eliaki
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
πραγματικα σας ζηλευω που γραψατε τοσο καλα...με την καλη εννοια παντα...εγς διαβαζα ολη τη χρονια...με στοχο οδοντιατρικη η φαρμακευτικη...ειχα ελπιδες πολλες,πιστευα πως θα περασω...τοσο διαβασμα δεν εχω ξαναριξει...ωρες ατελειωτες,χωρις να βγαινω,να ξεκουραζομαι...το μονο που με ενοιαζε ηταν να περασω...κι ομως απο την κουραση τελευταια μερα δεν εγραψα χημεια...(15) και πανε ολα μου τα ονειρα...πανε ολη η κουραση και η προσπαθεια μου...πανε ολα.,τωρα ή θα παω βιολογια ή φυσικο ή θα ξαναδωσω,που μαλλον το 3ο θα κανω...δεν θα μου σκοτωσουν αυτοι τα ονειρα μου...θα πολεμησω και θα το πετυχω του χρονου...και αυτη τη φορα δεν θα δεχθω να χασω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έκθεση 17,7
Μαθηματικά κατ 19,5
Φυσική κατ 19,3
Χημεία κατ 19,6
Βιολογία κατ 19,8
Μαθηματικά γενικής 19,8
Αοθ 19,1
19511.....ιατρική σιγουρα οποτε.................... συγχαρητήρια κ σε όλους τους άλλους που απο οτι ειδα τα εχουν πάει πάρα πολυ καλα!!!!:thanks:
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Εσυ πως τα πηγες?Οντως, σκισατε ολοι σας... συγχαρητηρια...:bravo:
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συγχαρητηρια παιδια!!
πραγματικα σας ζηλευω που γραψατε τοσο καλα...με την καλη εννοια παντα...εγς διαβαζα ολη τη χρονια...με στοχο οδοντιατρικη η φαρμακευτικη...ειχα ελπιδες πολλες,πιστευα πως θα περασω...τοσο διαβασμα δεν εχω ξαναριξει...ωρες ατελειωτες,χωρις να βγαινω,να ξεκουραζομαι...το μονο που με ενοιαζε ηταν να περασω...κι ομως απο την κουραση τελευταια μερα δεν εγραψα χημεια...(15) και πανε ολα μου τα ονειρα...πανε ολη η κουραση και η προσπαθεια μου...πανε ολα.,τωρα ή θα παω βιολογια ή φυσικο ή θα ξαναδωσω,που μαλλον το 3ο θα κανω...δεν θα μου σκοτωσουν αυτοι τα ονειρα μου...θα πολεμησω και θα το πετυχω του χρονου...και αυτη τη φορα δεν θα δεχθω να χασω...
Εντελώς πληροφοριακά, σε ποιο σχολείο φοίτησες;
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαθ. Γ.Π.: 19.7
Μαθ. Κατ.: 19.8
Α.Ο.Δ.Ε.: 20
Α.Ε.Π.Π.: 19.5
Φυσική Κατ.: 20
Τελικός βαθμός: 19523 μόρια
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εντελώς πληροφοριακά, σε ποιο σχολείο φοίτησες;
5ο γενικο λυκειο κατερινης...γιατι?
eliaki
Νεοφερμένος
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος
5ο γενικο λυκειο κατερινης...γιατι?
Έχω μια γνωστή Χριστίνα που ήθελε οδοντιατρική και είπα μήπως ήσουν εσύ.
Darkness
Περιβόητο μέλος
εγω................................................υπαρχει καποιος απο εδω μεσα που να εγραψε κατω απο 16500???!!
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω μια γνωστή Χριστίνα που ήθελε οδοντιατρική και είπα μήπως ήσουν εσύ.
ααα οκ,εσυ σε ποιο λυκειο φοιτησες?
Darkness
Περιβόητο μέλος
δηλαδη?ας πουμε απλα οτι δεν τα πηγα οπως ηθελα...
