bill12
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έβγαλα 14.500 με μία μερα διαβασμα το καθε μαθημα!!! Έμεινα όταν τα είδα! 10 ήθελα μονο για τη σχολή που θελω. Τωρα εχω περισσοτερες επιλογές!
@@.Eίσαι και μεγαλος ανθρωπος...Πλακα μας κανεις??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ τον πιστεύω. Αν πρόσεχε στις παραδόσεις και γενικά στο μάθημα και με λίγη τύχη βγάζει τα μόρια. Α, και αν ήταν έξυπνος!@@.Eίσαι και μεγαλος ανθρωπος...Πλακα μας κανεις??
who
Πολύ δραστήριο μέλος
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω δεν το πιστευω σε καμια περιπτωση με μια μερα διαβασμα ουτε το ονομα σου δε γραφεις αν ισχυει αυτο μεγαλο μπραβο αλλα δεν νομιζω@@.Eίσαι και μεγαλος ανθρωπος...Πλακα μας κανεις??
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
ωραιος μαγκαΕγω με 2 λεπτα και 47 δευτερολεπτα διαβασματος στο ΑΟΘ εβγαλα 18846 και στα υπολοιπα διαβασα 2 δευτερλοπτρα ξεφυλιζοντας το βιβλιο(οπως κανουμε αερα ενα πραμα.).
Darkness
Περιβόητο μέλος
Παιδια εμενα πιστευω με εριξαν τρελα οι προφορικοι βαθμοι που ειχα. Να σας τους πω να μου πειτε?ποπο ρε φιλε παιχτηκε τετοιο κολπο ντροπη τους πραγματικα πραγματικα ντροπη τους δηλαδη τι βαθμους ειχες προφορικα?εγω αν ημουν στη θεση σου θα τους εκανα να χασουν τη δουλεια τους
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Πες τους μας!!Παιδια εμενα πιστευω με εριξαν τρελα οι προφορικοι βαθμοι που ειχα. Να σας τους πω να μου πειτε?
Darkness
Περιβόητο μέλος
Λοιπον εκθεση 15, βιολογια 18,5 , αρχαια 15,5 , λατινικα 16 , λογοτεχνια 17 , ιστορια 17..Πες τους μας!!
δεν ειναι τρελη αδικια??????????
jbasm
Νεοφερμένος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Πιστεψε με εμενα και αυτα τα λιγα μορια μου στερουν την τριτη επιλογη μου απο σχολες που ουτε αυτη την ποιανω αρα τωρα ειμαι σε ενα απεραντο κενοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.......ρε παιδια οι περισσοτεροι καθηγητες ειναι οτι να ναι...εγραψα 19,7 μαθηματικα και ο παπ...ας ο καθηγητης μου ειχε 18 και 19...Δν λεω οτι χανεις πολλα μορια αλλα για το γαμωτο...
η τριτη μου επιλογη ηταν φυσικοθεραπεια στην Λαμια (που ειναι κ το χαμηλοτερο) κ την χανω για 30 μορια το πιστευεις?????:iagree:
mourkos
Εκκολαπτόμενο μέλος
jbasm
Νεοφερμένος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Καλα, πλακα μου κανεις?? Καποιο προβλημα πρεπει να ειχαν οι καθηγητες μαζι σου, δεν εξηγειται αλλιως... Ελεος, αντι να βοηθανε τα παιδια τα χαντακωνουνε!!Λοιπον εκθεση 15, βιολογια 18,5 , αρχαια 15,5 , λατινικα 16 , λογοτεχνια 17 , ιστορια 17..
δεν ειναι τρελη αδικια??????????
jbasm
Νεοφερμένος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Ναι πραγματι ειχαν ενα προβλημα μαζι μου........ξερεις πιο? δεν ημουνα απο τα γλυφτρακια που τρεχανε ολοι μερα απο πισω τους!!:nono:Καλα, πλακα μου κανεις?? Καποιο προβλημα πρεπει να ειχαν οι καθηγητες μαζι σου, δεν εξηγειται αλλιως... Ελεος, αντι να βοηθανε τα παιδια τα χαντακωνουνε!!
-----------------------------------------
Αρα τωρα που ειδατε τους προφορικους δεν ειναι χαμηλοι? Λετε να ξανα δωσω κ τριτη φορα ή δεν αξιζει?
