evangeline
Εκκολαπτόμενο μέλος
19.9.
Παλι καλα που με ανεβασε ο βαθμος των πανελληνιων.
ευτυχώς γιατί κινδύνευες να μείνεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skountouflis
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Empristis
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευτυχώς γιατί κινδύνευες να μείνεις
Dias
Επιφανές μέλος
Αν όμως έχεις τελειώσει πανεπιστήμιο ή πολυτεχνείο υπάρχει περίπτωση να σου ζητήσουν απολυτήριο λυκείου? Ρωτάω γιατί κάτι τέτοιο μας έλεγε μια καθηγήτρια και μου φάνηκε πολύ άκυρο. Υπάρχει τέτοια περιπτωση?Βσκ υπαρχουν ορισμενα επαγγελματα τα οποια ζητουν(και στο δημοσιο)αποφοιτους δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης,οποτε και ειναι απαραιτητο να δειξεις το απολυτηριο σου.
Empristis
Εκκολαπτόμενο μέλος
georgekod92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θανάσης Χανιά
Νεοφερμένος
Εκάβη
Νεοφερμένος
haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
einstein34
Νεοφερμένος
bati
Νεοφερμένος
αλεξης M
Νεοφερμένος
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Iατρική.που ηθελες ρε prion?
Florenc
Εκκολαπτόμενο μέλος
ηταν παντως σιγουρα πανω απο 19
Civilara
Περιβόητο μέλος
δεν τον θυμαμαι ακριβως .......βασικα παιζει να μην τον ειχα δει πανω απο δυο στιγμιοτυπα
ηταν παντως σιγουρα πανω απο 19
!
Όπως και να 'χει συγχαρητήρια για το βαθμό.
haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξέρω η αδερφή μου δούλευε εκεί και δεν είχε παράπονο καθόλου. Εμένα πάντως δε θα με πάρουνε με το βαθμό που έχω, αλλά χαλάλι, τα πήγα τόσο καλά στις πανελλήνιες. Εγώ διάβασα στο τέλος κ έγραψα κ 3 20άρια. Αν δεν υπήρχαν τα μαθηματικά κ η φυσική τώρα........Dias καποιοι ζητανε π.χ. αν πας στον ΟΤΕ για δουλεια παρτ-ταιμ που ειναι κλασσικο για φοιτητες, σε παιρνουν με βαση το απολυτηριο Γενικα δεν καταλαβαινω γιατι να τα πας τοσο χαλια στο τελος, αφου εφαγες το αγγουρι των πανελληνιων κανε υπομονη 2 βδομαδες, οι καθηγητες κατανοουν και εκτιμουν την προσπαθεια και οχι την περιφρονηση των ενδοσχολικων. Παιρνεις ενα καλο απολυτηριο ετσι και εισαι εξασφαλισμενος για παν ενδεχομενο
Dias
Επιφανές μέλος
Κατάλαβα, ευχαριστώ.Dias καποιοι ζητανε π.χ. αν πας στον ΟΤΕ για δουλεια παρτ-ταιμ που ειναι κλασσικο για φοιτητες, σε παιρνουν με βαση το απολυτηριο Γενικα δεν καταλαβαινω γιατι να τα πας τοσο χαλια στο τελος, αφου εφαγες το αγγουρι των πανελληνιων κανε υπομονη 2 βδομαδες, οι καθηγητες κατανοουν και εκτιμουν την προσπαθεια και οχι την περιφρονηση των ενδοσχολικων. Παιρνεις ενα καλο απολυτηριο ετσι και εισαι εξασφαλισμενος για παν ενδεχομενο
Ένας λόγος που έγραψα το μήνυμα ήταν αυτό που έβλεπα στα παιδιά της Γ του σχολέιου μου τις μέρες των ενδοσχολικών εξετάσεων. Πολλοί ήταν πάρα πολύ χαλαροί, κάποιοι έλεγαν ότι έρχονται μόνο για το χαβαλέ. Οι περισσότεροι έφευγαν 5min από όταν τους δίνανε τα θέματα. Ακόμα και καλοί μαθητές που είχαν γράψει πολύ καλά στις πανελλήνιες, αδιαφορούσαν. Σε κάποια μαθήματα τους είχαν πει σχεδόν ακριβώς τι θα πέσει αλλά οι πιο πολλοί δεν ενδιαφέρονταν. Η νοοτροπία ήταν "έλα μωρέ, αφού γράψαμε παναλλήνιες και δεν μένουμε, με τις ενδοσχολικές θα ασχολούμαστε τώρα? Έτσι και αλλιώς το απολυτήριο πουθενά δεν μετράει". Βέβαια δεν ήταν όλοι, σίγουρα υπήρχαν παιδιά που αντιμετώπιζαν τις ενδοσχολικές με αξιοπρέπεια. Νομίζω ότι είναι φανερό το ότι η γνώμη μου είναι ότι δεν συμφωνώ με αυτό το κλίμα απαξίωσης του λυκείου και του απολυτηρίου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.