aks.el.as.
Νεοφερμένος
Μαθηματικα Γενικης : 19,8
Μαθηματικα Κατευθυνσης : 17,9
Φυσικη Κατευθυνσης : 17,6
Προγραμματισμο : 20
ΑΟΔΕ : 19,7
ΑΟΘ : 19,3
εβγαλα 18711 στο δευτερο πεδιο και 18960 στο πεμπτο. και εκτος απροοπτου θα παω αξιωματικων αστυνομιας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos88
Εκκολαπτόμενο μέλος
εκθεση 13,3(με εβγαλε off το αγχος ...πρωτο μάθημα γαρ)
μαθ. γεν. 20:no1:
μαθ.κατ.18,7:no1:
φυσική 19,1:no1:
προγραμματισμος17,3:nono:
αοθ 18,7:no1:
και το καλο ΑΟΔΕ 14,4
εγω τωρα γιατι να θελω να παω ημμυ και να πρεπει να ξερω το ΑΟΔΕ
η παπαγαλία ευνοεί τους χαζούς κ οποιος το αρνηθεί μου φαίνεται οτι ειναι.....
με τετοιο συστημα δεν παμε πουθενα...τελος
μεγαλη μ@@@@@@ ειπες φιλες μου!!!σαφως και χρειαζεται και το ΑΟΔΕ...γιατι αν το παμε ετσι τι θελω εγω την φυσικη που παω οικονομικα??
εξυπνος ειναι το παιδι που μπορει να τα συνδιασει και τα δυο....!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panos123>>>>>
Εκκολαπτόμενο μέλος
μαθ γεν:20
μαθ κατ:19,9
βιολογια:18,5
φυσικη:19,8
χημεια:20
19.526 στο 3ο
dexter08
Νεοφερμένος
Εκθεση: 69/65
Μαθ Κατ: 33/34
Μαθ Γεν:96/98
ΑΟΘ:100/100
Φυσικη: 68/65
Προγραμματισμο: 96/94
Διοικηση: 95/84
με 16696 περναω οικονομικο Πατρας/Αθηνων(οριακα)/Θεσ/νικης ΚΛΠ...
οσο για το ΑΔΟΕ φυσικα και χρειαζεται, ομως το βιβλιο ειναι πολυ κακογραμμενο και δυσκολευει αφανταστα εμας τους τεχνολογικους!
Inferno29278
Εκκολαπτόμενο μέλος
μεγαλη μ@@@@@@ ειπες φιλες μου!!!σαφως και χρειαζεται και το ΑΟΔΕ...γιατι αν το παμε ετσι τι θελω εγω την φυσικη που παω οικονομικα??
Θα συμφωνήσω τόσο μαζί σου, όσο και με το άλλο παιδί. Πραγματικά χρειάζεται και ΑΟΔΕ στους ΗΜΜΥ, από τη στιγμή μάλιστα που είναι της μόδας το μεταπτυχιακό στα οικονομικά και διοίκηση. Η μορφή όμως που το ζητάνε, είναι άθλια και πραγματικά δεν μαθαίνουμε τίποτα. Μόνο επιβαρυνόμαστε
falegk
Νεοφερμένος
12,110 μόρια
Γενικής
13.6 μαθηματικα
15.1 έκθεσης
Ειδικότητας
8.2 Δίκτυα
14.1 Δομημένος προγραμματισμός
fro
Νεοφερμένος
εκθεση18,2
μαθ.κατ20
μαθ.γεν 20
φυσ.κατ.18,9
βιολογια κατ. 18,2(86 κ 96)
χημεια 19
termitis
Νεοφερμένος
εγω παω οικονομικα ασοεε!παντα μαρεσε και εξαρχης αυτο ηθελα!termitis για που το κοβεις???
-----------------------------------------
οικονομικα...δεν ξερω το ψαξα λιγο το πολυτεχνειο αλλα δεν μαρεσει!XOXO μακριά από τους ηλεκτρολόγους μηχανικους στο ΕΜΠ δεν είναι καλή σχολή........Καλά ρε termitis δεν πιστεύω να υπάρχουν καμιά διακοσαριά ακόμα άτομα με τη δική σου βαθμολογια...
constantinekots
Εκκολαπτόμενο μέλος
XOXO μακριά από τους ηλεκτρολόγους μηχανικους στο ΕΜΠ δεν είναι καλή σχολή........Καλά ρε termitis δεν πιστεύω να υπάρχουν καμιά διακοσαριά ακόμα άτομα με τη δική σου βαθμολογια...
Διορθωσε με, εσυ ΗΜΜΥ ΕΜΠ δεν ηθελες; Δε νομιζω οτι ειναι σωστο να διαδιδουμε ο,τι να ναι προκειμενου να "γλυτωσουμε" απο πιθανο ανταγωνιστη στις βασεις. Ξαναλεω, αν κανω λαθος διορθωσε με.
opaoktsis4
Νεοφερμένος
ΕΚΘΕΣΗ 16,6
ΒΙΟΛΟΓΙΑ 20
ΚΕΙΜΕΝΑ 19,6
ΙΣΤΟΡΙΑ 19,9
ΑΡΧΑΙΑ 18,9
ΛΑΤΙΝΙΚΑ 20
Σύνολο 19353 μορια.
froso a.
Νεοφερμένος
εκ8εση 16,6
λατινικα 18,3
ιστορια 18,4
κειμενα 18,7
βιολογια 19,8
δηλαδη 18.227 μορια...(κανονικα 8α ηταν 18532 αλλα το σχολειο μου εφαγε 250 μορια....ειχα μεγαλη στηριξη απο τουσ κα8ηγητεσ μου βλεπετε...)
