aggeliki+basilis
Νεοφερμένος
Βιολογία:18.4
Λογοτεχνία:13.6
Ιστορία:11.2 (απορώ.....περίμενα πολύ παραπάνω)
Αρχαία:16
Λατινικά:15.6
1ο Πεδίο 15211
3ο Πεδίο 14509
Αν δεν ανέβουν πολύ οι βάσεις πιάνω τη δεύτερη επιλογή μου.... αλλά δεν το κόβω γιατί περνάω την περυσινή βάση μόνο 89 μόρια... τι να πω μακάρι..................
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
Μπραβο σου Αγγελικη αρκετα καλοι βαθμοι. Εγω τι να πεις που περναω στην δευτερη μου επιλογη κ ειμαι συμφωνα με την περσυνη βαση μονο 10 μορια πανω? μακαρι να πεσουν......................Έκθεσή:13.7
Βιολογία:18.4
Λογοτεχνία:13.6
Ιστορία:11.2 (απορώ.....περίμενα πολύ παραπάνω)
Αρχαία:16
Λατινικά:15.6
1ο Πεδίο 15211
3ο Πεδίο 14509
Αν δεν ανέβουν πολύ οι βάσεις πιάνω τη δεύτερη επιλογή μου.... αλλά δεν το κόβω γιατί περνάω την περυσινή βάση μόνο 89 μόρια... τι να πω μακάρι..................
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Yponomeftis
Νεοφερμένος
Λατινικά 17.4
Λογοτεχνία 16.6
Βιολογία 17
Έκθεση 18.8
Αρχαία 16.9
Πρώτο πεδίο 17169 πετυχαίνω ΦΠΨ Αθήνα που ήθελα!
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά,και καλή φοιτιτική ζωή!
spypsy
Νεοφερμένος
Παύλος36093
Νεοφερμένος
anna_md
Δραστήριο μέλος
5ο πεδιο 17.457 καλα ειναι αλλα δεν περναω για 150 μορια στην δευτερη μου επιλογη
moutraki
Νεοφερμένος
Ιστορία 14.3
Λατινικά 17.4
Λογοτεχνία 16.6
Βιολογία 17
Έκθεση 18.8
Αρχαία 16.9
Πρώτο πεδίο 17169 πετυχαίνω ΦΠΨ Αθήνα που ήθελα!
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά,και καλή φοιτιτική ζωή!
Θα είμαστε συμφοιτητριες!!!!!!!
Αρχαια γραψαμε ακριβως το ιδιο!!
Gladiator
Νεοφερμένος
Προκοπης
Νεοφερμένος
Μαθηματικα κατ:18.7
Αναπτ.Εφ:15
Α.Ο.Δ.Ε:17.9
Φυσικη:16.8 (περιμενα παραπανω)
Εκθεση(πατως δν ξερω πως κριμα παντος):08.3 :S
Μαθηματικα Γεν:20
sir ImPeCaBlE
Νεοφερμένος
Φυσ. Κατευθ :17,3
Αναπτ. Εφαρμ : 19,5
Α.Ο.Δ.Ε : 19 (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!)
Εκθεση : 14,8 (ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!)
Βιολογία : 15,5 (τον ήπια λίγο)
Γενικό γύρω στα 17300.Μια χαρά!
aggeliki+basilis
Νεοφερμένος
Μπραβο σου Αγγελικη αρκετα καλοι βαθμοι. Εγω τι να πεις που περναω στην δευτερη μου επιλογη κ ειμαι συμφωνα με την περσυνη βαση μονο 10 μορια πανω? μακαρι να πεσουν......................
εσύ πόσο έβγαλες? που 8ες να περάσεις? το εύχομαι και για τις δυο μας.... και για όσους είναι στην ίδια θέση.....
Darkness
Περιβόητο μέλος
Εγω εβγαλα 15.100 στο πρωτο κ 14.400 στο τριτο. Αχ ...μακαρ μακαρι να πεσουν....εσύ πόσο έβγαλες? που 8ες να περάσεις? το εύχομαι και για τις δυο μας.... και για όσους είναι στην ίδια θέση.....
lolek
Νεοφερμένος
Τα γραπτα μας πηγαν Θεσσαλονικη, αν λεει κατι αυτο.
...εννοείς κάτι ακριβώς???
Και μένα πέρσι το ΑΕΠΠ για αναβαθμολόγηση πήγε όπως και η φυσική... ο ένας 98 και ο άλλος 84....
και φαντάσου που πήγαν τα γραπτά μας... Αθήνα αν αυτό σου λέει κάτι εσένα, γιατί εμένα μου λέει τίποτα
Darkness
Περιβόητο μέλος
Κοιτα σε καποιες περιοχες οι βαθμολογητες ειναι πιο αυστηροι κ σε αλλες υπερβολικα ελαστικοι, πιστεψε με το ξερω ( εγκυρες πηγες αλλα μη το πεις πουθενα σσσσσσσσ!)...εννοείς κάτι ακριβώς???
