Wolfie
Δραστήριο μέλος
Φιλοσοφιας Πατρα
Κοινωνιολογιας Παντειο
Ιστορίας Ιονιου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arximidis
Εκκολαπτόμενο μέλος
19157 3o
αλλα θελω 4ο πολυτεχνειο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
κ απο το τριτο πεδιο?Ιστοριας και αρχαιολογιας Ιωαννινα
Φιλοσοφιας Πατρα
Κοινωνιολογιας Παντειο
Ιστορίας Ιονιου
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
nikos88
Εκκολαπτόμενο μέλος
15.100 στο πρωτο πεδιο και 14336 στο τριτο μπορειτε να με βοηθησετε κ να μου πειτε τι σχολοες ποιανω????????
https://www.google.gr/search?q=τει+3...&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a
και πατα το πρωτο link που θα σου βγει...εκει θα δεις ολες τις βασεις για αει και τει 3ο
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
Daisy
Δραστήριο μέλος
:bravo::bravo:ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤ:20
ΧΗΜΕΙΑ:20
ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝ:20
ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤ:19,7
ΦΥΣΙΚΗ:19,4
ΕΚΘΕΣΗ:17,2
2ο-4ο:19596
3o:19598
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Wolfie
Δραστήριο μέλος
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
Λογος;ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ
Ο καθενας μπορουσε ανετα να γραψει 18+.Τεσπα μην παω εκει την κουβεντα.
Εγω εβγαλα 18100 2ο-4ο πεδιο.Οι αρχικοι μου στοχοι ηταν μαθηματικο αθηνας-σεμφε-πληροφορικη και τηλεπικοινωνιων ΕΚΠΑ-μηχανικων Η/Υ και πληροφορικης πατρας.
Απεχω τουλαχιστον 700 μορια απο τι μεγιστη βαση απο τις 4 περσινες των σχολων αυτων(17300 πληροφορικης ΕΚΠΑ),οποτε νιωθω μια μικρη ασφαλεια,αν και ποτε δεν ξερεις που θα φτασουν οι βασεις.
Συγχαριτηρια σε ολους για την οποια προσπαθεια καταβαλανε για να αποκτησουν αυτους τους βαθμους
nikos88
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχουμε κανενα νεο για τις βασεις η εστω τα στατιστικα στοιχει για τη θεωρητικη τα τελευταια χρονια (μαζι με τα φετινα!!)?? Οποιος μπορει ας βαλει καποιο λινκ...
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΥΠΕΠΘ
https://www.ypepth.gr/el_ec_categoryssn3365.htm YΠΕΠΘ!!!
παρατηρησα οτι περυσι που ηταν χαλια τα στατιστικα σε σχεση με το 2007...μπορουσε καποιος να προβλεψει την πρωση!!! αν και φετος γινει το ιδιο...ετοιμαστιειτε για ανοδο...!!!σε 2ο,4ο και πιο πολυ...5ο!!!!Θα το καταλαβεται και μονοι σας αμα τα δειτε λιγο!!!
John_Megadeth
Νεοφερμένος
Μαθηματικα Γενικης 20
Μαθηματικα Κατευθυνσης 20
ΑΟΔΕ 20
Φυσικη 14,7
ΑΕΠΠ 17,8
απ' οτι φαινεται το μαθηματικο της Αθηνας θα εχει αλλον ενα φοιτητη του χρονου! Βαθμος σε 2ο - 4ο πεδιο 18495
deina
Νεοφερμένος
Μήπως ξέρει κανείς αν μπορείς να ζητήσεις αναβαθμολόγηση γραπτού ?
Stam
Νεοφερμένος
Εβγαλα 19304() μορια και δεν ξερω πως να τα αξιοποιησω!!!
Επιλογες (μοναδικες)
1. Μηχανολογος Μηχανικος ΕΜΠ
2.Ηλεκτρολογος κτλ. Μηχανικος ΕΜΠ
3.Πολιτικος Μηχανικος ΕΜΠ
Δωστε ενα χερακι !!!
Βασικα αυτο που ψαχνω ειναι και επαγγελματικη αποκατασταση...
Δεν μου αρκει να ειναι κορυφαια η σχολη...
Ευχαριστω πολυ !!!!!