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
:s 300 μόρια? λόλεν. ντροπή τουςαρχαια 17,4
εκ8εση 16,6
λατινικα 18,3
ιστορια 18,4
κειμενα 18,7
βιολογια 19,8
δηλαδη 18.227 μορια...(κανονικα 8α ηταν 18532 αλλα το σχολειο μου εφαγε 250 μορια....ειχα μεγαλη στηριξη απο τουσ κα8ηγητεσ μου βλεπετε...)
opaoktsis4
Νεοφερμένος
chris_90
Διάσημο μέλος
nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος
ετσι λες???τι εξυπναδα χρειαζεται για να μαθεις κατι απ εξω.....το μονο που χρειαζεται ειναι χρονο....χρονο π προτιμησα να αφιερωσω σε μενα παρα να καθομαι να μαθω απ εξω το τι γραφει ο καθε μ@@ς......στο αοδε ο ενας μ εβαλε 17 κ ο αλλος επειδη ειδε πως δεν τα ειχα οπως στο βιβλιο 11....τι μ λες μετα???μεγαλη μ@@@@@@ ειπες φιλες μου!!!σαφως και χρειαζεται και το ΑΟΔΕ...γιατι αν το παμε ετσι τι θελω εγω την φυσικη που παω οικονομικα??
-----------------------------------------
Εμενα μου λες με το σαπιομπου..λο τριτη φορα εδωσα δεν ηξερα ο μλκς χρηματοοικονομικη και τις δυο αναγκες και πεσανε απο ολοκληρο βιβλιο.Γραψαμε μαθ και φυσ πανω απο 19 και διοικηση 14 που να παρει.[/quote]+1000 μεγαλε!:no1:
αστα φιλαρακι δραμα η κατασταση....
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος
κ εγω αυτο λεω....απλα υπολογισα χωρις τον ξενοδοχο(εκθεση)κ τωρα δεν πιανω την πολιτικων μηχανικων....τωρα η ημμυ η μηχ-μηχ...Ευχαριστω:thanks: ρε Νικο για την ηθικη συμπαρασταση.Παντως δεν βαριεσαι μαλλον την πιανω την σχολη που θελω συνεπως θα εχω να λεω οτι εγω προτιμησα να εμμεινω στις θετικες μου κλισεις και οτι εγραψα την ΑΟΔΕ στα @@ μου.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Τελικα βγαλαμε σχεδον τον ιδιο βαθμο!! Εγω οπως σου εχω ξαναπει εχω 18228 μορια... Παντως πολυ θα θελα να βρω καποιον με τα ιδια ακριβως μορια!!αρχαια 17,4
εκ8εση 16,6
λατινικα 18,3
ιστορια 18,4
κειμενα 18,7
βιολογια 19,8
SeLeni@
Νεοφερμένος
Βιολογια 19,6
Λογοτεχνια 19,7
Ιστορια 19,4
Αρχαία 19,2
Λατινικα 20
Εβγαλα 19214 μορια και περναω Νομικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(αυτο που ηθελα...)
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΜΑΘ ΚΑΤ 96-96=19.2
ΦΥΣ ΚΑΤ 97-97=19.4
ΠΛΗΡΟΦΟ 72-77=14.9(ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΩ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΝ ΕΚΑΝΑ!!!!)
ΔΙΟΙΚΗΣΗ 68-71=13.9(ΗΞΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙς ΔΥΟ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ!)
ΕΚΘΕΣΗ 53-47=10 ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 11!
ΜΑΘ ΓΕΝ 95-96=19.1 ΦΘΨΚ ΘΕΩΡΙΑ!
ΣΥΝΟΛΟ 2+4ΠΕΔΙΟ 16705 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:no1:.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thepigod762
- MR WHITE
- Τρελας123
- Γιώργος Ζ
- eukleidhs1821
- Kitana
- Nickymtss
- Hased Babis
- SlimShady
- Maria1743
- Nikoleta_Giann
- GTS
- το κοριτσι του μαη
- Specon
- Lia 2006
- Marios2020
- diamag
- marianna04
- mickie
- St11
- kostas83
- Thanos_D
- danai241
- Unseen skygge
- EiriniS20
- ioannaion
- Έμμα
- Dimitris9
- Κλημεντίνη
- Vkvkvk
- tsiobieman
- uni77
- DimitraA.
- tslef8
- Kostakis45
- Athens2002
- the purge
- Meow
- eri548
- PanosCh002
- Panagiotis849
- Μάρκος Βασίλης
- Memetchi
- tasost
- tymvorixos
- MarcoReus
- kiyoshi
- Alexandros973
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Steffie88
- Makis7
- UncleJ
- Viedo
- jimis2001
- Zetakallipidou
- ΘανάσοςG4
- Αριάνα123
- Kamelan
- Parrot
- jul25
- valantis21
- GiwrgosLxs
- Άρτεμις Α.
- Jocaste
- TonyMontanaEse
- Pharmacist01
- Revekka
- george777
- χημεια4λαιφ
- Vold
- Ststst02
- gwgw_5
- Mary98
- igeorgeoikonomo
- don_vito
- Alma Libre
- Νομικάριος13
- Πα.Κ
- NikosGer
- barkos
- suaimhneas
- Eleni54
- Power-13
- aggelosst9
- hirasawayui
- Scandal
- charmander
- TigerHunt
- Adolfo valencia
- American Economist
- roud
- Livaja10
- CELTICS FAN
- efi25
- stamoul1s
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.