Guest 392017
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GFrag17
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
karaap
Νεοφερμένος
nikos88
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια να ρωτησω κατι....οταν πηρα το απολυτηριο με εβαλαν να υπογραψω σε ενα τετραδιο .εχει καμια σχεση αυτο με το μηχανογραφικο η ειναι μονο οτι πηρα το απολυτηριο?μια φιλη μου δεν θυμαται αν την εβαλε στο σωστο κουτακι.εχει κανενα αντικτυπο?(σορρυ αν ειναι λιγο χαζη η ερωτηση)
Ολοι υποργαψαμε...!!!Δεν νομιζω να εχει σχεση με το μηχανογραφικο...!!!
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
Άκου πως έχει η πικρή μου ιστορία,τα έβαλα ως εξής:Ρε Ιωαννα, με μπερδεψες... Τελικα τι θα βαλεις πρωτη επιλογη, το παιδαγωγικο η τη νομικη?? Απ'οτι καταλαβα μαλλον το παιδαγωγικο, οποτε να σε υπολογιζω για συναδερφο??
1.Νομική Αθήνας
2.Παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης Αθήνας
3.Νομική Θεσσαλονίκης
4.Νομική Θράκης
5.Φιλολογία Αθήνας.
Το κατέθεσα σήμερα το πρωί,οπότε, μάλλον, δεν είμαστε συνάδελφοι.(Mακάρι να ανέβει η νομική 700+ μόρια)
Alessandra
Διάσημο μέλος
Σ ευχαριστώ πάρα πολύ,Αλεξάνδρα.(Αυτό με την απορρόφηση δεν το ΄πιασα).
Εννοώ ότι θέλεις να πας Νομική αλλά ίσως επιλέγεις παιδαγωγικά λόγω της επαγγελματικής αποκατάστασης, η οποία στη Νομική-για την Αθήνα- είναι αβέβαιη.
Διάβασα στα "Νέα" του Σαββάτου, στο περιοδικό SCHOOLIGANS, ιστορίες παιδιών που έλεγαν ότι έγινε τρελή αντιγραφή στις πανελλαδικές. Με την ανοχή των επιτηρητών, εννοείται. Είμαι κι εγώ λίγο απογοητευμένη σχετικά με αυτό που είπες ότι ζούμε στη χώρα όπου μόνο με τις γνωριμίες και όχι αξιοκρατικά πας μπροστά. Η εμπειρία μου στην Οδοντιατρική σχολή κι έπειτα για μεταπτυχιακό και στην αγορά εργασίας μου έχει δείξει ότι αυτοί που πάνε μπροστα είναι αυτοί που έχουν χρυσοπληρώσει το πτυχίο τους και τους βαθμούς τους στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, επίσης και τα υποτυπώδη μεταπτυχιακά τους. Ακόμα, εκείνοι που έχουν πολιτικό μέσο -για να κάνουν μεταπτυχιακό εδώ ή για να διοριστούν στο ΕΣΥ. Ακόμα, εκείνοι που ,λόγω γνωριμίων έχουν ουσιαστικά "αγοράσει" τη δυνατότητα να βάλουν το όνομά τους σε εργασίες, κάτι που μετράει στις αξιολογήσεις. Σε καμία περίπτωση δεν ανταμοίβεται πρώτα αυτός που έχει κοπιάσει.
Αν κάποιος καταφέρει να πάει μπροστά με την αξία του στην Ελλάδα πρέπει να έχει ευνοηθεί πολύ από τις συνθήκες. Αυτό μου λέει η μέχρι τώρα εμπειρία μου. Κάποτε ήμουν εντελώς αρνητική στο καθεστώς των "γνωριμιών" και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ακολουθούσα μοναχική πορεία. Τώρα θα σου έλεγα ότι αν μπορείς να χωθείς , χώσου.
Φιλικά.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Κριμα ρε Ιωαννα και ειχα ψηθει οτι θα γινουμε και οι δυο δασκαλοι!! Δεν πειραζει ομως, στη νομικη Αθηνας θα παει μια πολυ καλη μου φιλη, οποτε θα εχεις καλη παρεα...Yπέγραψες ότι παρέλαβες το απολυτήριο.Τυπικό είναι,δεν έχει καμία σχέση με το μηχανογραφικό.
-----------------------------------------
Άκου πως έχει η πικρή μου ιστορία,τα έβαλα ως εξής:
1.Νομική Αθήνας
2.Παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης Αθήνας
3.Νομική Θεσσαλονίκης
4.Νομική Θράκης
5.Φιλολογία Αθήνας.