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος
ααα οκ,εσυ σε ποιο λυκειο φοιτησες?
Σε πειραματικό.
Θάλεια-Α
Νεοφερμένος
Έκθεση : 85-90 τελικά 17,5
Βιολογία: 97-95 τελικά 19,2
Λογοτεχνία: 80-82 τελικά 16,2 (γαμώτο, στενοχωρήθηκα, γτ πίστευα ότι είχα γράψει πολύ καλύτερα.....)
Ιστορία : 96-100 τελικά 19,6
Αρχαία : 89-92 τελικά 18,1
ΛΑτινικά : 91-90 τελικά 18,1
18666 Μόρια....
Πιάνω Νομική Κομοτηνής, παίζεται η Νομική Θεσσαλονίκης!
dragonver
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έκθεση 16.4
Μαθηματικά Γεν. 20
Μαθηματικα Κατ. 20
ΑΟΔΕ 18.2
Φυσική Κατ 19.3
ΑΕΠΠ 19.6
ΑΟΘ 19.7
Δηλαδή για 4ο που θέλω 19.286.... Δεν περίμενα να πάω τόσο καλά να πω την αλήθεια!
Αγρονόμων τοπογράφων μηχανικών θεσσαλονίκης!
annmary
Νεοφερμένος
Χημεία:20
Βιολογία γεν:20
Βιολογια κατ:19,7
Φυσική:19,4
Έκθεση:17,2
2ο-4ο:19596
3o:19598
Συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά για την προσπάθεια τους!!!
jay
Νεοφερμένος
ΕΚΘΕΣΗ 11,8 (ντροπή)
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤ 19,3
ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΤ 19,5
ΜΑΘΗΜ ΚΑΤ 19,5
ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤ 18,2
τελικα μαζι με τα προφορικα 18.456 στο 4ο κ 2ο και στο 3ο 18.365...
συγχαρητηρια σε ολους, και τωρα απολαμβανουμε τις δικοπες μας...!! αντε κοιταμε κ λιγο τα προγραμματα σπουδων των σχολων...
marion1
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thepigod762
- MR WHITE
- Τρελας123
- Γιώργος Ζ
- eukleidhs1821
- Kitana
- Nickymtss
- Hased Babis
- SlimShady
- Maria1743
- Nikoleta_Giann
- GTS
- το κοριτσι του μαη
- Specon
- Lia 2006
- Marios2020
- diamag
- marianna04
- mickie
- St11
- kostas83
- Thanos_D
- danai241
- Unseen skygge
- EiriniS20
- ioannaion
- Έμμα
- Dimitris9
- Κλημεντίνη
- Vkvkvk
- tsiobieman
- uni77
- DimitraA.
- tslef8
- Kostakis45
- Athens2002
- the purge
- Meow
- eri548
- PanosCh002
- Panagiotis849
- Μάρκος Βασίλης
- Memetchi
- tasost
- tymvorixos
- MarcoReus
- kiyoshi
- Alexandros973
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Steffie88
- Makis7
- UncleJ
- Viedo
- jimis2001
- Zetakallipidou
- ΘανάσοςG4
- Αριάνα123
- Kamelan
- Parrot
- jul25
- valantis21
- GiwrgosLxs
- Άρτεμις Α.
- Jocaste
- TonyMontanaEse
- Pharmacist01
- Revekka
- george777
- χημεια4λαιφ
- Vold
- Ststst02
- gwgw_5
- Mary98
- igeorgeoikonomo
- don_vito
- Alma Libre
- Νομικάριος13
- Πα.Κ
- NikosGer
- barkos
- suaimhneas
- Eleni54
- Power-13
- aggelosst9
- hirasawayui
- Scandal
- charmander
- TigerHunt
- Adolfo valencia
- American Economist
- roud
- Livaja10
- CELTICS FAN
- efi25
- stamoul1s
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.