Eragon
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bill12
Νεοφερμένος
Καλά και εσύ με 19485 είσαι μέσα στην γενική σειρά. Δεν πιστέυω η βάση να πάει πόσο ψηλά.. Εντάξει δεν είμαι και κανένας αθλητής αλλά πιστεύω τα έχω τα αθλήματα.. Μόνο το 1000 με άγχωνε γιατί καπνίζω κιόλας αλλά το έχω κάνει στα 3΄50΄΄ με όριο τα 4΄30΄. Για τα ψυχοτεχνικά τεστ έχεις κάπιο βιβλίο που διαβάζεις;;Α από καλαμαριά είσαι; ξέρεις κανένα τηλέμαχο κοτσάνη μήπως;bill12 άμα τα έχεις και τα αγωνίσματα είσαι ήδη μέσα πιστεύω...:no1:
Darkness
Περιβόητο μέλος
Για τα ψυχοτεχνικα τεστ που λες δεν χρειαζεσαι καποιο βιβλιο αληθεια. Η αδελφη μου τα ειχε περασει κ τις δυο φορες χαλαρα..(νομιζω ειχαν κανει κ κατι ζωγραφιες)Καλά και εσύ με 19485 είσαι μέσα στην γενική σειρά. Δεν πιστέυω η βάση να πάει πόσο ψηλά.. Εντάξει δεν είμαι και κανένας αθλητής αλλά πιστεύω τα έχω τα αθλήματα.. Μόνο το 1000 με άγχωνε γιατί καπνίζω κιόλας αλλά το έχω κάνει στα 3΄50΄΄ με όριο τα 4΄30΄. Για τα ψυχοτεχνικά τεστ έχεις κάπιο βιβλίο που διαβάζεις;;Α από καλαμαριά είσαι; ξέρεις κανένα τηλέμαχο κοτσάνη μήπως;
toxotis1991
Εκκολαπτόμενο μέλος
wadebill
Νεοφερμένος
chris_90
Διάσημο μέλος
Aκριβως την ιδια εικονα ειχε η τεχνολογικη μας (μιλαμε για καμια 80αρια ατομα). Α, και κατι λιγα 12αρια-13αρια για να σπαει λιγο η μονοτονια του 2-3.ρε παιδια στο σχολειο μου στα μαθ.κατευθ. ειχαμε ενα 20 , ενα 15 και οι υπολοιποι ηταν κατω απο το 3:!::!::!:
Zangetsu18
Νεοφερμένος
στο 5ο και 4ο 15000
ρε παιδεσ....σε εκ8εσι πρεπει να επεσα σε μ@@@κα κα8ιγιτι μου εβαλε 9,5 δν ξερω πωσ αλλα νομιζα πωσ ειμουν καλητερα εσεισ τη λετε ?:xixi:
παντοσ σιγουρα περναω αστυνομια
καλο καλοκαιρι!!!!
Zod
Δραστήριο μέλος
15506 οσα περιμενα να βγαλο....
στο 5ο και 4ο 15000
ρε παιδεσ....σε εκ8εσι πρεπει να επεσα σε μ@@@κα κα8ιγιτι μου εβαλε 9,5 δν ξερω πωσ αλλα νομιζα πωσ ειμουν καλητερα εσεισ τη λετε ?:xixi:
παντοσ σιγουρα περναω αστυνομια
καλο καλοκαιρι!!!!
Ένα είναι σίγουρο. Έκθεση δεν είσαι ο μόνος που βρέθηκε προ εκπλήξεως .
chris_90
Διάσημο μέλος
Ξερω ατομα που βρεθηκαν και προ δυσαρεστης (κι εγω σ' αυτους) και προ ευχαριστης εκπληξεως. Παντως κανεις δεν μπορεσε να προβλεψει ουτε στο περιπου το βαθμο του.Ένα είναι σίγουρο. Έκθεση δεν είσαι ο μόνος που βρέθηκε προ εκπλήξεως .
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξερω ατομα που βρεθηκαν και προ δυσαρεστης (κι εγω σ' αυτους) και προ ευχαριστης εκπληξεως. Παντως κανεις δεν μπορεσε να προβλεψει ουτε στο περιπου το βαθμο του.
Γι' αυτό όλοι λένε συνήθως "Ε, έκθεση ένα 15 το έχω" :p
chris_90
Διάσημο μέλος
Εγω βασει του περσινου (ανελπιστου) 17 ηλπιζα σε κατι αντιστοιχο και φετος. Τελικα δεν ειναι καθε μερα τ' Αι-Γιαννιου.Γι' αυτό όλοι λένε συνήθως "Ε, έκθεση ένα 15 το έχω" :p
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω βασει του περσινου (ανελπιστου) 17 ηλπιζα σε κατι αντιστοιχο και φετος. Τελικα δεν ειναι καθε μερα τ' Αι-Γιαννιου.