Το κατέθεσα σήμερα το πρωί,οπότε, μάλλον, δεν είμαστε συνάδελφοι.(Mακάρι να ανέβει η νομική 700+ μόρια)
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
μην λεμε πραγματα ανυποστατα και για αυτο ειναι απο 1 μεχρι 20 ιουλιου τελος απλα το καθε σχολειο θετει καπιοες ημερομηνιες για να μην γινεται μπαχαλο με ολα τα σχολεια να σε δεχτουν ακομ α και 20 ιουλιου να πας ειναι υποχρεωμενοι να σε δεχτουν ειναι ξεκαθαρη η ανακοινωση του υπουργειου:iagree:λογικα συμφωνα μ την ημερομηνια που θα πει το σχολειο στο οποιιο θα καταθεσεις το μηχανογραφικο σου..
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Δε θα πήγαινα στα παιδαγωγικά λόγω επαγγελματικής αποκατάστασης κι εκνευρίζομαι αφάνταστα με όποιους το κάνουν.Είπα ότι το σκεφτόμουν σοβαρά επειδή μ αρέσει να βρίσκομαι με παιδάκια,να τους μαθαίνω πράγματα κι άλλα τέτοια ωραία.Εξάλλου, όταν θα τελειώσω εγώ τη σχολή δε θα είναι και τόσο σίγουρη η επαγγελματική αποκατάσταση.Για εμένα το να είσαι σωστός δάσκαλος είναι πάνω απ'όλα λειτούργημα.Εννοώ ότι θέλεις να πας Νομική αλλά ίσως επιλέγεις παιδαγωγικά λόγω της επαγγελματικής αποκατάστασης, η οποία στη Νομική-για την Αθήνα- είναι αβέβαιη.
Διάβασα στα "Νέα" του Σαββάτου, στο περιοδικό SCHOOLIGANS, ιστορίες παιδιών που έλεγαν ότι έγινε τρελή αντιγραφή στις πανελλαδικές. Με την ανοχή των επιτηρητών, εννοείται. Είμαι κι εγώ λίγο απογοητευμένη σχετικά με αυτό που είπες ότι ζούμε στη χώρα όπου μόνο με τις γνωριμίες και όχι αξιοκρατικά πας μπροστά. Η εμπειρία μου στην Οδοντιατρική σχολή κι έπειτα για μεταπτυχιακό και στην αγορά εργασίας μου έχει δείξει ότι αυτοί που πάνε μπροστα είναι αυτοί που έχουν χρυσοπληρώσει το πτυχίο τους και τους βαθμούς τους στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, επίσης και τα υποτυπώδη μεταπτυχιακά τους. Ακόμα, εκείνοι που έχουν πολιτικό μέσο -για να κάνουν μεταπτυχιακό εδώ ή για να διοριστούν στο ΕΣΥ. Ακόμα, εκείνοι που ,λόγω γνωριμίων έχουν ουσιαστικά "αγοράσει" τη δυνατότητα να βάλουν το όνομά τους σε εργασίες, κάτι που μετράει στις αξιολογήσεις. Σε καμία περίπτωση δεν ανταμοίβεται πρώτα αυτός που έχει κοπιάσει.
Αν κάποιος καταφέρει να πάει μπροστά με την αξία του στην Ελλάδα πρέπει να έχει ευνοηθεί πολύ από τις συνθήκες. Αυτό μου λέει η μέχρι τώρα εμπειρία μου. Κάποτε ήμουν εντελώς αρνητική στο καθεστώς των "γνωριμιών" και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ακολουθούσα μοναχική πορεία. Τώρα θα σου έλεγα ότι αν μπορείς να χωθείς , χώσου.
Φιλικά.
Τελικά όμως ενέμεινα στην πρώτη μου επιλογή.Το πολύ πολύ πάω κι, αν δω ότι δεν είναι για εμένα, κάνω το 10% (οπότε, foreverfreak,δε χανόμαστε).
Τώρα,όσον αφορά στην αξιοκρατία αυτά είναι γνωστά τοις πάσι,αν και κάνουμε πως τα αγνοούμε και προσπαθούμε να πείσουμε τον εαυτό μας ότι αν δουλέψουμε και πάμε με το σταυρό στο χέρι θα πετύχουμε.
Δυστυχώς τίποτα δεν είναι εντελώς αδιάβλητο.Οι έχοντες εξαγοράζουν τα πάντα και οι μη έχοντες καταβάλλουν τη διπλάσια προσπάθεια για το ίδιο αποτέλεσμα(το"έχοντες" και το "μη έχοντες" δεν αναφέρεται απαραίτητα σε χρήματα).
