krikos
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orlando
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος
demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
journalist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειχαμε παντως και δυο μαθητες της θετικης που αριστευσαν.Μια κοπελα που πηρε σ'ολα 20 πλην της εκθεσης που πηρε 15 (εβγαλε 19427) κι ενα αγορι (μιλαμε για μεγαλο φυτο),που πηρε σ'ολα 20 πλην της εκθεσης που πηρε 19,8!Εννοειται πως βγηκε πρωτος στο σχολειο με...19976!
Kristal
Εκκολαπτόμενο μέλος
journalist
Εκκολαπτόμενο μέλος
piper_h
Νεοφερμένος
Anarki
Διάσημο μέλος
hollaback
Νεοφερμένος
journalist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν έτσι αισθάνεται ωραία, μαγκιά του.
Καλα,αυτο εννοειται.Ασχετα που διαφωνω με τον τροπο που ζει,δεν εχω το παραμικρο δικαιωμα να του πω πως η ζωη του ειναι χαλια.Την διαφωνια μου μπορω να την περιορισω στα να μην υιοθετησω κι εγω αυτο το στυλ.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω ειδα εναν συμμαθητη μου απ'την κατευθυνση που πηρε και στα 4 μαθηματα κατω απο 1...Τον συναντησα την επομενη της εκδοσης των αποτελεσματων και μου ειπε πως ειχε βγαλει για το 1ο πεδιο...673 μορια!
Ειχαμε παντως και δυο μαθητες της θετικης που αριστευσαν.Μια κοπελα που πηρε σ'ολα 20 πλην της εκθεσης που πηρε 15 (εβγαλε 19427) κι ενα αγορι (μιλαμε για μεγαλο φυτο),που πηρε σ'ολα 20 πλην της εκθεσης που πηρε 19,8!Εννοειται πως βγηκε πρωτος στο σχολειο με...19976!
Ή εσύ ή αυτός λέτε ψέμματα. Τους πρώτους τους έβγαλαν όλους οι εφημερίδες της Αθήνας και ο πρώτος πρώτος είχε βγάλει περίπου 19.800.
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
journalist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ή εσύ ή αυτός λέτε ψέμματα. Τους πρώτους τους έβγαλαν όλους οι εφημερίδες της Αθήνας και ο πρώτος πρώτος είχε βγάλει περίπου 19.800.
Εγω παντως,ειδα τους βαθμους του (πλην της εκθεσης) και ειχε σ'ολα 20...Τωρα,αν μου ειπε ψεμματα για την εκθεση,δεν ξερω...Και δεν μ'απασχολει...
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
ασχετο
αν καποιος εχει γραψει 1 στα 100 τοτε ειναι 2 στα 200 η αλλιως 0.02.
αρα γινεται να γραψει καποιος τοσο...
οι βαθμοι μου ειναι
μαθ γεν: 19.7 (δεν ξερω που μου εκοψαν)
μαθ κατ:17.9
φυσικη:19.9
Αοδε:19,8 (αυτη η καταραμενη τελεια...παντα την ξεχναγα)
ΑΕΠΠ:17.4(!)(τα εκανα χαλια στη θεωρια)
εκθεση:16 (και ειχα μεσο ορο 15.5...)
εβγαλα 18705
θα δηλωσω Ηλεκτρολογους ΕΜΠ
και μετα πατρα
ασχετο ειναι σιγουρο οτι δικαιουμαι μεταγραφη απο το τμημα ηλεκτρολογων μηχανικων και τεχνολογιας Η/Υ στο εμπ?
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Τέλος πάντων.... Sorry κιόλας δικό μου λάθος, γιατί εγώ αμφισβήτησα τους βαθμούς.. Όντως στο ischool ποστάρουν κατά κύριο λόγο άριστοι μαθητές... Απλά αναρωτιόμουν για τις βάσεις που θα πάνε αν είναι όλοι έτσι....
οι πολυ κακοι μαθητες αμφιβαλω αν γνωριζουν πως λειτουργει ενας υπολογιστης. εκτος απο αυτους που παιζουν συνεχεια στα ιντερντετ cafe.
Orlando
Δραστήριο μέλος
1 στα 100=0.2 στα 20...Ελπιζω να νιωθειςαν καποιος εχει γραψει 1 στα 100 τοτε ειναι 2 στα 200 η αλλιως 0.02.
αρα γινεται να γραψει καποιος τοσο
Αυτο δεν ισχυει!Ξερω ΑΘΛΙΟ μαθητη που εχει αριστη γνωση Η/Υ!!!οι πολυ κακοι μαθητες αμφιβαλω αν γνωριζουν πως λειτουργει ενας υπολογιστης. εκτος απο αυτους που παιζουν συνεχεια στα ιντερντετ cafe.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
η εξαιρεση...1 στα 100=0.2 στα 20...Ελπιζω να νιωθεις
εχεισ ενα δικιο τορα που το σκεφτομαι...
Αυτο δεν ισχυει!Ξερω ΑΘΛΙΟ μαθητη που εχει αριστη γνωση Η/Υ!!!
και γνωριζω ενα τετοιο
αλλα και παλι δεν νομιζω οτι αυτοι που θα εβγαζαν 5 με 6 χιλιαδεσ ενδιαφερονταν για τισ πανελληνιες...
οποτε για πιο λογο να ποσταρουν
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thepigod762
- MR WHITE
- Τρελας123
- Γιώργος Ζ
- eukleidhs1821
- Kitana
- Nickymtss
- Hased Babis
- SlimShady
- Maria1743
- Nikoleta_Giann
- GTS
- το κοριτσι του μαη
- Specon
- Lia 2006
- Marios2020
- diamag
- marianna04
- mickie
- St11
- kostas83
- Thanos_D
- danai241
- Unseen skygge
- EiriniS20
- ioannaion
- Έμμα
- Dimitris9
- Κλημεντίνη
- Vkvkvk
- tsiobieman
- uni77
- DimitraA.
- tslef8
- Kostakis45
- Athens2002
- the purge
- Meow
- eri548
- PanosCh002
- Panagiotis849
- Μάρκος Βασίλης
- Memetchi
- tasost
- tymvorixos
- MarcoReus
- kiyoshi
- Alexandros973
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Steffie88
- Makis7
- UncleJ
- Viedo
- jimis2001
- Zetakallipidou
- ΘανάσοςG4
- Αριάνα123
- Kamelan
- Parrot
- jul25
- valantis21
- GiwrgosLxs
- Άρτεμις Α.
- Jocaste
- TonyMontanaEse
- Pharmacist01
- Revekka
- george777
- χημεια4λαιφ
- Vold
- Ststst02
- gwgw_5
- Mary98
- igeorgeoikonomo
- don_vito
- Alma Libre
- Νομικάριος13
- Πα.Κ
- NikosGer
- barkos
- suaimhneas
- Eleni54
- Power-13
- aggelosst9
- hirasawayui
- Scandal
- charmander
- TigerHunt
- Adolfo valencia
- American Economist
- roud
- Livaja10
- CELTICS FAN
- efi25
- stamoul1s
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.