who
Πολύ δραστήριο μέλος
Εκθεση 16,4
Βιολογια 19,8
Αρχαία 19,1
Λατινικα 19,2
Λογοτεχνία 17,5 και
Ιστορια 18,7!!
Και στο πρωτο πεδίο εβγαλα 18.883 μορια!!
Κοπελιά, εσύ παίζει να 'σαι πιο φυτό κι απ' την γλάστρα που 'χω στο μπαλκόνι μου (κλεμμένο). Συγχαρητήρια κι από 'δω Λενιώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boubou
Εκκολαπτόμενο μέλος
αρχαια 17,4
λατινικα 18,2
ιστορια 18,8
βιολογια 20!!!!!!!!!
εκθεση 15,5
κειμενα 13,5
στο πρωτο εβγαλα 17729
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σελήνη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βιολογία Γενικής παιδείας: 20
Μαθηματικά: 15.1
Φυσική: 19.4
Χημεία: 19.6
Βιολογία: 19.5
για 3ο πεδίο 18963 μόρια...
Chartson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συνολικα 19473
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχεις κάνει κάποιο λάθος, με αυτούς τους βαθμούς βγάζεις πάνω από 19100Έκθεση: 19.3
Βιολογία Γενικής παιδείας: 20
Μαθηματικά: 15.1
Φυσική: 19.4
Χημεία: 19.6
Βιολογία: 19.5
για 3ο πεδίο 18963 μόρια...
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Chartson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Zod
Δραστήριο μέλος
Άσχετα, που μερικοί δεν το εφαρμόζουν και την πληρώνουν τα καημένα τα παιδιά .
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Τεχνολογική δε ξέρω τι γίνεται.
Θεωρητική,είναι λίγο περίεργα τα πράγματα.Εμένα η αρχαίου μου είχε 19 πρώτο τετράμηνο κι έγραψα στις πανελλήνιες 19,5.Και το 19 λέει μου το έβαλε για επισήμανση,όχι επειδή δεν άξιζα το 20.(νοιάστηκα για την επισήμανση,αν είχα 20,θα είχα βγάλει 50 μόρια παραπάνω,19738)
Πάντως κι εγώ στο δεύτερο ήθελα να πάω,μένω και πιο κοντά άλλωστε,αλλά μου είπαν ότι ανήκω στο πρώτο.
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ενα ποστ σου πριν απο κανα μηνα νομιζω πως ειχα διαβασει πως δεν τα πηγες καλα και πως θα πας για 2η χρονια. wtf?!Θετική βάζουν αβέρτα και το κάνουν και συμβόλαιο από την αρχή της χρονιάς ότι όσο και να γράψουν θα χουν 20.
Θεωρητική,είναι λίγο περίεργα τα πράγματα.Εμένα η αρχαίου μου είχε 19 πρώτο τετράμηνο κι έγραψα στις πανελλήνιες 19,5.Και το 19 λέει μου το έβαλε για επισήμανση,όχι επειδή δεν άξιζα το 20.(νοιάστηκα για την επισήμανση,αν είχα 20,θα είχα βγάλει 50 μόρια παραπάνω,19738)
Πάντως κι εγώ στο δεύτερο ήθελα να πάω,μένω και πιο κοντά άλλωστε,αλλά μου είπαν ότι ανήκω στο πρώτο.
XARA62
Εκκολαπτόμενο μέλος
Chartson
Εκκολαπτόμενο μέλος
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Φυσική κατ.:19,8 (99 both)
Χημεια:19,5 (98 και 97)
Βιλογία κατ:18,2(!) (93 και 89)
Μαθ. γεν.:20 (100)
Έκθεση:15,2 (78 και 74)
Σύνολο 2ο κ 4ο 19130. Στόχος:Χημικών Μηχανικών! Συγχαρητηρια παιδιαααααα!!! σκισατεεεεε!!!:no1:
miv
Επιφανές μέλος
Θετική βάζουν αβέρτα και το κάνουν και συμβόλαιο από την αρχή της χρονιάς ότι όσο και να γράψουν θα χουν 20.
Ναι, είναι γεγονός ότι οι φιλόλογοι είναι πολύ περίεργοι στο θέμα αυτό. Εγώ (και πολλοί άλλοι) της τεχνολογικής-θετικής είχα σε όλα τα μαθήματα και στα δύο τετράμηνα 20. Στη θεωρητική αμφιβάλλω αν αυτό συνέβη σε πάνω από 1-2 άτομα.
