ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο διπλανος μου που εγραψε 19!!Κοινώς, υπάρχει κανένας θνητός που να έγραψε πάρα πολύ καλά στην έκθεση (δηλαδή 18 με 18,5 και πάνω);;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsixlofouska
Νεοφερμένος
κι εγω 18 εγραψα...Κοινώς, υπάρχει κανένας θνητός που να έγραψε πάρα πολύ καλά στην έκθεση (δηλαδή 18 με 18,5 και πάνω);;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η σημαιοφορος του σχολειου 18.5 μια αλλη 18.8 κ μετα ηταν το 17.2 το δικο μου. Αυτα:xixi:Κοινώς, υπάρχει κανένας θνητός που να έγραψε πάρα πολύ καλά στην έκθεση (δηλαδή 18 με 18,5 και πάνω);;
matina 18
Νεοφερμένος
φυσικη κατευθυνσης 19,5
χημεια βιοχημεια 19,8
ηλεκτρολογια 19,1
μαθηματικα γενικης 19,3
εκθεση 16,6
αοθ 19
περασα αρχιτεκτονων μηχανικων στο απθ!!(1η επιλογη)
Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
18 νταν κι εγώ..κι εγω 18 εγραψα...
chiona8
Νεοφερμένος
Έκθεση: 16.7
Βιολογία Κατεύθυνσης: 19.2
Χημεία Κατεύθυνσης: 20
Φυσική Κατεύθυνσης: 20
Βιολογία Γενικής: 20
Catherine3
Εκκολαπτόμενο μέλος
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο δευτερος δεν πρεπει να ειχε πολλα κεφια..Μια απο το σχολείο μου έγραψε έκθεση 19.4!!! Ο πρώτος της έβαλε 97 ο δευτέρος 80 κ ο τρίτος πάλι 97!!!!
matina 18
Νεοφερμένος
εμας στο βολο μια κοπελα εβγαλε 19962 ολα 100 και εκθεση 98 (ο 1ος 100 κ ο 2ος 96)Μια απο το σχολείο μου έγραψε έκθεση 19.4!!! Ο πρώτος της έβαλε 97 ο δευτέρος 80 κ ο τρίτος πάλι 97!!!!
emmy_
Νεοφερμένος
αντε να σας πω κι εγω τους δικους μου βαθμους να παθετε την πλακα σας!εδωσα το 2007..Nerd approaching.....
Τεχνολογική Κατεύθυνση
Έκθεση: 16,1
Τα υπόλοιπα... :no1:
Αποτέλεσμα; Σχολή ΗΜΜΥ ΕΜΠ. Καλά να πάθω.
ιστορια 9.9
λατινικα 8.9
αρχαια 6.7
λογοτεχνια 12.4 παρακαλωωωωω
εκθεση 10.3
βιολογια 9.7
χαχα ακομα γελαω με τα χαλια μου!ειχα βγαλει καπου 10000 μορια ουτε που θυμαμαι..οχι οτι με ενδιεφερε πολυ αλλιως θα διαβαζα..εννοειται πως δεν περασα πουθενα!παρολα αυτα μετα απο 2 χρονια το εχω παρει αποφαση και φετος θα ξαναδωσω!εχω στρωθει για τα καλα.θελω να περασω κοινωνικης εργασιας..τιποτα τρομερο!τι λετε το'χω??
maraki love
Διάσημο μέλος
emmy_
Νεοφερμένος
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
evelin19
Εκκολαπτόμενο μέλος
nex.
Νεοφερμένος
Εχω ομως αμφιβολιες για τον τροπο που διαβαζω. Θα ειμουν ευγνωμων αν καποιος απο εσας, που εγραψε καλα στα μαθηματικα και ''επιασε'' αυτο το απροσεγγιστο 19 , με συμβουλευε και μου πρωτεινε ιδεες για τον τροπο διαβασματος για τα μαθηματικα κατευθηνσης!
Ευχαριστω.
Υ.Γ : 1000 σορρυ για τα ορθογραφικα αλλα εκθεση παω για ενα 12αρακι!!
chris_90
Διάσημο μέλος
Παντως be cool, το να αγχωνεσαι μονο πισω σε παει (ποιος μιλαει, αλλα τελος παντων, σαν συμβουλη μια φορα πιανει ).
thanous18
Περιβόητο μέλος
:!::!: τζιζουσεμας στο βολο μια κοπελα εβγαλε 19962 ολα 100 και εκθεση 98 (ο 1ος 100 κ ο 2ος 96)
εγω εβγαλα 19000 αλλα δεν ειχα και τετοιους βαθμους...
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Έγραψα 19,2(98 κι 94)αλλά δεν είμαι θνητή.Κοινώς, υπάρχει κανένας θνητός που να έγραψε πάρα πολύ καλά στην έκθεση (δηλαδή 18 με 18,5 και πάνω);;
antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό θα πει να έχεις το γνώθι σαυτόν...!!!Έγραψα 19,2(98 κι 94)αλλά δεν είμαι θνητή.
miv
Επιφανές μέλος
Κοινώς, υπάρχει κανένας θνητός που να έγραψε πάρα πολύ καλά στην έκθεση (δηλαδή 18 με 18,5 και πάνω);;
Κατά το ήμισυ...Δηλαδή ο ένας διορθωτής μου έβαλε 93 (18,6) και ο δεύτερος το μειωσε με 81, δηλαδη γενικά 17,4.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thepigod762
- MR WHITE
- Τρελας123
- Γιώργος Ζ
- eukleidhs1821
- Kitana
- Nickymtss
- Hased Babis
- SlimShady
- Maria1743
- Nikoleta_Giann
- GTS
- το κοριτσι του μαη
- Specon
- Lia 2006
- Marios2020
- diamag
- marianna04
- mickie
- St11
- kostas83
- Thanos_D
- danai241
- Unseen skygge
- EiriniS20
- ioannaion
- Έμμα
- Dimitris9
- Κλημεντίνη
- Vkvkvk
- tsiobieman
- uni77
- DimitraA.
- tslef8
- Kostakis45
- Athens2002
- the purge
- Meow
- eri548
- PanosCh002
- Panagiotis849
- Μάρκος Βασίλης
- Memetchi
- tasost
- tymvorixos
- MarcoReus
- kiyoshi
- Alexandros973
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Steffie88
- Makis7
- UncleJ
- Viedo
- jimis2001
- Zetakallipidou
- ΘανάσοςG4
- Αριάνα123
- Kamelan
- Parrot
- jul25
- valantis21
- GiwrgosLxs
- Άρτεμις Α.
- Jocaste
- TonyMontanaEse
- Pharmacist01
- Revekka
- george777
- χημεια4λαιφ
- Vold
- Ststst02
- gwgw_5
- Mary98
- igeorgeoikonomo
- don_vito
- Alma Libre
- Νομικάριος13
- Πα.Κ
- NikosGer
- barkos
- suaimhneas
- Eleni54
- Power-13
- aggelosst9
- hirasawayui
- Scandal
- charmander
- TigerHunt
- Adolfo valencia
- American Economist
- roud
- Livaja10
- CELTICS FAN
- efi25
- stamoul1s
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.