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
καλά οι καθηγητές πολλοί μαλάκες με το συμπάθειο, πάμε καλά; Τι θα πάθουν δηλαδή αν βάλουν κανέναν καλύτερο προφορικό; Δε νιώθουν πως κρίνεται όσο να νε το μέλλον των παιδιών; Ευτυχώς εγώ έπεσα σε νορμάλ καθηγητές
Εμενα ο προφορικος στη φυσικη ηταν 14.5...στο Α τετρ. 13 και στο Β τετρ. 16 μου εβαλε ο σκυλος ο μαυρος...Μαντεψτε γιατι!
Επειδη σε μια ασκηση στις αρχες πηγε να χρησιμοποιησει ολοκληρωμα για να το παιξει καποιος και εγω επειδη τα ηξερα εκεινα τον εκανα ρεζιλι επειδη εκανε λαθος...Και με ειχε στη μπουκα...
Αρα τωρα που ειδατε τους προφορικους δεν ειναι χαμηλοι? Λετε να ξανα δωσω κ τριτη φορα ή δεν αξιζει?
Οταν εχεις ενα στοχο παντα αξιζει να προσπαθεις για να τον πετυχεις
Darkness
Περιβόητο μέλος
συμφωνω αλλα κ τριτη χρονια το ιδιο λουκι? Πραγματικα θα το σκεφτω πολυ σοβαρα. Μπορει καποιος να σπουδαζει σε μια σχολη κ να δωσει ξανα κ παννεληνιες? Δηλαδη εγω θα μπορω του χρονου να ξανα δωσω ενω θα ειμαι σε καποια σχολη?Εμενα ο προφορικος στη φυσικη ηταν 14.5...στο Α τετρ. 13 και στο Β τετρ. 16 μου εβαλε ο σκυλος ο μαυρος...Μαντεψτε γιατι!
Επειδη σε μια ασκηση στις αρχες πηγε να χρησιμοποιησει ολοκληρωμα για να το παιξει καποιος και εγω επειδη τα ηξερα εκεινα τον εκανα ρεζιλι επειδη εκανε λαθος...Και με ειχε στη μπουκα...
Οταν εχεις ενα στοχο παντα αξιζει να προσπαθεις για να τον πετυχεις
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
Καλα οι περισσοτεροι εχουν τεραστιο προβλημα ..πως κανουν ετσι? λες κ τον βαθμο τον βαζουν απο την τσεπη τους..
συμφωνω αλλα κ τριτη χρονια το ιδιο λουκι? Πραγματικα θα το σκεφτω πολυ σοβαρα. Μπορει καποιος να σπουδαζει σε μια σχολη κ να δωσει ξανα κ παννεληνιες? Δηλαδη εγω θα μπορω του χρονου να ξανα δωσω ενω θα ειμαι σε καποια σχολη?
Οταν σου δινεται η ευκαιρια και το θες πραγματικα αξιζει.Ναι μπορεις να σπουδαζεις στη σχολη που εισαι και να δωσεις κανονικα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- thepigod762
- MR WHITE
- Τρελας123
- Γιώργος Ζ
- eukleidhs1821
- Kitana
- Nickymtss
- Hased Babis
- SlimShady
- Maria1743
- Nikoleta_Giann
- GTS
- το κοριτσι του μαη
- Specon
- Lia 2006
- Marios2020
- diamag
- marianna04
- mickie
- St11
- kostas83
- Thanos_D
- danai241
- Unseen skygge
- EiriniS20
- ioannaion
- Έμμα
- Dimitris9
- Κλημεντίνη
- Vkvkvk
- tsiobieman
- uni77
- DimitraA.
- tslef8
- Kostakis45
- Athens2002
- the purge
- Meow
- eri548
- PanosCh002
- Panagiotis849
- Μάρκος Βασίλης
- Memetchi
- tasost
- tymvorixos
- MarcoReus
- kiyoshi
- Alexandros973
- Αντικειμενικός
- Steffie88
- Makis7
- UncleJ
- Viedo
- jimis2001
- Zetakallipidou
- ΘανάσοςG4
- Αριάνα123
- Kamelan
- Parrot
- jul25
- valantis21
- GiwrgosLxs
- Άρτεμις Α.
- Jocaste
- TonyMontanaEse
- Pharmacist01
- Revekka
- george777
- χημεια4λαιφ
- Vold
- Ststst02
- gwgw_5
- Mary98
- igeorgeoikonomo
- don_vito
- Alma Libre
- Νομικάριος13
- Πα.Κ
- NikosGer
- barkos
- suaimhneas
- Eleni54
- Power-13
- aggelosst9
- hirasawayui
- Scandal
- charmander
- TigerHunt
- Adolfo valencia
- American Economist
- roud
- Livaja10
- CELTICS FAN
- efi25
- stamoul1s
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.