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Ναι?Μάλλον κλαιγόμουν ως συνήθως.Βρες το να γελάσουμε.Σε ενα ποστ σου πριν απο κανα μηνα νομιζω πως ειχα διαβασει πως δεν τα πηγες καλα και πως θα πας για 2η χρονια. wtf?!
-----------------------------------------
19688 για την ακρίβεια,λόγω του 19.Μα είναι θρίαμβος!19738 Θεωρητικη? omg σε εμάς μία εβγαλε 19200 και το θεωρήσαμε θρίαμβο..
-----------------------------------------
Το καλοκαίρι πριν τη Β Λυκείου δεν άνοιξα ούτε περιοδικό.(Ήρθε βέβαια ως θεία δίκη τη καλοκαίρι της Γ).Καλά,εγώ δεν ήξερα και σε ποια κατεύθυνση να πάω,τι μαθήματα να έκανα?Κρίνω όμως ότι δεν είναι απαραίτητο.Κοίτα να ξεκουραστείς.Ειμαρμένη, είναι επιβεβλημένο το φροντιστήριο το καλοκαίρι πριν τη Β λυκείου για θεωρητική; Έχω ΜΟ 19,5 αρχαία, 19,8 Λογοτεχνία, 19,6 Ιστορία στο ενδεικτικό Α λυκείου σε σχολείο που γίνεται σοβαρή δουλειά.
Άρχισα όμως από το χειμώνα της Β Λυκείου την ύλη της Γ και ειδικά αρχαία και λογοτεχνία.(Δεν έκανα καν τα μαθήματα της Β σε φροντιστήριο).Δώσε βάση εκεί και μην αφήνεις κενά σε γραμματική και συντατικό αρχαίων και λατινικών.Σου εύχομαι καλή τύχη κι ό,τι θες ρώτα με και,αν ξέρω, θα σε βοηθήσω!Α!Και οι βαθμοί σου είναι πάρα πολύ καλοί,αλλά μέχρι την τρίτη αλλάζουν πολλά πράγματα.Εγώ Α Λυκείου στις εξετάσεις είχα γράψει λογοτεχνία το χαμηλότερο μου 17,2 και στις πανελλήνιες έγραψα 19,8.Εν πάση περιπτώσει, συνέχισε έτσι.
XARA62
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Lila Kati
Νεοφερμένος
Μαθηματικά Κατ.: 19.6
Φυσική Κατ.: 18.6
ΑΝΕΦ: 18.4
ΑΟΔΕ: 19.3
Έκθεση: 18.8
Βιολογία ΓΠ: 19.8
Σύνολο στο 4ο: 19.347
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thepigod762
- MR WHITE
- Τρελας123
- Γιώργος Ζ
- eukleidhs1821
- Kitana
- Nickymtss
- Hased Babis
- SlimShady
- Maria1743
- Nikoleta_Giann
- GTS
- το κοριτσι του μαη
- Specon
- Lia 2006
- Marios2020
- diamag
- marianna04
- mickie
- St11
- kostas83
- Thanos_D
- danai241
- Unseen skygge
- EiriniS20
- ioannaion
- Έμμα
- Dimitris9
- Κλημεντίνη
- Vkvkvk
- tsiobieman
- uni77
- DimitraA.
- tslef8
- Kostakis45
- Athens2002
- the purge
- Meow
- eri548
- PanosCh002
- Panagiotis849
- Μάρκος Βασίλης
- Memetchi
- tasost
- tymvorixos
- MarcoReus
- kiyoshi
- Alexandros973
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Steffie88
- Makis7
- UncleJ
- Viedo
- jimis2001
- Zetakallipidou
- ΘανάσοςG4
- Αριάνα123
- Kamelan
- Parrot
- jul25
- valantis21
- GiwrgosLxs
- Άρτεμις Α.
- Jocaste
- TonyMontanaEse
- Pharmacist01
- Revekka
- george777
- χημεια4λαιφ
- Vold
- Ststst02
- gwgw_5
- Mary98
- igeorgeoikonomo
- don_vito
- Alma Libre
- Νομικάριος13
- Πα.Κ
- NikosGer
- barkos
- suaimhneas
- Eleni54
- Power-13
- aggelosst9
- hirasawayui
- Scandal
- charmander
- TigerHunt
- Adolfo valencia
- American Economist
- roud
- Livaja10
- CELTICS FAN
- efi25
- stamoul1s
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.