Και μένα πέρσι το ΑΕΠΠ για αναβαθμολόγηση πήγε όπως και η φυσική... ο ένας 98 και ο άλλος 84....
και φαντάσου που πήγαν τα γραπτά μας... Αθήνα αν αυτό σου λέει κάτι εσένα, γιατί εμένα μου λέει τίποτα
Για παραδειγμα τα δικα μας περυσι πηγαν καβαλα κ ηταν υπερβολικα αυστηροι μεχρι κ μια μαθητρια του 20 εβγαλε μονο 17.000 κ κατι και φυσικα για αυτην ηταν πολυ λιγο και ετσι φυσικα εχασε πολλες σχολες που ηθελε. Προπερσι ειχαν παει Λαρισα και περασε κ ο καθε κακομοιρης που πηγαιναι απλα για βολτα στις εξετασεις...Ξερω ειναι αδικο αλλα κ τι να κανεις?
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ Κ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ?????
Ολοι οι βαθμολογητες ξερουν απο που ερχεται το καθε γραπτο. Τωρα αν δει καποιος οτι το γραπτο ειναι απο Αθηνα Θεσσαλονικη Γιαννενα κ οποιαδηποτε αλλη μεγαλη πολη ειναι πολυ πολυ πολυ ελλαστικοι αν δουν οτι ερχεται απο καποιο χωριο που ειναι ξεχασμενο και απο τον Θεο(σαν το δικο μου) τοτε δεν δινουν και τεραστια σημασια....
Ειδες ποτε να δειξει ποτε η τηλεοραση καποιο αριστουχο εκτος απο Αθηνα κ Θεσσαλονικη, οχι.......Ειδες ποτε καπιον απο χωριο? οχι
αυτο τι παει να πει οτι ολοι απο τα χωρια ειμαστε ντουβαρια? ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙ...Αυτα ειχα να σου πω ελπιζω να καταλαβες κατι απο αυτα...........:xixi:
chris_90
Διάσημο μέλος
Απλα ακουγεται οτι στη Θεσσ/νικη ειναι αυστηροι......εννοείς κάτι ακριβώς???
Πλακα κανω, γι' αυτο και εβαλα ολοκληρο "" απο διπλα...
who
Πολύ δραστήριο μέλος
lolek
Νεοφερμένος
Απλα ακουγεται οτι στη Θεσσ/νικη ειναι αυστηροι...
Πλακα κανω, γι' αυτο και εβαλα ολοκληρο "" απο διπλα...
οκ ρε συ.. τίποτα :no1:
Niwerio
Νεοφερμένος
εννοειται!!!εγω εβγαλα 17440 κ νιώθω μειονεκτικα οταν διαβαζω αυτους τους βαθμους!!!καλα..μην νομιζεις οτι ειναι αληθεια κ ολα!!ασε τον καθενα να λεει...σημασια εχει εσυ να εισαι ευχαριστημενος!!:no1:Πειτε μου οτι υπαρχουν και αλλοι σε αυτο το φορουμ που βγαλαν κατω απο 19000 μορια επειδη εχω αρχισει και τρελλενομαι με αυτα που βλεπω..
lolek
Νεοφερμένος
Δεν ανέφερα τίποτα για μαθητές πάντως. Γιατί να μου φταίνε οι μαθητές στην τελική;
Γιατί πρέπει να σου φταίει κάποιος...;
Ξες τι ().. δεν είσαι ο μόνος που του συνέβη κάτι τέτοιο και μην με πάρεις στραβά αλλά το 15 στην έκθεση δεν είναι και μεγάλη απογοήτευση (τουλάχιστον έτσι πιστεύω..), και είναι συχνό φαινόμενο να βλέπουμε "καλούς" μαθητές να παίρνουν "κακούς" βαθμούς (αν θέλετε ας μην λάβετε τις τελευταίες 2 σειρές)
Να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει (και δεν θυμάμαι...) να έχει πει κανείς ότι περιμένει στην έκθεση γύρω στο 17 (εκτός βέβαια και αν γράφεις σε καμία εφημερίδα ή σε κανένα περιοδικό από τα 15 σου).
Το καταλαβαίνω πως η επιθυμία σου αλλά και το υψηλό της βαθμολογίας που απαιτείται για την σχολή που ενδιαφέρεσαι δεν σου αφήνουν και πολλά περιθώρια λάθους. Πίστεψέ με και εγώ πέρσι πολύ υψηλά μόρια έβγαλα και ξέρω πως ακριβώς είναι...
Αλλά αυτό πραγματικά μην το κάνεις... μην προσπαθείς να βρεις τον φταίχτη, δεν θα σε βοηθήσει αυτό. Στο λέω γιατί και εγώ τα πέρασα :no1:
bill12
Νεοφερμένος
Κοιτα σε καποιες περιοχες οι βαθμολογητες ειναι πιο αυστηροι κ σε αλλες υπερβολικα ελαστικοι, πιστεψε με το ξερω ( εγκυρες πηγες αλλα μη το πεις πουθενα σσσσσσσσ!)