AlexTheGood
Νεοφερμένος
Λοιπον ειμαι μαθητης ΕΠΑΛ (Β' Ομαδας) και οι βαθμοι μου ειναι:
Μαθηματικα Κατευθηνσης: 0,4
Φυσικη Κατευθυνσης: 3,0
Νεοελληνικη Γλωσσα: 6,5
Ιστορια: 7,5
Δομημενος Προγραμματισμος: - (Δεν εχουν βγει ακομα οι βαθμοι)
Δυκτια Υπολογιστων: - (Δεν εχουν βγει ακομα οι βαθμοι)
Καλα δεν τα πηγα?
Zod
Δραστήριο μέλος
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ?
Αυτό δεν γίνεται για το λόγο ότι θα γινόταν μεγάλος χαμός, γιατί φαντάσου ότι το 99% των μαθητών δεν είναι πλήρως ευχαριστημένοι με τη βαθμολογία τους.
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
Προφανως για να γραφεις τετοιους βαθμους, δεν σε ενδιεφερε να περασεις. Εκτος αν περιμενες να ερθουν τα μορια ουρανοκατεβατα.Τα πήγα γενικος χαλια. Καταρχας γεια σας. Ειμαι καινουργιος στο Σιτε. Αν και τελειωσα το Λυκειο, τωρα μπαινω στην Δημόσια Συζητηση.
Λοιπον ειμαι μαθητης ΕΠΑΛ (Β' Ομαδας) και οι βαθμοι μου ειναι:
Μαθηματικα Κατευθηνσης: 0,4
Φυσικη Κατευθυνσης: 3,0
Νεοελληνικη Γλωσσα: 6,5
Ιστορια: 7,5
Δομημενος Προγραμματισμος: - (Δεν εχουν βγει ακομα οι βαθμοι)
Δυκτια Υπολογιστων: - (Δεν εχουν βγει ακομα οι βαθμοι)
Καλα δεν τα πηγα?
mazin
Εκκολαπτόμενο μέλος
PzH-2000GR
Νεοφερμένος
να ρωτισω κατι αν εχουμε διαφορα μεγαλυτερη των 10 βαθμων δν παει σε 3 βαθμολογητη το γραπτο???? π.χ. στα μαθ κατ ειχα 79 και 68 ????
Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι πάει όταν είναι πάνω από 13 μονάδες.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Πολυ σωστα 13 μοναδες και πανω!! Ευτυχως στα αρχαια ειχα ακριβως 13 μοναδες διαφορα και πηγα σε τρτο βαθμολογητη...Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι πάει όταν είναι πάνω από 13 μονάδες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thepigod762
- MR WHITE
- Τρελας123
- Γιώργος Ζ
- eukleidhs1821
- Kitana
- Nickymtss
- Hased Babis
- SlimShady
- Maria1743
- Nikoleta_Giann
- GTS
- το κοριτσι του μαη
- Specon
- Lia 2006
- Marios2020
- diamag
- marianna04
- mickie
- St11
- kostas83
- Thanos_D
- danai241
- Unseen skygge
- EiriniS20
- ioannaion
- Έμμα
- Dimitris9
- Κλημεντίνη
- Vkvkvk
- tsiobieman
- uni77
- DimitraA.
- tslef8
- Kostakis45
- Athens2002
- the purge
- Meow
- eri548
- PanosCh002
- Panagiotis849
- Μάρκος Βασίλης
- Memetchi
- tasost
- tymvorixos
- MarcoReus
- kiyoshi
- Alexandros973
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Steffie88
- Makis7
- UncleJ
- Viedo
- jimis2001
- Zetakallipidou
- ΘανάσοςG4
- Αριάνα123
- Kamelan
- Parrot
- jul25
- valantis21
- GiwrgosLxs
- Άρτεμις Α.
- Jocaste
- TonyMontanaEse
- Pharmacist01
- Revekka
- george777
- χημεια4λαιφ
- Vold
- Ststst02
- gwgw_5
- Mary98
- igeorgeoikonomo
- don_vito
- Alma Libre
- Νομικάριος13
- Πα.Κ
- NikosGer
- barkos
- suaimhneas
- Eleni54
- Power-13
- aggelosst9
- hirasawayui
- Scandal
- charmander
- TigerHunt
- Adolfo valencia
- American Economist
- roud
- Livaja10
- CELTICS FAN
- efi25
- stamoul1s
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.