nikos88
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πω, μόλις έπαθα κόμπλεξ κατωτερότητας. Ένα ταπεινό 17,7 είχα εγώ.
Tι να πω και εγω με 16.5...??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fanis4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos88
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλα ρε παιδια μερικοι βγαζετε 19.7 και 19.8 και δε ειστε ευχαριστημενοι?
Mα τι λες τωρα??Αμα δεν βγαλεις το 19.99 το λιγοτερο..δεν μπορει να γινει!!!
Εδω μιλαμε εχουμε να κανουμε με ανωτερα παιδια..!!!Εγω θα ελεγα παιδια να ανοιξετε ενα δικο σας ΦΟΡΟΥΜ...που θα λεγεται...<<ΤΑ 19000 ΜΟΡΙΑ>>!!!Μην μας κανετε και εμας να νοιωθουμε σπουπιδακια διπλα σας...και να μπορουμε να ρωτησουμε για καμια σχολη στα 12,13,14,15,16 χιλιαδες μορια...!!!Εδω εχουν μαζευτει η 500 απο τους 1500 19ριδες!!!!(μορια)
Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος
πως χωρις διαβασμα,οπως καποιοι ισχυριζονται , στις ενδοσχολικες βγαλατε απολυτηριο ανω των 19?
και για να ειμαι ον 19,8 απολυτηριο ΜΕ διαβασμα!
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω χωρις διαβασμα εβγαλα 19,5
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Mα τι λες τωρα??Αμα δεν βγαλεις το 19.99 το λιγοτερο..δεν μπορει να γινει!!!
Εδω μιλαμε εχουμε να κανουμε με ανωτερα παιδια..!!!Εγω θα ελεγα παιδια να ανοιξετε ενα δικο σας ΦΟΡΟΥΜ...που θα λεγεται...<<ΤΑ 19000 ΜΟΡΙΑ>>!!!Μην μας κανετε και εμας να νοιωθουμε σπουπιδακια διπλα σας...και να μπορουμε να ρωτησουμε για καμια σχολη στα 12,13,14,15,16 χιλιαδες μορια...!!!Εδω εχουν μαζευτει η 500 απο τους 1500 19ριδες!!!!(μορια)
οχι οτι με ενοχλει αν καποιος βγαλει υψηλο απολυτηριο αλλα νιωθω σαν καθυστερημενο γτ για να γραψω στις εξετασεις επεσε διαβασμα..και σε αλλα σχολεια δινουν τα θεματα,χαλαρη επιτηρηση κτλ κτλ...Αρχική Δημοσίευση από ;401195:Σε μερικα σχολεια δινουν τα θεματα, σε αλλα σχολεια ειναι πολυ χαλαροι στην επιτηρηση...κλπ κλπ
εγω χωρις διαβασμα εβγαλα 19,5
δεν ειναι ζηλια ή κατι αλλο , αλλα αυτη η αδικια που επικρατει...
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
οχι οτι με ενοχλει αν καποιος βγαλει υψηλο απολυτηριο αλλα νιωθω σαν καθυστερημενο γτ για να γραψω στις εξετασεις επεσε διαβασμα..και σε αλλα σχολεια δινουν τα θεματα,χαλαρη επιτηρηση κτλ κτλ...
δεν ειναι ζηλια ή κατι αλλο , αλλα αυτη η αδικια που επικρατει...
ναι, οντως
και που να εβλεπες τι γινεται σε καποια ιδιωτικα...
αυτα ειναι βλακειες που κανουν..γιατι με το συστημα του 3% η εισαγωγη στην τριτοβαθμια εκπαιδευση γινεται με βαση το βαθμο του απολυτηριου..δηλ πες οτι μια σχολη παιρνει 3 παιδια που εδωσαν με αυτο το συστημα θα παρει τα παιδια με το υψηλοτερο βαθμο απολυτηριου..δε πα να *ντιτ* στο διαβασμα εσυ για να μπεις σε μια σχολη μπορει να μπει καποιος που δν διαβασε αλλα εβγαλε μεγαλυτεο βαθμο....αδικια..ναι, οντως
και που να εβλεπες τι γινεται σε καποια ιδιωτικα...
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
ειχα ενα φιλο μου που περασε μετσοβειο με το 3% και δεν τον βοηθησαν τοσο πολυ ενω γενικα με τους υπολοιπους ηταν πιο χαλαροι...
και εγω με αυτο το συστημα εδωσα και δεν ηταν μονο σε εμενα αυστηροι, αλλα σε ολα τα παιδια...και παλι δινεις μαζι με τους αλλους στην ιδια αιθουσα,οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να αφηνουν τους αλλους χαλαρα και εσενα οχι..νομιζω πως σε περιπτωση που εχουν παιδια με το 3% ειναι καπως πιο αυστηροι...
ειχα ενα φιλο μου που περασε μετσοβειο με το 3% και δεν τον βοηθησαν τοσο πολυ ενω γενικα με τους υπολοιπους ηταν πιο χαλαροι...
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω ας πουμε αν εγραφα για 16-17 στα θρησκευτικα ξερω γω με βοηθουσε ο καθηγητης και μου βαζε 20..εκεινον οχι...καταλαβες;
george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Από πότε το 19,8 θεωρείται κάψιμο?19,8..αρε αυτα τα θρησκευτικα...καψαν πολυ κοσμο...
dimitris-aigio
Νεοφερμένος
εξεταζεσαι ολα τα μαθηματα σε ενδοσχολικα πλαισια αν εχεις αναπηρια ανω τν 67%...Ρε παιδιά...τι είναι αυτό που λέτε με το 3%?εγώ γιατί δεν το έχω ακούσει ποτέ?
xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος
maraki love
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.