όλες τις προκυρήξεις του δημοσίου, ακόμα βαθμό απολυτηρίου Λυκείου ζητάνε. Άλλαξε κάτι;Εγώ τελείωσα το 1999(τελευταίοι των Δεσμών) και έβγαλα 16 1/10. Ήμουν ΄Γ Δέσμη. Δεν διάβαζα ιδιαίτερα, ήμουν μετριότατη μαθήτρια, αλλά δεν με ένοιαζε. Άλλωστε τώρα ο βαθμός πτυχίου μετράει οπότε και 12 να είχα βγάλει και πάλι δεν θα με πείραζε!
underwater
Περιβόητο μέλος
Που εννοείς μετράει; Εγώ απ'όσο ξέρω, σε όλες τις προκυρήξεις του δημοσίου, ακόμα βαθμό απολυτηρίου Λυκείου ζητάνε. Άλλαξε κάτι;
Κάτσε ρε συ, όσοι φίλοι μου έδωσαν με ΑΣΕΠ για καθηγητές μοριοδοτούνταν επιπλέον από τον βαθμό πτυχίου. Αν πας για κατηγορία ΑΕΙ ή ΤΕΙ στο Δημόσιο και όχι Δευτεροβάθμιας τι δουλειά έχει να σου ζητήσουν απολυτήριο Λυκείου; Εκτός κι αν δεν ξέρω εγώ καλά.
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ πάλι ξέρω, ότι πάντα μετράει ο βαθμός του απολυτηρίου σου, απλά αναλόγως για ποιά θέση σε θέλουν (βλέπε τεχνικός σχεδίου σε μια τεχνική υπηρεσία), μετράει και ο βαθμός πτυχίου που ζητείται για αυτήν τη θέση.Κάτσε ρε συ, όσοι φίλοι μου έδωσαν με ΑΣΕΠ για καθηγητές μοριοδοτούνταν επιπλέον από τον βαθμό πτυχίου. Αν πας για κατηγορία ΑΕΙ ή ΤΕΙ στο Δημόσιο και όχι Δευτεροβάθμιας τι δουλειά έχει να σου ζητήσουν απολυτήριο Λυκείου; Εκτός κι αν δεν ξέρω εγώ καλά.
underwater
Περιβόητο μέλος
Εγώ πάλι ξέρω, ότι πάντα μετράει ο βαθμός του απολυτηρίου σου, απλά αναλόγως για ποιά θέση σε θέλουν (βλέπε τεχνικός σχεδίου σε μια τεχνική υπηρεσία), μετράει και ο βαθμός πτυχίου που ζητείται για αυτήν τη θέση.
Μήπως είναι ανάλογα την θέση; Μην με κάνεις να καταραστώ τις ατελείωτες ώρες τεμπελιάς στην 'Γ Λυκείου! Αν και δεν με τρελαίνει το Δημόσιο σαν ιδέα, καλό είναι να έχεις μια ασφάλεια με τα προσόντα σου.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
οι περισσοτεροι είναι του 19+ κι όχι του 18
εεεε τι να κάνουμε... ειπαμε να ομορφύνουμε λιγο το χωρο και βαλαμε μερικους φύτουκλες τριγύρω
Dalia είπαμε ε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τα πραγματα το 1925 και το 1930 ηταν πολυ πιο αυστηρα.... οι βαθμολογιες αστα!!!Πολυ πιο δυσκολα τοτε οντως!
Εγω παλι το εβγαλα με 17...το ξερω σας ριχνω τον μεσο ορο αλλα τι να κανω;;;;
Δεν ειχα μυαλο για διαβασμα τοτε...
LoooOOoooOoooL Mario, κι εσύ μ'αρέσεις! (Κρύβω κάποια χρόνια, μην το πεις πουθενά!)
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Εγώ σήμερα πήρα βαθμούς.Στα γραπτά 19 και 1/13 ενώ συνολικά 19 και 8/13
Καθόλου άσχημα
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
και γω!
NINJAKI μπας και είμαστε τίποτε αδερφές ψυχές? Αριανάρα, 19.5 και ηλεκτρολόγοι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.