MsBonita31
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nick Papanikola
Νεοφερμένος
1)Πως υπολογιζεται ο Βαθμος Απολυτηριου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. Μετραει μονο η Γ γυμνασιου ή και Ο ΓΜΟ και των αλλων ταξεων;
2)Πως υπολογιζεται ο Βαθμος Απολυτηριου ΛΥΚΕΙΟΥ. Μετραει μονο η Γ λυκειου ή και η Α,Β;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos 7
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος
οπως με το πτυχιο
δηλαδη π.χ ενα 19 την δεκαετια του 70,του 80 ακομα και του 90 ειχε αλλη βαρυτητα,διαφορετικο ποσοστο επι της ταξης το πετυχαινε και διαφορετικο ποσοστο στις μερες μας
οσο παμε πιο παλια,τοσο μεγαλυτερη ηταν η απροθυμια και η αυστηροτητα των καθηγητων
βεβαια δεν λαμβανω υποψιν μου τα 50ς και τα 60ς που οσο να ναι η κοινωνια δεν ειχε αναλογη μορφωση με τις πιο προσφατες δεκαετιες
το αυτο συμβαινει με τις σχολες ,το 9 π.χ δεν ειναι το ιδιο σε ολες τις σχολες,δεν εχει την ιδια βαρυτητα γι αυτο και διπλα αναγραφεται το ποσοστο που αντικατοπτριζει στο τμημα
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6
Εκκολαπτόμενο μέλος
μονο της Γ γυμνασιου. Πλεον ομως δεν εχει καμια αξια αφου ολοι εχουν απολυτηριο λυκειου. και 20 να βγαλει καποιος δεν λεει κατι. για μεγαλο βαθμο παλευουν μονο 3-4 που ενδιαφερονται για απουσιολογια και αλλοι 10-15 για τον επαινο που περνουν αν εχουν πανω απο 18,7.Παιδια επειδη δεν βρισκω παρομοιο θεμα μπορειτε να μου πειτε:
1)Πως υπολογιζεται ο Βαθμος Απολυτηριου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. Μετραει μονο η Γ γυμνασιου ή και Ο ΓΜΟ και των αλλων ταξεων;
μονο γ λυκειου.2)Πως υπολογιζεται ο Βαθμος Απολυτηριου ΛΥΚΕΙΟΥ. Μετραει μονο η Γ λυκειου ή και η Α,Β;
MarilynSt
Νεοφερμένος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
ΓΒΠ: 17,01
Μόρια: 17,408
Ο απροσάρμοστος καθηγητής μου της βιολογίας γενικής παιδείας με κατέστρεψε.
Βιολογία Γ.Π: A'τετρ 12, Β'τετρ 15, Τελικός 13. Μέσος όρος: 13,3
Φανταστείτε ότι στο α'τετράμηνο είχα 4 19άρια (Λογοτεχνία, Αρχαία, Ιστορία,Φυσική Κατεύθυνσης), 1 16άρι στην Έκθεση και 12 στην Βιολογία με τον κομπλεξικό και στο β'τετράμηνο είχα όλα 20 εκτός από 18 έκθεση και 15 βιολογία.
Αλλά έγραψα και 17,4 Κοινωνιολογία 17 Θρησκευτικά και με έριξαν.
Και έτσι με το βιολόγο και τους λοιπούς για 0,4 στερήθηκα του αριστείου, που παρεπιπτόντως μόνο 3 άτομα το πήραν
Πάντως σε εμάς οι καθηγητές δεν έβαζαν άριστες βαθμολογίες.
Ο μεγαλύτερος βαθμός μου ήταν στην Λογοτεχνία, που πήρα 20, στο μάθημα που πάτωσε όλη η τάξη.
Dr. No
Δραστήριο μέλος
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος
Nikos 7
Εκκολαπτόμενο μέλος
never give up
Εκκολαπτόμενο μέλος
panagiotis econ
Πολύ δραστήριο μέλος
Κολλητος μου απολυτηριο 11 με βαθμο προσβασης 17000!!!
Ακομα θυμαμαι την καθηγητρια ιστοριας-αρχαιων που ελεγε "το 10 ειναι για όλους, το 11 θα το διεκδικησετε"
niek
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι κάποιοι κολλημένοι καθηγητές που ενώ ξέρουν ότι όλοι θέλουμε ένα καλό απολυτήριο, κάνουν τα πάντα για να μη το έχουμε.
Είχα τύχει βιολόγο που επειδή δεν τον ψήφισα στις εκλογές με έριξε στο τέλος.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 892943
Επισκέπτης
Ε καλά, το να 'σαι καλός σε επίπεδο σχολείου σχεδόν σ' όλα, δεν είναι και τόσο σπάνιο.Δεν θυμάμαι τι έβγαλα όχι ότι έχει και πολύ σημασία. Σημασία έχει ότι πέτυχα τον στόχο μου. Κατά τα άλλα είμαι κατά των φτηνών αξιολογησεων και κατά της βαθμοθηρίας. Το θεμιτό δεν είναι να έχεις μεγάλο μέσο όρο το θεμιτό είναι να είσαι καλός σε κάτι και να το εξελίξεις. Το να είσαι καλός σε όλα ταυτόχρονα σηματοδοτεί ότι δεν είσαι και καλός πουθενά. Ε ίσης είμαι κατά των όσων γράφει ο Cristos1993 μου έχει βάλει και το σύμβολο του Ερμή. Είναι ύβρις !
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Το θεμιτό δεν είναι να έχεις μεγάλο μέσο όρο το θεμιτό είναι να είσαι καλός σε κάτι και να το εξελίξεις.
Στο σχολείο ο στόχος είναι να πάρεις όσο το δυνατόν περισσότερες και πολύπλευρες γνώσεις. Όχι, δεν είναι ο στόχος να βρεις την κλίση σου και από εκεί και πέρα να είσαι καλός μόνο εκεί. Βέβαια για κάποιον που θέλει να το κάνει από τα 15 και όχι τα 18 του, υπάρχει και το Επαγγελματικό Λύκειο (και δεν το λέω με καμία υποτίμηση σε σχέση με το Γενικό). Kapeesh?
What?ο Cristos1993 μου έχει βάλει και το σύμβολο του Ερμή. Είναι ύβρις !
On topic: Απολυτήριο με 19,8 και ΓΒΠ 19,2.
Από πότε ;Στο σχολείο ο στόχος είναι να πάρεις όσο το δυνατόν περισσότερες και πολύπλευρες γνώσεις.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Από πότε ;
Από τότε που η κοινωνία δεν θέλουμε να απαρτίζεται από μηχανές που ξέρουν να κάνουν 1 πράγμα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.