STRATOS111
Νεοφερμένος
Όποιος θέλει το πιστεύει. Άλλωστε δεν λόγο να πω ψέματα για το βαθμό του απολυτηρίουΚαι μέσω ίντερνετ να τα ανακοινώνουν, πότε σας τα έδωσαν δε μπορώ να καταλάβω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lefkadios95
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
Χριστίνα95
Νεοφερμένος
paul95
Δραστήριο μέλος
Εντωμεταξύ ιστορία γενικής ο βλάκας που έχουμε μου είπε ότι το γραπτό μου δεν ήταν για 20 γιατί έκανα λάθος σε ερώτηση για τον ΟΗΕ, αλλά μου έβαλε 20 για να μη χαλάσει το απολυτήριο. Ωστόσο εγώ αμφιβάλλω αν έχει καν βιβλίο σπίτι του, και ο ΟΗΕ ήταν εκτός ύλης...
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
georgia...!
Εκκολαπτόμενο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Καλό είναι (αν δε το έχει κάνει το σχολείο) να βγάλετε μια φωτοτυπία το απολυτήριο και τη βεβαίωση πρόσβασης και να τα επικυρώσετε.
georgia...!
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμας ειχαν 5 αντιγραφα απολυτηριου επικυρωμενα και 3 βαβαιωσεις στο πακετο που μας παρεδωσαν ....! και μας ειπαν οτι το πρωτοτυπο του απολυτηριου το κραταμε παντα εμεις και το φυλαμε σαν τα ματια μας...!Τη βεβαίωση πρόσβασης θα την χρειαστείτε κατα την εγγραφή σας στο πανεπιστήμιο ή αν ξαναδώσετε.
Καλό είναι (αν δε το έχει κάνει το σχολείο) να βγάλετε μια φωτοτυπία το απολυτήριο και τη βεβαίωση πρόσβασης και να τα επικυρώσετε.
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
εμας ειχαν 5 αντιγραφα απολυτηριου επικυρωμενα και 3 βαβαιωσεις στο πακετο που μας παρεδωσαν ....! και μας ειπαν οτι το πρωτοτυπο του απολυτηριου το κραταμε παντα εμεις και το φυλαμε σαν τα ματια μας...!
5; Πολλά ! Εμάς 4 χαρτιά μας έδωσαν, απολυτήριο, βεβαίωση και τα αντίγραφα
Καλά και να το χάσεις το απολυτήριο δε τρέχει κάτι. Στο σχολείο σου(και σε κάθε σχολείο) έχουν στα αρχεία τους απολυτήρια 20+ χρονών. Και οι γονείς σου να πάνε στο λύκειο τους θα βρουν το απολυτήριο τους
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Και που το ξέρεις οτι έχουν τελειώσει λύκειο; Το λυκειο δεν είναι υποχρεωτική εκπαίδευση. Πριν απο χρόνια ακόμα και γυμνάσιο να είχες τελειώσει ήσουν "μορφωμένος"¨. Αν ήσουν απόφοιτος λυκείου, θα ησουν απ τους λιγους και είχες πολλές περισσότερες πιθανοτητες να βρείς καλή δουλεια και γενικά όποιος είχε απολυτηριο λυκειου μπορουσε να κοκορευεται στους αλλους5; Πολλά ! Εμάς 4 χαρτιά μας έδωσαν, απολυτήριο, βεβαίωση και τα αντίγραφα
Καλά και να το χάσεις το απολυτήριο δε τρέχει κάτι. Στο σχολείο σου(και σε κάθε σχολείο) έχουν στα αρχεία τους απολυτήρια 20+ χρονών. Και οι γονείς σου να πάνε στο λύκειο τους θα βρουν το απολυτήριο τους
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
Ε μπορει να το ειπε γενικα, σε περιπτωση δηλαδη που εχουν τελειωσει λυκειο οι γονεις του!Και που το ξέρεις οτι έχουν τελειώσει λύκειο; Το λυκειο δεν είναι υποχρεωτική εκπαίδευση. Πριν απο χρόνια ακόμα και γυμνάσιο να είχες τελειώσει ήσουν "μορφωμένος"¨. Αν ήσουν απόφοιτος λυκείου, θα ησουν απ τους λιγους και είχες πολλές περισσότερες πιθανοτητες να βρείς καλή δουλεια και γενικά όποιος είχε απολυτηριο λυκειου μπορουσε να κοκορευεται στους αλλους
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι εντάξει το ξέρω, απλά το είπα γιατί εδω στην Έλλάδα έχουμε συνηθίσει να θεωρουμε καποια πραγματα δεδομενα με αποτέλεσμα πολλες φορές να τα υποτιμουμεΕ μπορει να το ειπε γενικα, σε περιπτωση δηλαδη που εχουν τελειωσει λυκειο οι γονεις του!
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
Οκ,πραγματι σ' αυτο εχεις δικιο αλλα νομιζω πως βγηκαμε τωρα λιγοΝαι εντάξει το ξέρω, απλά το είπα γιατί εδω στην Έλλάδα έχουμε συνηθίσει να θεωρουμε καποια πραγματα δεδομενα με αποτέλεσμα πολλες φορές να τα υποτιμουμε
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Αγνωστο
Δραστήριο μέλος
Τα €1000 από τη Eurobank δεν τα παίρνει αυτός με τα περισσότερα μόρια από κάθε σχολείο;
Νομίζω πως ναι.
Μια χαρά, 19.4 εν τέλει. Με έριξαν τα Θρησκευτικά και τα Αγγλικά!Τι βαθμό πήρατε στο Απολυτήριο Λυκείου;
Υ.Γ. Στα Μαθηματικά ΓΠ είχα 19. Νιώθω απίστευτη ικανοποίηση δεδομένης της σχέσης μου μαζί τους τον τελευταίο χρόνο...
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Το δημοσίευσα και σε δύο θέματα. Ευχαριστώ.Νομίζω πως ναι.
Μια χαρά, 19.4 εν τέλει. Με έριξαν τα Θρησκευτικά και τα Αγγλικά!
Υ.Γ. Στα Μαθηματικά ΓΠ είχα 19. Νιώθω απίστευτη ικανοποίηση δεδομένης της σχέσης μου μαζί τους τον τελευταίο χρόνο...
Κι εγώ 19. Ας είναι καλά ο άνθρωπος.
Vicky13
Δραστήριο μέλος
Εγώ περίμενα κανένα 17 με αυτά που έγραψα στις ενδοσχολικές αλλά μια χαρά , αφού είναι Άριστα
Μετά μετράει ο βαθμός του απολυτηρίου ; Δηλαδή σε κανένα βιογραφικό;
cha0s
Περιβόητο μέλος
Μετά μετράει ο βαθμός του απολυτηρίου ; Δηλαδή σε κανένα βιογραφικό;
Οχι. Αν έχεις σκοπό να πιάσεις δουλειά μ' αυτό ναι, αλλά συνήθως στη ζωή σου θα μετράει ο βαθμός πτυχίου.
Μπορεί να έχεις βαθμό απολυτηρίου 20, και βαθμό πτυχίου 5. Εκείνο το 20 σου είναι άχρηστο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.