Mavro Provato
Εκκολαπτόμενο μέλος
omg!!! δηλαδη θα βγουν ξαφνικα?????! τι αγχωτικο...
...καλά και ΄συ μη τρομάζεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα πατρα
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
ΥΓ στον eparon ανφαρομουν.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Το έχω ξαναπεί!
Δεν με ενδιαφέρει , πραγματικά , αν είμαι 1ος , 2ος , 3ος στην Ελλάδα !
Η αν κάποιος με πέρασα!Εγω το μόνο που ήθελα ήταν να περάσω στη σχολή που αγαπώ ! Το Μαθηματικό !
-----------------------------------------
Το να σου κάτσουν τα θέματα εκείνη τη στιγμή είναι η επιφάνεια !
Το βαθύτερο είναι πως αν έχεις κατανοήσει πλήρως την ύλη και έχεις λύσει κάθε είδους άσκηση , τότε όλα σου φαίνονται έυκολα και γράφεις 20 !
Και κάτι άλλο , και στα 6-7 μαθήματα δέν γίνεται να έχεις τόσο τύχη που να γράψεις σε όλα 20 και όχι 19,...
οσοι βγαζουν πανω απο 19600 τον ιδιο βαθμο εχουν ουσιαστικα.απλα υπαρχει και ο παραγοντας τυχη.επειδη πηρες εναν καλο βαθμο στην εκθεση μη μας τρελανεις κιολασ
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
καλα αμα εχεις και εσυ αγωνια τι να πουμε και εμεις που δωσαμε φετος και περιμενουμε να δουμε που μπηκαμε???παιδια να κανω μια αφελη ερωτηση??
ποτε βγαινουν οι βασεις των σχολων 2009?
εχω βαρεθει να ακουω προβλεψεις.........
οχι οτι εδωσα πανελληνιες...! (τωρα ειμαι Γ Λυκειου...)
απλα για να δω καποιες σχολες που θελω αν ανεβηκαν πολυ...............................
nick_el_loco
Νεοφερμένος
15.360 στο τριτο πεδιο..και 14.420 στο δευτερο φιλε.......ποσα μορια εβγαλες αν επιτρεπεται
ThanosAlonso
Νεοφερμένος
Φυσ.κατ 7,9(πραγματικά δεν διαβασα όλη τη χρονία)
ΑΕΠΠ 18,7
ΑΟΔΕ 13,5(το πιο άθλιο μάθημα που έχω δει στην ζωή μου)
Εκθεση 12,8
Μαθ.Γεν 17,5
ΑΟΘ 17,6
2ο κ 4ο 13371
5ο 15154
Είμαι 3τεκνος και πρώτη μου επιλογή απο χρόνια ήταν η αστυνομία, οπότε δύσκολα χάνω την σχολή...:no1:
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
17.322 και ελπιζω για νηπιαγωγων Θεσσαλονικη.......ΑΝ μας κανει τη χαρη και πεσει λιγακι...
εδω ολοι λενε θα ανεβουν,εσυ ελπιζεις να πεσουν?
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
ZIGFRID
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί την αποθαρρύνεις την κοπέλα ; Ας δούμε όταν δώσεις εσύ τι θα κάνεις... Φως φανάρι μιας υποτιθέμενης σιγουριάς που καταλήγει σε δάκρυα στο τέλος...δεν τραβαω κανενα ζορι.μακαρι να περασεις.
spyridoul@
Νεοφερμένος
Φυσική Κατεύθυνσης: 18,4
ΑΕΠΠ: 19,1
ΑΟΔΕ: 18,4
ΑΟΘ: 16,2
Μαθηματικά Γενικής: 19,5
Έκθεση:16,3
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί την αποθαρρύνεις την κοπέλα ; Ας δούμε όταν δώσεις εσύ τι θα κάνεις... Φως φανάρι μιας υποτιθέμενης σιγουριάς που καταλήγει σε δάκρυα στο τέλος...
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οτι να ναι εδώ μέσα...
ρε γίνετε λίγο άνθρωποι ρε
Καλή επιτύχια εύη από μένα και μακάρι ειλικρινά να πέσει η βάση
cel
Δραστήριο μέλος
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλλά άμα ζηλεύεις, μπορώ να το γενικεύσω
cel
Δραστήριο μέλος
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε νομίζω να σου έδωσα κάποια αφορμή, τουλαχιστον συνειδητά.Και εγω αμα θελεις μπορω να γινω αγεννης
Καλύτερα όχι αν μπορείς, έχουμε τέτοιους πολλούς και αρκετούς
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- thepigod762
- MR WHITE
- Τρελας123
- Γιώργος Ζ
- eukleidhs1821
- Kitana
- Nickymtss
- Hased Babis
- SlimShady
- Maria1743
- Nikoleta_Giann
- GTS
- το κοριτσι του μαη
- Specon
- Lia 2006
- Marios2020
- diamag
- marianna04
- mickie
- St11
- kostas83
- Thanos_D
- danai241
- Unseen skygge
- EiriniS20
- ioannaion
- Έμμα
- Dimitris9
- Κλημεντίνη
- Vkvkvk
- tsiobieman
- uni77
- DimitraA.
- tslef8
- Kostakis45
- Athens2002
- the purge
- Meow
- eri548
- PanosCh002
- Panagiotis849
- Μάρκος Βασίλης
- Memetchi
- tasost
- tymvorixos
- MarcoReus
- kiyoshi
- Alexandros973
- Αντικειμενικός
- Steffie88
- Makis7
- UncleJ
- Viedo
- jimis2001
- Zetakallipidou
- ΘανάσοςG4
- Αριάνα123
- Kamelan
- Parrot
- jul25
- valantis21
- GiwrgosLxs
- Άρτεμις Α.
- Jocaste
- TonyMontanaEse
- Pharmacist01
- Revekka
- george777
- χημεια4λαιφ
- Vold
- Ststst02
- gwgw_5
- Mary98
- igeorgeoikonomo
- don_vito
- Alma Libre
- Νομικάριος13
- Πα.Κ
- NikosGer
- barkos
- suaimhneas
- Eleni54
- Power-13
- aggelosst9
- hirasawayui
- Scandal
- charmander
- TigerHunt
- Adolfo valencia
- American Economist
- roud
- Livaja10
- CELTICS FAN
- efi25
- stamoul1s
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.