Τι να πεις, στην έκθεση γίνονται πολλά κουλά. Κοπέλα της θεωρητικής έγραψε λιγότερο από μένα (κάτω από 15 είχα) και τεχνολογικός, συμμαθητής έγραψε ανέλπιστο 16άρι.
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Εγω πιστευα πως σιγουρα θα ειχα γραψει ενα 16.....με αδικησε ο τριτος βαθμολογητηςτζαμπα η προσπαθεια ολη τη χρονια
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γι' αυτό όλοι λένε συνήθως "Ε, έκθεση ένα 15 το έχω" :p
εγώ γενικα γράφω πολύ καλα αλλα επειδη οντως παιζουν κουλά υπολόγιζα τα μόρια μου με έκθεση 13 και το ανώτατο 14!!! ετσι πάω εκεί και βλέπω τσα!! ενα 17.7!! ετσι δε βρίσκεσαι προ εκπλήξεως!!!!!
(χρήσιμη πιστεύω,συμβουλή για οσους θα υποφέρουν next year!!)
Peter Nalitzis
Νεοφερμένος
Εκθεση-->14,3
Μαθ.γεν-->18,9
Μαθ.κατ-->16,5
Αοδε-->19,9
Φυσικη-->15,4
Προγραμματισμος-->18,8
Οικονομια-->19
Συνολο στο 5ο που με ενδιαφερει 18125..
Πιανω ασοε στην αθηνα εκτος συγκλονιστικου απροοπτου..
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ γενικα γράφω πολύ καλα αλλα επειδη οντως παιζουν κουλά υπολόγιζα τα μόρια μου με έκθεση 13 και το ανώτατο 14!!! ετσι πάω εκεί και βλέπω τσα!! ενα 17.7!! ετσι δε βρίσκεσαι προ εκπλήξεως!!!!!
(χρήσιμη πιστεύω,συμβουλή για οσους θα υποφέρουν next year!!)
Σαφώς, καλύτερα να περιμένεις λιγότερα και να βλέπεις περισσότερα. Έτσι η έκπληξη είναι ευχάριστη.
genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σαφώς, καλύτερα να περιμένεις λιγότερα και να βλέπεις περισσότερα. Έτσι η έκπληξη είναι ευχάριστη.
κ όχι μονο για την έκθεση...για όλα! πχ βιολογία κατεύθυνσης....αλλα πιο πολύ στην έκθεση.................
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- thepigod762
- MR WHITE
- Τρελας123
- Γιώργος Ζ
- eukleidhs1821
- Kitana
- Nickymtss
- Hased Babis
- SlimShady
- Maria1743
- Nikoleta_Giann
- GTS
- το κοριτσι του μαη
- Specon
- Lia 2006
- Marios2020
- diamag
- marianna04
- mickie
- St11
- kostas83
- Thanos_D
- danai241
- Unseen skygge
- EiriniS20
- ioannaion
- Έμμα
- Dimitris9
- Κλημεντίνη
- Vkvkvk
- tsiobieman
- uni77
- DimitraA.
- tslef8
- Kostakis45
- Athens2002
- the purge
- Meow
- eri548
- PanosCh002
- Panagiotis849
- Μάρκος Βασίλης
- Memetchi
- tasost
- tymvorixos
- MarcoReus
- kiyoshi
- Alexandros973
- Αντικειμενικός
- Steffie88
- Makis7
- UncleJ
- Viedo
- jimis2001
- Zetakallipidou
- ΘανάσοςG4
- Αριάνα123
- Kamelan
- Parrot
- jul25
- valantis21
- GiwrgosLxs
- Άρτεμις Α.
- Jocaste
- TonyMontanaEse
- Pharmacist01
- Revekka
- george777
- χημεια4λαιφ
- Vold
- Ststst02
- gwgw_5
- Mary98
- igeorgeoikonomo
- don_vito
- Alma Libre
- Νομικάριος13
- Πα.Κ
- NikosGer
- barkos
- suaimhneas
- Eleni54
- Power-13
- aggelosst9
- hirasawayui
- Scandal
- charmander
- TigerHunt
- Adolfo valencia
- American Economist
- roud
- Livaja10
- CELTICS FAN
- efi25
- stamoul1s
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.