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Το δευτερο κομματι του post σου με στεναχωρησε πολυ!! Ξερουμε οτι στην Ελλαδα σχεδον τιποτα δε λειτουργει αξιοκρατικα, αλλα οταν το ακουω απο ενα ατομο, που εχει προσπαθει να πετυχει και εχει βιωσει αυτη την κατασταση, αυτο με στεναχωρει απιστευτα... Οσο για την αντιγραφη στις πανελληνιες τι να πω?? Απλα ντροπη τους... Ειναι δυνατον να μας φαει καποιος τη θεση απλα και μονο επειδη καταφερε να αντιγραψει?? Κριμα και παλι κριμα!!Διάβασα στα "Νέα" του Σαββάτου, στο περιοδικό SCHOOLIGANS, ιστορίες παιδιών που έλεγαν ότι έγινε τρελή αντιγραφή στις πανελλαδικές. Με την ανοχή των επιτηρητών, εννοείται. Είμαι κι εγώ λίγο απογοητευμένη σχετικά με αυτό που είπες ότι ζούμε στη χώρα όπου μόνο με τις γνωριμίες και όχι αξιοκρατικά πας μπροστά. Η εμπειρία μου στην Οδοντιατρική σχολή κι έπειτα για μεταπτυχιακό και στην αγορά εργασίας μου έχει δείξει ότι αυτοί που πάνε μπροστα είναι αυτοί που έχουν χρυσοπληρώσει το πτυχίο τους και τους βαθμούς τους στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, επίσης και τα υποτυπώδη μεταπτυχιακά τους. Ακόμα, εκείνοι που έχουν πολιτικό μέσο -για να κάνουν μεταπτυχιακό εδώ ή για να διοριστούν στο ΕΣΥ. Ακόμα, εκείνοι που ,λόγω γνωριμίων έχουν ουσιαστικά "αγοράσει" τη δυνατότητα να βάλουν το όνομά τους σε εργασίες, κάτι που μετράει στις αξιολογήσεις. Σε καμία περίπτωση δεν ανταμοίβεται πρώτα αυτός που έχει κοπιάσει.
Φιλικά.
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Κρίμα που δεν αλλάζει ο Βαθμός του απολυτηρίου όταν δίνεις για 2η φορά
chris_90
Διάσημο μέλος
Οντως κριμα.Κρίμα που δεν αλλάζει ο Βαθμός του απολυτηρίου όταν δίνεις για 2η φορά
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Tυχερός είσαι πάντως,πρέπει να είναι πολύ ενδιαφέρουσα η σχολή σου.Τώρα που γυρνούσα με το μετρό καθόταν δίπλα μου μια κοπέλα(του παιδαγωγικού προφανώς)και κρατούσε ένα σύγγραμμα.Εγώ, ως γνωστή λαθραναγνώστρια, διάβασα ότι αναφερόταν στη συμπεριφορά των δύο φύλων στην αυλή του δημοτικού και στο πώς εκδηλώνουν τα παιδιά την ταυτότητα του φύλου τους.Μου φαίνεται θα παρακολουθώ μαθήματα και στο παιδαγωγικό.Κριμα ρε Ιωαννα και ειχα ψηθει οτι θα γινουμε και οι δυο δασκαλοι!! Δεν πειραζει ομως, στη νομικη Αθηνας θα παει μια πολυ καλη μου φιλη, οποτε θα εχεις καλη παρεα...
ionlask
Νεοφερμένος
:iagree:
Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
18.1
:iagree:
κοντά είμαστε...
18,4!!
:no1:
καλούτσικο, άμα μας άφηναν να αντιγράφουμε θα ήταν καλύτερο αλλά τους έπιασε η σοβαρότητα..
και αν μας έβαζαν λιγότερη ύλη στα γενικής πάλι καλά θα ήταν....
τέλος πάντων, τέλος καλό όλα καλά!!!
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Λαθραναγνωστρια και συ, ε?? Μου φαινεται τελικα, οτι ολοι οσοι ακολουθησαμε τη θεωρητικη μοιαζουμε λιγο πολυ!! Η αληθεια ειναι πως και γω περιμενω πολλα απο τη σχολη μου... Ειναι το μονο που με ενδιαφερε (απο πλευρας πανελλαδικων) και ειμαι πολυ χαρουμενος που κατα πασα πιθανοτητα την πιανω!! Πειτε με μαζοχα, αλλα ανυπομονω να αρχισω τα μαθηματα και τη φοιτητικη ζωη!!Tυχερός είσαι πάντως,πρέπει να είναι πολύ ενδιαφέρουσα η σχολή σου.Τώρα που γυρνούσα με το μετρό καθόταν δίπλα μου μια κοπέλα(του παιδαγωγικού προφανώς)και κρατούσε ένα σύγγραμμα.Εγώ, ως γνωστή λαθραναγνώστρια, διάβασα ότι αναφερόταν στη συμπεριφορά των δύο φύλων στην αυλή του δημοτικού και στο πώς εκδηλώνουν τα παιδιά την ταυτότητα του φύλου τους.Μου φαίνεται θα παρακολουθώ μαθήματα και στο παιδαγωγικό.
karaap
Νεοφερμένος
geogytheio
Νεοφερμένος
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.