Darkness
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnc
Νεοφερμένος
Μαθηματικα κατευθυνσης : 12.5 (περυσι ειχα γραψει 13.1 χαχαχα)
Φυσικη κατευθυνσης: 18.9
Αναπτυξη εφαρμογων: 19.8 (Αυτο το -32,0 μου χαλασε το 20)
ΑΟΔΕ: 17.6
Μαθηματικα γενικης: 18.8
Εκθεση :14.8
Μορια: 16624
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cJay
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπραβο παιδιά! πιστευω πήγαμε πολυ καλα
Darkness
Περιβόητο μέλος
Gladiator
Νεοφερμένος
heili scott
Νεοφερμένος
μαθηματικα κατευθηνσης 16,3(γαμωτο)
φυσικη κατευθηνσης 18,3
χημεια κατευθηνσης 18,1(γαμωτο)
βιολογια κατευθηνσης 19,6:no1:
εκθεση 17,3
συνολο 18918 στο 3ο κ 19048 στο 5ο
-----------------------------------------
Για παραδειγμα τα δικα μας περυσι πηγαν καβαλα κ ηταν υπερβολικα αυστηροι μεχρι κ μια μαθητρια του 20 εβγαλε μονο 17.000 κ κατι και φυσικα για αυτην ηταν πολυ λιγο και ετσι φυσικα εχασε πολλες σχολες που ηθελε. Προπερσι ειχαν παει Λαρισα και περασε κ ο καθε κακομοιρης που πηγαιναι απλα για βολτα στις εξετασεις...Ξερω ειναι αδικο αλλα κ τι να κανεις?
αυτοι οι αριστοι του 20 που τελικα γραφουν 17 ειναι μπουρδες.6 χρονια γυμνασιο κ λυκειο ειχαμε μια κοπελα παραστατης,σημεοφορος κτλ που εμεις τα παιδια μεταξυ μας ξεραμε οτι η κοπελα δε το ειχε,τσαμπα οι βαθμοι.ειχε ομως τη φημη της καλης μαθητριας κ αυτο κ μονο πολλες φορες μετραει.εγω κ ενα αγορι ειμασταν οι πραγματικα καλοι κ παρολα αυτα αδικημενοι γι αυτο κ παντα ειχα το παραπονο της αδικιας.η μανα μου ομως μου ελεγε οτι οσο κ αν της βαζουν στο σχολειο στο τελος θα φανει ποιος το αξιζει...τελικα εγω κ ο αλλος ειμασταν οι μονοι στο σχολειο(καμια 30 ατομα ειχαμε συνολο)που πιασαμε 19+ κ το 20!! επιασε μετα βιας 17.αν ηταν οντως καλη ας το αποδεικνυε.κ ξερω οτι ο παραγοντας τυχη ειναι σημαντικος αλλα ενας καλος μαθητης αντε να μην του κατσουν απο γκαντεμια 1-2 μαθηματα οχι ομως ολα!!
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
Και επισης, πώς οριζεις το 'καλος';
Civilara
Περιβόητο μέλος
eleni91
Νεοφερμένος
βιολογια γεν. 18,8
χημεια κατ. 19
φυσική κατ. 18,9
μαθαματ. κατ. 15
εκθεση 15,5
σύνολο 18390 στο 3 πεδίο
και 17876 στο 2 και 4 πεδίο
μάλλον θα δηλώσω βιολογίας ή χημείας .
κανείς άλλος συνάδελφος??
bobby1
Νεοφερμένος
UnSourCeR
Νεοφερμένος
μαθηματικά γενικής , οικονομία , αοδε : 20
Προγραμματισμό : 19.8
Μαθηματικά κατ : 19.6 (100 ο 1ος 96 ο 2ος βαθμολογητής , πώς γίνεται να υπάρχουν τέτοιες αποκλίσεις στα μαθ κατ..... )
Φυσική Κατ : 19.4
Έκθεση : 16. 8 ( 79 ο 1ος και 89 ο 2ος βαθμολογητής)
19.487 στο 4το και 19.561 στο 5το
Και χάνω 94 μόρια από τους παπ@@ες καθηγητές του σχολείου. Οι οποίοι όπως πάντα προσπάθησαν να προωθήσουν συγκεκριμένους μαθητές (είτε παιδιά καθηγητών είτε γνωστούς τους είτε επειδή τους έκανα ιδιαίτερα κ.τ.λ )
Αρά πάμε για ΗΜΜΥ στο ΕΜΠ
chris_90
Διάσημο μέλος
Δεν εχασες και 320 μορια. Οποτε μικρο το κακο...Και χάνω 94 μόρια από τους παπ@@ες καθηγητές του σχολείου.
Και Μαθ. κατ. ειχα αποκλιση 99/95. Δεν εισαι ο μονος λοιπον.
UnSourCeR
Νεοφερμένος
Δεν εχασες και 320 μορια. Οποτε μικρο το κακο...
Και Μαθ. κατ. ειχα αποκλιση 99/95. Δεν εισαι ο μονος λοιπον.