Για παραδειγμα τα δικα μας περυσι πηγαν καβαλα κ ηταν υπερβολικα αυστηροι μεχρι κ μια μαθητρια του 20 εβγαλε μονο 17.000 κ κατι και φυσικα για αυτην ηταν πολυ λιγο και ετσι φυσικα εχασε πολλες σχολες που ηθελε. Προπερσι ειχαν παει Λαρισα και περασε κ ο καθε κακομοιρης που πηγαιναι απλα για βολτα στις εξετασεις...Ξερω ειναι αδικο αλλα κ τι να κανεις?
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ Κ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ?????
Ολοι οι βαθμολογητες ξερουν απο που ερχεται το καθε γραπτο. Τωρα αν δει καποιος οτι το γραπτο ειναι απο Αθηνα Θεσσαλονικη Γιαννενα κ οποιαδηποτε αλλη μεγαλη πολη ειναι πολυ πολυ πολυ ελλαστικοι αν δουν οτι ερχεται απο καποιο χωριο που ειναι ξεχασμενο και απο τον Θεο(σαν το δικο μου) τοτε δεν δινουν και τεραστια σημασια....
Ειδες ποτε να δειξει ποτε η τηλεοραση καποιο αριστουχο εκτος απο Αθηνα κ Θεσσαλονικη, οχι.......Ειδες ποτε καπιον απο χωριο? οχι
αυτο τι παει να πει οτι ολοι απο τα χωρια ειμαστε ντουβαρια? ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙ...Αυτα ειχα να σου πω ελπιζω να καταλαβες κατι απο αυτα...........:xixi:
Λοιπόν αυτό που λες ότι στην τηλεόραση και στις εφημερίδες δείχουν μόνο από αθήνα και θεσσαλονίκη ισχύει. Όμως δεν σημαίνει ότι τα μικρά χωριά δεν πάνε καλά. Σου λέω στο χωριό μου 10 στους 32 είχαμε πάνω απο 18.000 μόρια. Α ο Ζοd είχε αναφέρει για μια φυσικό που διορθώνει βιολογία κατ στην καβάλα. Τα δικά μας πήγαν καβάλα 99-90 (στανταρ η δεύτερη ήταν αυτή)....
-----------------------------------------
'Εχω 19.502 στο 2&4 και 19.485 στο 3
Οι βαθμοί μου είναι : 20 Μαθηματικά Κατ. / 20 Μαθηματικά Γεν. / 20 Χημεία / 19.4 Βιολογία / 19.1 Φυσική / 17.6 Έκθεση
Λέω για ΣΣΑΣίτης . Τον Αύγουστο θα δούμε...
Κανένας άλλος για στρατό???
Εγώ ιατρικό σσασ. 19564 2-4 και 19424 3. Είμαι και κατηγορία πολυτέκνων (18872 η βάση πέρσι)!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- thepigod762
- MR WHITE
- Τρελας123
- Γιώργος Ζ
- eukleidhs1821
- Kitana
- Nickymtss
- Hased Babis
- SlimShady
- Maria1743
- Nikoleta_Giann
- GTS
- το κοριτσι του μαη
- Specon
- Lia 2006
- Marios2020
- diamag
- marianna04
- mickie
- St11
- kostas83
- Thanos_D
- danai241
- Unseen skygge
- EiriniS20
- ioannaion
- Έμμα
- Dimitris9
- Κλημεντίνη
- Vkvkvk
- tsiobieman
- uni77
- DimitraA.
- tslef8
- Kostakis45
- Athens2002
- the purge
- Meow
- eri548
- PanosCh002
- Panagiotis849
- Μάρκος Βασίλης
- Memetchi
- tasost
- tymvorixos
- MarcoReus
- kiyoshi
- Alexandros973
- Αντικειμενικός
- Steffie88
- Makis7
- UncleJ
- Viedo
- jimis2001
- Zetakallipidou
- ΘανάσοςG4
- Αριάνα123
- Kamelan
- Parrot
- jul25
- valantis21
- GiwrgosLxs
- Άρτεμις Α.
- Jocaste
- TonyMontanaEse
- Pharmacist01
- Revekka
- george777
- χημεια4λαιφ
- Vold
- Ststst02
- gwgw_5
- Mary98
- igeorgeoikonomo
- don_vito
- Alma Libre
- Νομικάριος13
- Πα.Κ
- NikosGer
- barkos
- suaimhneas
- Eleni54
- Power-13
- aggelosst9
- hirasawayui
- Scandal
- charmander
- TigerHunt
- Adolfo valencia
- American Economist
- roud
- Livaja10
- CELTICS FAN
- efi25
- stamoul1s
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.