isnogood
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πλάκα κάνω,αυτό το ΑΟΔΕ στους εφιάλτες μου το βλέπω!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ulysses21
Νεοφερμένος
το εχω μαθει αλλα αρχισα στο τελος κ πιεζομαι ασφυκτικα(εννοω εχω κ τα αλλα^^)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
james dean
Νεοφερμένος
Μαθηματικα κατ. 18,4
Φυσικη κατ. 19
Βιολογια κατ. 18,4
Χημεια κατ. 17,5
Μαθηματικα γεν. 20
Εκθεση 16 ( 18 ο ενας 13,4 ο αλλος 16,2 ο τριτος)
Περασα ηλεκτολογων μηχανικων και μηχανικων η/υ αλλα ηθελα ιατρικη και ξαναδινω.
Kristal
Εκκολαπτόμενο μέλος
james dean
Νεοφερμένος
manos_xatzidakis
Νεοφερμένος
Βιολογία Γ.Π.: 18,6
Μαθηματικά Κατ.: 18,1
Βιολογία Κατ.: 18,6
Φυσική Κατ.: 16,1
Χηνμεία Κατ.: 18
Πέρασα πολιτικών μηχανικών στην Ξάνθη ήθελα όμως Ιατρική και φέτος ξαναδίνω εξετάσεις. Έχω πολύ άγχος.
dmoud
Νεοφερμένος
Αρχαία 18,6
Λατινικά 18,7
Ιστορία 19,4
Λογοτεχνία ...14,6
Έκθεση 17,7
Βιολογία 19,5
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι έγινε στη Λογοτεχνία...
Έκθεση: 8,4 (ούτε στον εχθρό μου...,)
Μόρια: 2-4: 15496
3: 15361
Δεν περνώ εκεί που θέλω με τίποτα (Φυσική Αθήνας - 16672 [2007]), πρέπει να πέσουν οι βάσεις κατά 1200 μόρια (πράγμα που είναι αδύνατο για την αθήνα)... Άντε και του χρόνου!
edit: Τελικά και μετά το μήνυμα του mostel αποφάσισα να μην διμοσιέυσω τους βαθμούς μου, εκτός από έναν!
noodlee999
Νεοφερμένος
ειμαι πληρως ευχαριστημενη με αυτα που εγραψα...
αναπτυξη εφαρμογων-> 18.3
μαθηματικα κατευθυνσης-> 7.8
φυσικη κατευθυνσης-> 17.5
αοδε-> 20
μαθηματικα γενικης-> 20
αοθ -> 20
εκθεση-> 17.7
παντως οταν εμαθα οτι εκθεση εγραψα τοσο πραγματικα τσιριζα απο τη χαρα μου!!!!!!!
καλα αποτελεσματα παιδια
Thra
Νεοφερμένος
Αρχαία>19,1
Ιστορία>19,1
Λατινικά>19,1
Βιολογία>18,9
Λογοτεχνία>18,4
Έκθεση>15,3
Απίστευτος βαθμός στη λογοτεχνία αλλά για πέταμα έκθεση.Την περίμενα μάλιστα από 17 και άνω................:nono:
aris_20
Εκκολαπτόμενο μέλος
noodlee999
Νεοφερμένος
παντως δεν καταλαβαινω πως γινεται σε μας να τα βγαλαν !
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Έγινε λεβεντιά. Τα δικά σου θα τα ποστάρω εδώ σε 20', ΟΚ; Μπες μην τα χάσεις.
Πωπω,γινεται να μην ειρωνευτεις καποιον?Μια αστοχη ερωτηση ή πλακα εκανε το παιδι
aris_20
Εκκολαπτόμενο μέλος
υ.γ. καλα ολοι πολυ καλα εχετε παει εκθεση.......τι να πω εγω περιμενω 13..........
aris_20
Εκκολαπτόμενο μέλος
ισως δεν φανηκε.......αλλα προφανως ρωτησα για πλακα.........δεν πιστευω οτι ηταν σωστη η απαντηση σου χρηστη dythor.......
φιλικα
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ τι να πω που μου έβαλαν 8,4;:sυ.γ. καλα ολοι πολυ καλα εχετε παει εκθεση.......τι να πω εγω περιμενω 13..........
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- thepigod762
- MR WHITE
- Τρελας123
- Γιώργος Ζ
- eukleidhs1821
- Kitana
- Nickymtss
- Hased Babis
- SlimShady
- Maria1743
- Nikoleta_Giann
- GTS
- το κοριτσι του μαη
- Specon
- Lia 2006
- Marios2020
- diamag
- marianna04
- mickie
- St11
- kostas83
- Thanos_D
- danai241
- Unseen skygge
- EiriniS20
- ioannaion
- Έμμα
- Dimitris9
- Κλημεντίνη
- Vkvkvk
- tsiobieman
- uni77
- DimitraA.
- tslef8
- Kostakis45
- Athens2002
- the purge
- Meow
- eri548
- PanosCh002
- Panagiotis849
- Μάρκος Βασίλης
- Memetchi
- tasost
- tymvorixos
- MarcoReus
- kiyoshi
- Alexandros973
- Αντικειμενικός
- Steffie88
- Makis7
- UncleJ
- Viedo
- jimis2001
- Zetakallipidou
- ΘανάσοςG4
- Αριάνα123
- Kamelan
- Parrot
- jul25
- valantis21
- GiwrgosLxs
- Άρτεμις Α.
- Jocaste
- TonyMontanaEse
- Pharmacist01
- Revekka
- george777
- χημεια4λαιφ
- Vold
- Ststst02
- gwgw_5
- Mary98
- igeorgeoikonomo
- don_vito
- Alma Libre
- Νομικάριος13
- Πα.Κ
- NikosGer
- barkos
- suaimhneas
- Eleni54
- Power-13
- aggelosst9
- hirasawayui
- Scandal
- charmander
- TigerHunt
- Adolfo valencia
- American Economist
- roud
- Livaja10
- CELTICS FAN
- efi25
- stamoul1s
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.