Εννοείται πάρα πολύ μικρό το κακό αφού πιάνω σχεδόν σίγουρα το τμήμα που θέλω , αλλά με αηδιάζουν τα κριτήρια βάσει των οποίων βαθμολογούν ορισμένοι καθηγητές ...
Εσύ έχασες 320 μόρια ? ή αναφέρεις έναν τυχαίο αριθμό για παράδειγμα?
chris_90
Διάσημο μέλος
UnSourCeR
Νεοφερμένος
Οχι, εχασα τοσα.
Πω.... εδώ ένιωσα εγώ αδικημένος με τα μόρια που έχασα , ούτε να φανταστώ δεν μπορώ τι θα έκανα στην θέση σου , παίζει και να τους έσπαγα στο ξύλο
Iliaso
Περιβόητο μέλος
hearts_alive
Νεοφερμένος
Ας πω και τους δικούς μου έστω και καθυστερημένα
μαθηματικά γενικής , οικονομία , αοδε : 20
Προγραμματισμό : 19.8
Μαθηματικά κατ : 19.6 (100 ο 1ος 96 ο 2ος βαθμολογητής , πώς γίνεται να υπάρχουν τέτοιες αποκλίσεις στα μαθ κατ..... )
Φυσική Κατ : 19.4
Έκθεση : 16. 8 ( 79 ο 1ος και 89 ο 2ος βαθμολογητής)
19.487 στο 4το και 19.561 στο 5το
Και χάνω 94 μόρια από τους παπ@@ες καθηγητές του σχολείου. Οι οποίοι όπως πάντα προσπάθησαν να προωθήσουν συγκεκριμένους μαθητές (είτε παιδιά καθηγητών είτε γνωστούς τους είτε επειδή τους έκανα ιδιαίτερα κ.τ.λ )
Αρά πάμε για ΗΜΜΥ στο ΕΜΠ
Ωραίος :thanks:
Συμφοιτητές του χρόνου =)
Καλά ε παίζει δηλαδή να ξέρω (είτε irl είτε μέσω internet) πάνω από 10 άτομα στα 215 (εγώ είμαι ο 216ος ) που θα'μαστε συμφοιτητές του χρόνου (μιλάω για το 90% φυσικά =P).
Άντε καλή μας σταδιοδρομία.
dexter08
Νεοφερμένος
Οχι, εχασα τοσα. Και να μην πω ποοοοσες σχολες χανω απ' αυτη την απωλεια.
+γω εχασα 105 μορια λογω αποκλισης στην οικονομια..εγραψα 20 και ειχα 19 και 18 στα τετραμηνα...
παντως με τα 16696 μορια που εβγαλα ειμαι απολυτως ευχαριστημενος και πιανω και την πρωτη μου επιλογη στις σχολες!
eleni91
Νεοφερμένος
johnc
Νεοφερμένος
Πω.... εδώ ένιωσα εγώ αδικημένος με τα μόρια που έχασα , ούτε να φανταστώ δεν μπορώ τι θα έκανα στην θέση σου , παίζει και να τους έσπαγα στο ξύλο
Πωω εγω τι να λεω σε αυτη την περιπτωση ??? Εβγαλα 16624, αν μου ειχαν ολοι οι καθηγητες 20.... 17047 καλο???
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thepigod762
- MR WHITE
- Τρελας123
- Γιώργος Ζ
- eukleidhs1821
- Kitana
- Nickymtss
- Hased Babis
- SlimShady
- Maria1743
- Nikoleta_Giann
- GTS
- το κοριτσι του μαη
- Specon
- Lia 2006
- Marios2020
- diamag
- marianna04
- mickie
- St11
- kostas83
- Thanos_D
- danai241
- Unseen skygge
- EiriniS20
- ioannaion
- Έμμα
- Dimitris9
- Κλημεντίνη
- Vkvkvk
- tsiobieman
- uni77
- DimitraA.
- tslef8
- Kostakis45
- Athens2002
- the purge
- Meow
- eri548
- PanosCh002
- Panagiotis849
- Μάρκος Βασίλης
- Memetchi
- tasost
- tymvorixos
- MarcoReus
- kiyoshi
- Alexandros973
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Steffie88
- Makis7
- UncleJ
- Viedo
- jimis2001
- Zetakallipidou
- ΘανάσοςG4
- Αριάνα123
- Kamelan
- Parrot
- jul25
- valantis21
- GiwrgosLxs
- Άρτεμις Α.
- Jocaste
- TonyMontanaEse
- Pharmacist01
- Revekka
- george777
- χημεια4λαιφ
- Vold
- Ststst02
- gwgw_5
- Mary98
- igeorgeoikonomo
- don_vito
- Alma Libre
- Νομικάριος13
- Πα.Κ
- NikosGer
- barkos
- suaimhneas
- Eleni54
- Power-13
- aggelosst9
- hirasawayui
- Scandal
- charmander
- TigerHunt
- Adolfo valencia
- American Economist
- roud
- Livaja10
- CELTICS FAN
- efi25
- stamoul1s
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.