genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος
genetics_75 πολυ καλο το site που εδωσες...:no1: καιρο εψαχνα να το βρω
αντε καλό ψάξιμο :no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antoniak
Νεοφερμένος
φυσικη 16.8
αοθ 19.5
μαθηματικα γεν 20
αοδε 20
εκθεση 15.6
προγραμματισμο 19
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fok
Νεοφερμένος
Φυσικη κατ 18.2
Α.Ο.Δ.Ε 20
Α.Ε.Σ.Π.Π 19.2
Εκθεση 14.8
Βιολογια γεν 19.6
djimmakos
Διάσημο μέλος
Δεύτερον, συνεχίστε μέσα στα πλαίσια του θέματος και μην ξαναξεφύγετε γιατί είναι κρίμα να κλειδωθεί οριστικά ένα τέτοιο θέμα
Γειά χαρά και καλή συνέχεια.
Darkness
Περιβόητο μέλος
Μπραβο κ για την υπομονη σου!!!:no1:
tomaraki!
Νεοφερμένος
μαθηματικά γεν.:19.5
μαθηματικά κατ/νσης:18.4
βιολογια:18.2
φυσική:17.6
χημεία:20
ΒΠ:19.1
19111 μορια στο τριτο και 19011 δευτερο και τεταρτο
DIMITRAA
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
aphroditechan
Νεοφερμένος
αρχαια:18.5
λογοτεχνια:19.2
λατινικα:19.7
ιστορια:17.7
εκθεση:17
βιολογια:20
18967 μορια!!
ChazyChaz
Νεοφερμένος
Ιστορια 17,1
βιολογια 17,2
Αρχαια 15,2
Λατινικα 14
Κειμενα 9!
Συνολο 15076
Darkness
Περιβόητο μέλος
Χα.. εβγαλα 24 μορια πανω απο εσενα! 15.100. Κριμα ρε γαμωτο σε εριξε πολυ η Λογοτεχνια, κριμα! Με τους βαθμους που εγραψες θα τα πηγαινες πολυ καλυτερα. Μακαρι να πιανεις εκει που θες. :no1:Εκθεση 14,5
Ιστορια 17,1
βιολογια 17,2
Αρχαια 15,2
Λατινικα 14
Κειμενα 9!
Συνολο 15076
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι θα χει κατω απο 11500 μορια αυτα μπραβο σου απο επαλ και μπηκες μπραβο ειλικρινα μεγαλη επιτυιχια:no1:Εγώ έβγαλα πενελλήνιες 12.235 μόρια ενδιαφέρομαι να περάσω ΤΕΙ πληροφορικής ΣΕΡΡΕΣ είμαι σε ΕΠΑΛ α' ομάδας! περνάω?? please ας μου απαντήσει κάποιος!!!
Civilara
Περιβόητο μέλος
Εγώ έβγαλα πενελλήνιες 12.235 μόρια ενδιαφέρομαι να περάσω ΤΕΙ πληροφορικής ΣΕΡΡΕΣ είμαι σε ΕΠΑΛ α' ομάδας! περνάω?? please ας μου απαντήσει κάποιος!!!
Μήπως εννοείς 1223,5 μόρια ή μήπως εννοείς ΕΠΑΛ Β ομάδας?
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
1223,5 μορια????:wow: μα δεν γινεται τετοιος βαθμος με αυτον σημαινει οτι γραφεις 1 σε καθε μαθημα αποκλειεταιΜήπως εννοείς 1223,5 μόρια ή μήπως εννοείς ΕΠΑΛ Β ομάδας?
Civilara
Περιβόητο μέλος
1223,5 μορια????:wow: μα δεν γινεται τετοιος βαθμος με αυτον σημαινει οτι γραφεις 1 σε καθε μαθημα αποκλειεται
Στα ΕΠΑΛ Α το άριστα είναι 2000 μόρια και μπορούν να έχουν ένα δεκαδικό ψηφίο.
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
ααααα και τι σχολες διεκδικουν?τις ιδιες με ημερησιο?Στα ΕΠΑΛ Α το άριστα είναι 2000 μόρια και μπορούν να έχουν ένα δεκαδικό ψηφίο.
