NemesisRose
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELPIZO_AKOMA
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bill12
Νεοφερμένος
Είσαι μέσα πιστεύω! Αν είσαι και καμιά ειδική κατηγορία 100%Έβγαλα 19203 στο πρώτο πεδίο.Θέλω ΣΣΑΣ Στρατολογικό. Πού το βλέπετε;Περνάω;
W4What
Νεοφερμένος
Εκθεση:78 87>16.5
Λογοτεχνια:80 88>16.8(κατι εκανα)
Αρχαιαακουστε τωρα)80 90>17 τσαντιστηκα πααααρα πολυ!!!!ελεος!
Ιστορια:98 99>19.7
Μαθηματικα:98 97>19.5(ετσι!!)
Λατινικα:92 93>18.5(δεν μ'αρεσε και πολυ)
18403 στο πρωτο,17200 σε 2ο κ 4ο.
Θα προσπαθησω για νομικη κομοτηνης....
Κατα μια περιεργη συμπτωση ολοι εγραψαν πιο πολυ απο εμενα!
Καλη επιτυχια σε ολους!!!!!
dimiper
Νεοφερμένος
Έβγαλα 19203 στο πρώτο πεδίο.Θέλω ΣΣΑΣ Στρατολογικό. Πού το βλέπετε;Περνάω;
Πιστεύω πως περνάς. Εγώ θέλω ΣΣΑΣ ψυχολογία και έχω 19332. Είμαι και σε ειδική κατηγορία, οπότε..........
Καλά αποτελέσματα να 'χουμε..........
maraki love
Διάσημο μέλος
]ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΩ ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΥΚΕΙΟΥ .ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ .ΠΟΛΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΑΩ ΦΕΤΟΣ ΘΕΤΙΚΗ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ''ΚΑΛΥΤΕΡΗ'' ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΤΙ ΛΕΤΕ?????
1) Μη γράφεις με κεφαλαία
2)Βάλε αλλού το θέμα
3)Ισχυεί,καλύτερα θετική στη Β'
koro
Νεοφερμένος
cel
Δραστήριο μέλος
maraki love
Διάσημο μέλος
η χημεια τισ δευτερας εχει καποιεσ ιδιαιτερες δυσκολιες?
μπορείς να ρωτήσεις εδώ https://www.ischool.gr/forumdisplay.php?f=23
κάνοντας ένα new thread,γιατί εγώ ήμουν θεωρητική και δεν ξέρω...
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
καμια δυσκολια δεν εχει.μαλιστα ειναι πολυ ενδιαφερουσα..εγω να φανταστεις ημουν θεωρητικη και εγραφα 19αρια...η χημεια τισ δευτερας εχει καποιεσ ιδιαιτερες δυσκολιες?
antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μιλάς για τη γενικής παιδείας. Γιατί στης Θετικής Κατεύθυνσης τα παιδιά πήγαιναν Τεχνολογική γιατί δεν την μπορούσαν. Βέβαια ούτε το βιβλίο της μίας άνοιξα ούτε της άλλης...καμια δυσκολια δεν εχει.μαλιστα ειναι πολυ ενδιαφερουσα..εγω να φανταστεις ημουν θεωρητικη και εγραφα 19αρια...
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Μιλάς για τη γενικής παιδείας. Γιατί στης Θετικής Κατεύθυνσης τα παιδιά πήγαιναν Τεχνολογική γιατί δεν την μπορούσαν. Βέβαια ούτε το βιβλίο της μίας άνοιξα ούτε της άλλης...
και ποσο εγραψες στο τελος?
antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος
7και ποσο εγραψες στο τελος?
Υ.Γ. Θεωρητική είμαι προς αποφυγή μπουρδουκλώματος!
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
7
Υ.Γ. Θεωρητική είμαι προς αποφυγή μπουρδουκλώματος!
οχι,εγω το λεω γιατι το ανοιξα και εγραψα και στα 2 100
.νομιζα θα πεις οτι εγραψες κανα 100 και τρελαθηκα
antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε γίνονται αυτά!οχι,εγω το λεω γιατι το ανοιξα και εγραψα και στα 2 100
.νομιζα θα πεις οτι εγραψες κανα 100 και τρελαθηκα
foreverfreak
Διάσημο μέλος
maraki love
Διάσημο μέλος
Και γω περυσι στη Χημεια Γενικης 20 εγραψα, αν και ειμαι θεωρητικη φυση!! Ειχαμε πολυ καλο καθηγητη και μου αρεσε τρελα το αντικειμενο... Εδω να φανταστειτε, οτι μαθαινα το μαθαινα απο την ταξη, γιατι στο σπιτι δεν ειχα χρονο να διαβαζω τα μαθηματα γενικης!!
εγώ 10
foreverfreak
Διάσημο μέλος
maraki love
Διάσημο μέλος
Tουλαχισοτν επιασες βαση!! Εγω απο την αλλη: Φυσικη---> 6,4 Γεωμετρια--->8 Αλγεβρα---> 10 Θρησκευτικα--->10 (μιλαω παντα για τις εξετασεις της β λυκειου)
Φυσιική 06,6 Γεωμετρία 16 Άλγεβρα 12,Θρησκευτικά 20
NemesisRose
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ, και μετά με ρωτούσε αν έγραφα στην τύχη ή ήξερα τι μου γίνεται
Τι το'θελα?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thepigod762
- MR WHITE
- Τρελας123
- Γιώργος Ζ
- eukleidhs1821
- Kitana
- Nickymtss
- Hased Babis
- SlimShady
- Maria1743
- Nikoleta_Giann
- GTS
- το κοριτσι του μαη
- Specon
- Lia 2006
- Marios2020
- diamag
- marianna04
- mickie
- St11
- kostas83
- Thanos_D
- danai241
- Unseen skygge
- EiriniS20
- ioannaion
- Έμμα
- Dimitris9
- Κλημεντίνη
- Vkvkvk
- tsiobieman
- uni77
- DimitraA.
- tslef8
- Kostakis45
- Athens2002
- the purge
- Meow
- eri548
- PanosCh002
- Panagiotis849
- Μάρκος Βασίλης
- Memetchi
- tasost
- tymvorixos
- MarcoReus
- kiyoshi
- Alexandros973
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Steffie88
- Makis7
- UncleJ
- Viedo
- jimis2001
- Zetakallipidou
- ΘανάσοςG4
- Αριάνα123
- Kamelan
- Parrot
- jul25
- valantis21
- GiwrgosLxs
- Άρτεμις Α.
- Jocaste
- TonyMontanaEse
- Pharmacist01
- Revekka
- george777
- χημεια4λαιφ
- Vold
- Ststst02
- gwgw_5
- Mary98
- igeorgeoikonomo
- don_vito
- Alma Libre
- Νομικάριος13
- Πα.Κ
- NikosGer
- barkos
- suaimhneas
- Eleni54
- Power-13
- aggelosst9
- hirasawayui
- Scandal
- charmander
- TigerHunt
- Adolfo valencia
- American Economist
- roud
- Livaja10
- CELTICS FAN
- efi25
- stamoul1s
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.