Civilara
Περιβόητο μέλος
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
αει οπως πολυτεχνεια και μετσοβια δεν εχεις δικαιωμα?
ωραιος πολυ ωραιος ποια χρονια εδωσες φιλε μου?Nerd approaching.....
Τεχνολογική Κατεύθυνση
Έκθεση: 16,1
Τα υπόλοιπα... :no1:
Αποτέλεσμα; Σχολή ΗΜΜΥ ΕΜΠ. Καλά να πάθω.
ω θεος βοηθοςςςςςς ιλεος ιλεος που λενε και σε καποια θρησκεια2004 (είχαμε 9 μαθήματα τότε)
Μαθηματικά Κ: 19,9
Φυσική Κ: 19,2
ΑΕΠΠ: 19,4
ΑΟΔΕ: 19,5
Έκθεση: 15,9
Μαθηματικά ΓΠ: 20
Φυσική ΓΠ: 19
Βιολογία: 19,6
Ιστορία: 15,2
(ω ναι, 3 χρόνια μετά τα θυμάμαι με ακρίβεια δεκάτου )
2007
Μαθηματικά Κ: 17,7
Φυσική Κ: 19,6
ΑΕΠΠ: 19,4
ΑΟΔΕ: 17,6
Έκθεση: 14
Μαθηματικά ΓΠ: 19
Εδώ διακρίνουμε 3 πανελλήνιες πρωτοτυπίες:Τώρα το γιατί ξανάδωσα είναι μεγάααααλη ιστορία την οποία θα αναλύσω σε άλλο ποστ.
- Πρέπει να είμαι το μόνο άτομο που ξανάδωσε πανελλήνιες ενώ είχε βγάλει 19000 μόρια
- Πρέπει να είμαι το μόνο άτομο που τη δεύτερη φορά που έδωσε τα πήγε χειρότερα σχεδόν σε όλα και έβγαλε 1000 μόρια πιο κάτω
- Πρέπει να είμαι το μόνο άτομο που έχοντας φοιτήσει σε σχολή 2 χρόνια, και μάλιστα πολυτεχνική, ξανάδωσε πανελλήνιες
orestisps
Νεοφερμένος
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
karaap
Νεοφερμένος
λεω να παω φιλολογια θεσνικης τι λετε?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thepigod762
- MR WHITE
- Τρελας123
- Γιώργος Ζ
- eukleidhs1821
- Kitana
- Nickymtss
- Hased Babis
- SlimShady
- Maria1743
- Nikoleta_Giann
- GTS
- το κοριτσι του μαη
- Specon
- Lia 2006
- Marios2020
- diamag
- marianna04
- mickie
- St11
- kostas83
- Thanos_D
- danai241
- Unseen skygge
- EiriniS20
- ioannaion
- Έμμα
- Dimitris9
- Κλημεντίνη
- Vkvkvk
- tsiobieman
- uni77
- DimitraA.
- tslef8
- Kostakis45
- Athens2002
- the purge
- Meow
- eri548
- PanosCh002
- Panagiotis849
- Μάρκος Βασίλης
- Memetchi
- tasost
- tymvorixos
- MarcoReus
- kiyoshi
- Alexandros973
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Steffie88
- Makis7
- UncleJ
- Viedo
- jimis2001
- Zetakallipidou
- ΘανάσοςG4
- Αριάνα123
- Kamelan
- Parrot
- jul25
- valantis21
- GiwrgosLxs
- Άρτεμις Α.
- Jocaste
- TonyMontanaEse
- Pharmacist01
- Revekka
- george777
- χημεια4λαιφ
- Vold
- Ststst02
- gwgw_5
- Mary98
- igeorgeoikonomo
- don_vito
- Alma Libre
- Νομικάριος13
- Πα.Κ
- NikosGer
- barkos
- suaimhneas
- Eleni54
- Power-13
- aggelosst9
- hirasawayui
- Scandal
- charmander
- TigerHunt
- Adolfo valencia
- American Economist
- roud
- Livaja10
- CELTICS FAN
- efi25
- stamoul1s
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.